1. Offers
 2. Yaris
Izberite

  Posebna ponudba

YARIS

17.450 €

Do 10 let jamstva Toyota Relax
TOYOTA EASY FINANCIRANJE
HITRA DOBAVA


Yaris 1.5 Luna M/T6, bencin
AKCIJSKA CENA*: 17.450 €
MALOPRODAJNA CENA: 18.200 €
PRIHRANEK: 750 €

*Velja pri Toyota financiranju.

Vsak detajl Yarisa je skrbno premišljen. Je drzen, prefinjen, agilen in dinamičen. Zato se na vsaki cesti počuti odlično. Vsak detajl v  Yarisu je zasnovan okoli vas. Od za dotik občutljive nadzorne plošče do atraktivnih števcev. Zasnovan je tako, da ima voznik roke ves čas na volanu in pogled na cesti. V Yarisu boste imeli vse. Izkoristite posebno ponudbo.

Iz opreme Stella izpostavljamo:

 • Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense 2®
 • Prednji meglenki
 • Ogrevani zunanji ogledali
 • Toyota Touch 2 multimedijski prikazovalnik z 17,8 cm na dotik občutljivim barvnim zaslonom
 • Smartphone povezljivost
 • LED kombinirane zadnje luči
 • Senzor za dež
 • Vhod USB za prenosne predvajalnike
   

Odpeljite vašo Toyoto in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.  

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

Zaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramo

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.