1. Offers
  2. AYGO X – 2 SEDEŽA
Izberite

  POSEBNA PONUDA

AYGO X – 2 SEDEŽA

Od 14.182, 38 € brez DDV

Do 10 let jamstva Toyota Relax
TOYOTA FINANCIRANJE

AKCIJSKA CENA: 14.182, 38 € brez DDV*
MALOPRODAJNA CENA: 14.877, 05 € brez DDV
POLOG: 4.011, 50 € brez DDV
Možnost poračuna vstopnega DDV
 

*V ceno je vključen popust za pravne osebe


Aygo X je malček, ki ga dobesedno razganja od samozavesti in ponosa. Z zasnovo karoserijskega križanca, ki ponuja visok položaj za volanom, postavlja svoja pravila in v svet mestnih avtomobilov vnaša svežino in ekskluzivnost. To je avtomobili, ki je odličen poslovni partner. Predelan Aygo X z dvemi sedeži bo zanesljivo in varno opravil svojo nalogo.

Oprema Play vključuje:

  • Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense
  • LED dnevne luči
  • Električno nastavljivi ogrevani zunanji ogledali
  • Ročna klimatska naprava
  • Kamera zadaj za pomoč pri vzvratni vožnji 
     

Odpeljite vašo Toyoto in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu jamstva Toyota Relax.  

Ob nakupu keramičnega zaščitnega nanosa Toyota ProTect, boste poleg zaščite zunanjosti brezplačno prejeli tudi zaščito notranjosti. Ponudba velja do preklica.

  AYGO X PLAY 2 SEDEŽA

Maloprodajna cena brez DDV

     14.877,05 €

Akcijska ponudba brez DDV

     14.182,38 €

Polog brez DDV

      4.011,50 €

Toyota financiranje na mesec brez DDV

      199,00 €

DDV

      3.120,12 €

Skupaj plačila na začetku

      7.581,62 €Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez predhodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega partnerja Toyota. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

Zaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramo

Povežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času. Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo. Na voljo vam je tudi »Live chat«, ki vam preko spleta omogoča odgovore na vsa vaša vprašanja.