1. Owners
  2. Connected Services
  3. MyT legal notice
Izberite

MyToyota PRAVNO OBVESTILO

1. Funkcije daljinskega upravljanja so prikazane samo kot ilustracija. Za informacije o tem, katere funkcije so na voljo v vaši državi, se posvetujte z vašim izbranim trgovcem znamke Toyota.

2. Nekatere funkcije so odvisne od modela. Za informacije o tem, katere funkcije so na voljo pri vašem modelu, se posvetujte z vašim izbranim trgovcem znamke Toyota.

3. Funkcije daljinskega upravljanja klimatske naprave morda niso na voljo na vašem območju, morda jih ne dovoljuje vaša lokalna zakonodaja. Za informacije o tem, katere funkcije so na voljo v vaši državi, se posvetujte z vašim izbranim trgovcem znamke Toyota.

4. Ko uporabljate storitve daljinskega upravljanja, zagotovite, da:

  • Da vozilo stoji varno na mestu, hkrati pa preverite varnost okolice vozila. Prepričajte se, da v vozilu ni ljudi ali živali.
  • Ne uporabljajte sistema, če je pokrov motorja odprt ali ko je vozilo parkirano v zaprtih prostorih brez prezračevanja.
  • To storitev uporabljajte le, kadar je to potrebno. Bodite spoštljivi do okolja in čim bolj zmanjšajte prekomeren hrup in onesnaževanje zraka.

Vedno upoštevajte lokalne in državne zakone, ki bi lahko omejili uporabo določenih storitev na vašem območju (na primer: v nekaterih regijah je ta storitev lahko rezervirana za električna vozila ali na zasebnih cestah).