1. Discover Toyota
 2. Beyond Zero
 3. Experience
Izberite

Zamislite si svet onkraj pričakovanj

Vseskozi si prizadevamo, da bi ustvarili izjemne izkušnje, s katerimi bi presegli pričakovanja naših strank. Utelešenje tega pristopa je futuristični avtomobil LQ. Pri njegovem delovanju mu pomaga umetna inteligenca, s pomočjo katere ustvarja personalizirano vozniško izkušnjo. Eden izmed naših najpomembnejših ciljev je izničenje prometnih nesreč. Zato smo ustvarili varnostni paket T-Mate, ki združuje številne varnostne in asistenčne sisteme, ki olajšujejo vožnjo in potovanja. Zasnovali smo tudi programsko opremo THUMS, ki omogoča virtualno simulacijo telesnih poškodb, ki so posledica prometnih nesreč in je na voljo vsem avtomobilskim proizvajalcem.
 • Vizija izničenja nesreč

  Vozila znamke Toyota so opremljena s številnimi varnostnimi funkcijami. Svoj varnostni koncept pa širimo tudi s tehnologijo avtonomne vožnje. Vse se začne se s paketom T-Mate, ki vključuje vrsto senzorjev, ki obkrožajo vozilo in so vedno pozorni na to, kaj se dogaja za vašim hrbtom. Vseskozi razvijamo tudi številne nove tehnologije, s katerimi udejanjamo naše poslanstvo  preprečevanja poškodb ali smrti, ki so posledica prometnih nesreč.

 • T-Mate

  Pod imenom T-Mate uvajamo številne povezane funkcije, ki skupaj spremljajo vse, kar se dogaja okoli vas. Od pametnega parkirnega asistenta in panoramskega pogleda do sistema za zaznavanje in preprečevanje trka. Vse skupaj je podobno, kot da bi imeli vseskozi ob sebi prijatelja, ki vas vodi in varuje.

 • THUMS

  Toyota je ustvarila napredno digitalno programsko opremo za analizo učinkov različnih vrst trkov na človeško telo. S to opremo učinkovito zmanjšujemo škodljive posledice nesreč. Vrednost sistema THUMS je tako pomembna, da smo jo pripravljeni deliti tudi z vsemi ostalimi proizvajalci avtomobilov.

 • LQ

  Imenujemo ga avtomobil, ki vrača ljubezen. Toyota LQ uporablja umetno inteligenco, da se odzove na vaše razpoloženje med vožnjo, s pomirjujočo osvetlitvijo, če ste razburjeni, ali če kažete znake utrujenosti, prilagodi osvetlitev in vam pomaga, da ostanete budni in zbrani. LQ ima dodatno možnost zaznavanja nevarnosti. Z njegovo pomočjo se lahko učinkovito izognete morebitnim nesrečam.

BEYOND ZERO

Odkrijte več

ONKRAJ OMEJITEV

Odkrijte več

ONKRAJ OVIR

Odkrijte več

ONKRAJ EMISIJ

Odkrijte več