Dirkaška kri

Dirkaški oddelek

Ekipa TOYOTA GAZOO Racing se udeležuje najbolj prestižnih dirkaških tekmovanj - od vzdržljivostne serije FIA WEC in svetovnega prvenstva v reliju WRC do legendarne dirke 24 ur Nürburgringa. Spopadanje z zahtevnimi dirkaškimi izzivi vpliva tudi na razvoj novih tehnologij in snovanje čedalje boljših avtomobilov.

Vznemirljiva Toyota GR Supra omogoča odlično dirkaško platformo. To smo pokazali že s GR Supra GT4 Conceptom. Tudi Toyota GR Supra, ki je bila premierno predstavljena na Ženevskem avtosalonu, je zasnovana v slogu koncepta GT4. Ponuja perfektno uravnoteženo podvozje, ki je torzijsko togo in hkrati izjemno lahko.

Kaj pravijo dirkači?

Med dirkači serij WRC in WEC, televizijskimi osebnostmi in prvaki v avtomobilskem drsenju (driftanju) smo izbrali nekaj najbolj vplivnih in izkušenih voznikov ter jim omogočili prvi preizkus nove Toyote GR Supre. Profesionalni vozniki so preizkusili meje novega avtomobila in spregovorili o pomenu imena Supra v avtomobilskem svetu.

Več o ekipi TOYOTA GAZOO Racing

Toyota Gazoo Racing z Andrejem Jerebom tudi v Sloveniji Toyota Gazoo Racing z Andrejem Jerebom tudi v Sloveniji Toyota Gazoo Racing Slovenija združuje težnjo Toyote po izdelavi vse boljših avtomobilov, izpostavlja njihovo vozno dinamiko in dopolnjuje serijske športne avtomobile tudi s tekmovalnim programom. Dvojna zmaga ekipe TOYOTA GAZOO Racing v Spa-Francorchampsu Dvojna zmaga ekipe TOYOTA GAZOO Racing v Spa-Francorchampsu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je začela Svetovno vzdržljivostno prvenstvo FIA (WEC) 2018-19 z dvojno zmago na dirki 6 ur Spa-Francorchampsa. Dirkalnika TOYOTA GAZOO Racing sta vzdržljivostno dirko 24 ur Le Mansa začela iz prve vrste Dirkalnika TOYOTA GAZOO Racing sta vzdržljivostno dirko 24 ur Le Mansa začela iz prve vrste Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je odlično začela letošnjo dirko 24 ur Le Mansa, ki je glavna postaja svetovne vzdržljivostne serije 2018-19 FIA World Endurance Championship (WEC). TOYOTA GAZOO Racing se posveča vzdržljivostnim dirkam TOYOTA GAZOO Racing se posveča vzdržljivostnim dirkam Tudi v sezoni 2018–2019 bo ekipa Toyota Gazoo Racing sodelovala na dirkah svetovnega vzdržljivostnega prvenstva WEC, ki poteka pod okriljem svetovne avtomobilistične organizacije FIA.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.