Toyota GR Supra A90 Edition

Specifikacije

Toyota GR Supra A90 Edition se predstavi

Paket premijske opreme vključuje unikatno barvo v matirani obdelavi, vznemirljiva 19-palčna lita platišča v matirani obdelavi, atraktivno notranjost, ki je oblečena v rdeče usnje. Ekskluzivna GR Supra A90 Edition privlači poglede in navdušuje z izjemnimi voznimi lastnostmi.

Na evropskih trgih bo na voljo le devetdeset primerkov A90 Edition, s katerimi Toyota izraža svoje spoštovanje bogatemu izročilu modela Supra. Tudi peta generacija je enako navdušujoča kot vse njene predhodnice.

Nepozabna izdelava

GR Supra je avtomobil, ki je s svojo dinamično zasovo vedno opažen. Posebna matirana barva Storm Grey pa ustvarja nepozaben vtis ne glede na to, ali stoji na mestu ali drvi po asfaltu.

Zasnovana za ovinke

A90 Edition je opremljena z vznemirljivimi 19-palčnimi litimi platišči v matirani obdelavi. S svojo nizko težo in močjo so ustvarjena za odlično krmiljenje po ovinkasti cesti, hkrati pa dopolnjujejo dramatičen videz A90 Edition.

Vstopite v rdeči svet

Sedeži A90 Edition poudarjajo športno zasnovo avtomobila in ponujajo izjemno oporo, poleg tega pa so oblečeni v atraktivno kombinacijo rdečega usnja in alkantare, ki poudarja športno zasnovo. To je še en premijski dodatek, zaradi katerega je A90 Edition tako privlačen avtomobil.

Zmogljive lastnosti

Moč motorja340 konjskih moči pri 5000-6500 obratih
Navor motorja500 Nm pri 1600-4500 obratih
Pospešek
(0-100km/h)
4,3 sekunde
Največja hitrost
(elektronsko omejena)
250 km/h
Emisije CO2
(Kombinirani cikel NEDC)
170 g/km

Več o TOYOTA GAZOO Racing

Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak in TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team sta na sploh prvi izvedbi relija v Čilu dosegla svojo drugo zmago v letošnji sezoni. Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je na dramatični dirki 6 ur Spa Francorchampsa osvojila konstruktorski naslov svetovnih prvakov na vzdržljivostni seriji FIA World Endurance Championship (WEC) za sezono 2018/19. Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.