Toyota GR Supra A90 Edition

Specifikacije
Toyota GR Supra A90 Edition se predstavi

Paket premijske opreme vključuje unikatno barvo v matirani obdelavi, vznemirljiva 19-palčna lita platišča v matirani obdelavi, atraktivno notranjost, ki je oblečena v rdeče usnje. Ekskluzivna GR Supra A90 Edition privlači poglede in navdušuje z izjemnimi voznimi lastnostmi.

Na evropskih trgih bo na voljo le devetdeset primerkov A90 Edition, s katerimi Toyota izraža svoje spoštovanje bogatemu izročilu modela Supra. Tudi peta generacija je enako navdušujoča kot vse njene predhodnice.

Nepozabna izdelava

GR Supra je avtomobil, ki je s svojo dinamično zasovo vedno opažen. Posebna matirana barva Storm Grey pa ustvarja nepozaben vtis ne glede na to, ali stoji na mestu ali drvi po asfaltu.

Zasnovana za ovinke

A90 Edition je opremljena z vznemirljivimi 19-palčnimi litimi platišči v matirani obdelavi. S svojo nizko težo in močjo so ustvarjena za odlično krmiljenje po ovinkasti cesti, hkrati pa dopolnjujejo dramatičen videz A90 Edition.

Vstopite v rdeči svet

Sedeži A90 Edition poudarjajo športno zasnovo avtomobila in ponujajo izjemno oporo, poleg tega pa so oblečeni v atraktivno kombinacijo rdečega usnja in alkantare, ki poudarja športno zasnovo. To je še en premijski dodatek, zaradi katerega je A90 Edition tako privlačen avtomobil.

Zmogljive lastnosti

Moč motorja340 konjskih moči pri 5000-6500 obratih
Navor motorja500 Nm pri 1600-4500 obratih
Pospešek
(0-100km/h)
4,3 sekunde
Največja hitrost
(elektronsko omejena)
250 km/h
Emisije CO2
(Kombinirani cikel NEDC)
170 g/km

Več o ekipi TOYOTA GAZOO Racing

Toyota Gazoo Racing z Andrejem Jerebom tudi v Sloveniji Toyota Gazoo Racing z Andrejem Jerebom tudi v Sloveniji Toyota Gazoo Racing Slovenija združuje težnjo Toyote po izdelavi vse boljših avtomobilov, izpostavlja njihovo vozno dinamiko in dopolnjuje serijske športne avtomobile tudi s tekmovalnim programom. Dvojna zmaga ekipe TOYOTA GAZOO Racing v Spa-Francorchampsu Dvojna zmaga ekipe TOYOTA GAZOO Racing v Spa-Francorchampsu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je začela Svetovno vzdržljivostno prvenstvo FIA (WEC) 2018-19 z dvojno zmago na dirki 6 ur Spa-Francorchampsa. Dirkalnika TOYOTA GAZOO Racing sta vzdržljivostno dirko 24 ur Le Mansa začela iz prve vrste Dirkalnika TOYOTA GAZOO Racing sta vzdržljivostno dirko 24 ur Le Mansa začela iz prve vrste Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je odlično začela letošnjo dirko 24 ur Le Mansa, ki je glavna postaja svetovne vzdržljivostne serije 2018-19 FIA World Endurance Championship (WEC). TOYOTA GAZOO Racing se posveča vzdržljivostnim dirkam TOYOTA GAZOO Racing se posveča vzdržljivostnim dirkam Tudi v sezoni 2018–2019 bo ekipa Toyota Gazoo Racing sodelovala na dirkah svetovnega vzdržljivostnega prvenstva WEC, ki poteka pod okriljem svetovne avtomobilistične organizacije FIA.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.