Vsi primerki za leto 2019 so že rezervirani.

Oktobra 2018 smo začeli sprejemati rezervacije za novo GR Supro. Te aktivnosti smo nadaljevali tudi na Avtosalonu v Ženevi 2019. Zdaj so vsi primerki GR Supre, ki so predvideni za dobavo na evropskih trgih v letu 2019, že rezervirani.

Zaradi izjemne želje avtomobilskih navdušencev se Toyota GR Supra vrača po 17-letni odsotnosti. Za novi model vlada izjemno zanimanje, saj ga čaka več tisoč navdušencev.

Vse za občutek

Nova Toyota GR Supra s spredaj nameščenim šestvaljnikom ima vse atribute, s katerimi bo navdušila vaša čutila. Na domačem parkirišču, na cesti in dirkališču. 3,0-litrski motor s turbopolnilnikom zmore 340 konjskih moči in se ponaša z izjemno odzivnostjo.

Odkrijte specifikacije

A90 Edition

Toyota GR Supra A90 Edition se predstavi. Na voljo je v posebni dramatični barvi Storm Grey z 19-palčnimi matiranimi črnimi platišči in rdečim usnjenim oblazinjenjem. A90 je poklon Suprinemu bogatemu izročilu, zato je na voljo le omejena serija 90 primerkov.

Toyota GR Supra A90 Edition je ekskluzivno na voljo prvim evropskim kupcem, ki so novi model naročili v prednaročilu.

Odkrijte A90

Dirkaška kri

GR Supra je prvi globalni model, ki je proizveden pri TOYOTA GAZOO Racing. Nova GR Supra je nastala na podlagi bogatih dirkaških izkušenj. Ponuja maksimalno stopnjo dirkaških užitkov, s katerimi boste lahko raziskovali svojo najljubšo cesto.

Odkrijte dirkaško zasnovo

Zgodba o Supri

Supra je verjetno najslavnejši Toyotin športni avtomobil. Njegove korenine se začenjajo že v šestdesetih letih z legendarnim modelom Toyota 2000GT. Pozneje pa je imela tudi nekaj filmskih vlog in pomembno mesto v popularni kulturi. Supra je navduševala različne generacije bencinskih zasvojencev na vseh koncih sveta.

Odkrijte izročilo

Spremljajte novosti o Supri na družbenih omrežjih @toyota.europe in #ToyotaGRSupra.

Več o TOYOTA GAZOO Racing

Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak in TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team sta na sploh prvi izvedbi relija v Čilu dosegla svojo drugo zmago v letošnji sezoni. Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je na dramatični dirki 6 ur Spa Francorchampsa osvojila konstruktorski naslov svetovnih prvakov na vzdržljivostni seriji FIA World Endurance Championship (WEC) za sezono 2018/19. Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.