Vsi primerki za leto 2019 so že rezervirani.

Oktobra 2018 smo začeli sprejemati rezervacije za novo GR Supro. Te aktivnosti smo nadaljevali tudi na Avtosalonu v Ženevi 2019. Zdaj so vsi primerki GR Supre, ki so predvideni za dobavo na evropskih trgih v letu 2019, že rezervirani.

Zaradi izjemne želje avtomobilskih navdušencev se Toyota GR Supra vrača po 17-letni odsotnosti. Za novi model vlada izjemno zanimanje, saj ga čaka več tisoč navdušencev.

Vse za občutek

Nova Toyota GR Supra s spredaj nameščenim šestvaljnikom ima vse atribute, s katerimi bo navdušila vaša čutila. Na domačem parkirišču, na cesti in dirkališču. 3,0-litrski motor s turbopolnilnikom zmore 340 konjskih moči in se ponaša z izjemno odzivnostjo.

Odkrijte specifikacije

A90 Edition

Toyota GR Supra A90 Edition se predstavi. Na voljo je v posebni dramatični barvi Storm Grey z 19-palčnimi matiranimi črnimi platišči in rdečim usnjenim oblazinjenjem. A90 je poklon Suprinemu bogatemu izročilu, zato je na voljo le omejena serija 90 primerkov.

Toyota GR Supra A90 Edition je ekskluzivno na voljo prvim evropskim kupcem, ki so novi model naročili v prednaročilu.

Odkrijte A90

Dirkaška kri

GR Supra je prvi globalni model, ki je proizveden pri TOYOTA GAZOO Racing. Nova GR Supra je nastala na podlagi bogatih dirkaških izkušenj. Ponuja maksimalno stopnjo dirkaških užitkov, s katerimi boste lahko raziskovali svojo najljubšo cesto.

Odkrijte dirkaško zasnovo

Zgodba o Supri

Supra je verjetno najslavnejši Toyotin športni avtomobil. Njegove korenine se začenjajo že v šestdesetih letih z legendarnim modelom Toyota 2000GT. Pozneje pa je imela tudi nekaj filmskih vlog in pomembno mesto v popularni kulturi. Supra je navduševala različne generacije bencinskih zasvojencev na vseh koncih sveta.

Odkrijte izročilo

Spremljajte novosti o Supri na družbenih omrežjih @toyota.europe in #ToyotaGRSupra.

Več o ekipi TOYOTA GAZOO Racing

Toyota Gazoo Racing z Andrejem Jerebom tudi v Sloveniji Toyota Gazoo Racing z Andrejem Jerebom tudi v Sloveniji Toyota Gazoo Racing Slovenija združuje težnjo Toyote po izdelavi vse boljših avtomobilov, izpostavlja njihovo vozno dinamiko in dopolnjuje serijske športne avtomobile tudi s tekmovalnim programom. Dvojna zmaga ekipe TOYOTA GAZOO Racing v Spa-Francorchampsu Dvojna zmaga ekipe TOYOTA GAZOO Racing v Spa-Francorchampsu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je začela Svetovno vzdržljivostno prvenstvo FIA (WEC) 2018-19 z dvojno zmago na dirki 6 ur Spa-Francorchampsa. Dirkalnika TOYOTA GAZOO Racing sta vzdržljivostno dirko 24 ur Le Mansa začela iz prve vrste Dirkalnika TOYOTA GAZOO Racing sta vzdržljivostno dirko 24 ur Le Mansa začela iz prve vrste Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je odlično začela letošnjo dirko 24 ur Le Mansa, ki je glavna postaja svetovne vzdržljivostne serije 2018-19 FIA World Endurance Championship (WEC). TOYOTA GAZOO Racing se posveča vzdržljivostnim dirkam TOYOTA GAZOO Racing se posveča vzdržljivostnim dirkam Tudi v sezoni 2018–2019 bo ekipa Toyota Gazoo Racing sodelovala na dirkah svetovnega vzdržljivostnega prvenstva WEC, ki poteka pod okriljem svetovne avtomobilistične organizacije FIA.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.