TOYOTA GAZOO Racing

Premikanje meja na bolje

Od puščav do sipin, od gramoza do snega in od dneva do noči – vse od naše prve reli preizkušnje v 50. letih prejšnjega stoletja smo predani premagovanju vsakršnih omejitev pri izdelavi vse boljših avtomobilov. Pri razvijanju novih tehnologij in rešitev v ekstremnih razmerah motošporta naša inovativnost nima meja.

Konceptno vozilo GR Supra Racing

Konceptno vozilo GR Supra Racing, oživitev imena in duha najznamenitejšega modela v zgodovini športnih avtomobilov Toyota, je izvedba avtomobila, ki ponuja izjemno zmogljivost tako pri cestni kot pri terenski vožnji.

Odkrijte še več

Konceptno vozilo GR Super Sport

Konceptno vozilo GR Super Sport z izjemno močjo in okoljsko učinkovitostjo vključuje hibridno tehnologijo, izpopolnjeno v svetovnem vzdržljivostnem prvenstvu FIA (WEC).

Odkrijte še več

/

Več o TOYOTA GAZOO Racing

Toyotina vizija športnega terenca iz segmenta C Toyotina vizija športnega terenca iz segmenta C Koncept TOYOTA C-HR je svojo svetovno premiero doživel na letošnjem Avtomobilskem sejmu v Parizu. Aygo Art avtomobil na Sejmu v Parizu Aygo Art avtomobil na Sejmu v Parizu Edinstveni AYGO na samem kraju ustvarjajo ulični umetniki in obiskovalci Toyotine stojnice.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.