TOYOTA GAZOO Racing

Vseskozi premikamo meje

Od puščav in sipin do gramoza in snega, podnevi in ponoči. Že vse od naše prve reli peizkušnje v 50. letih prejšnjega stoletja smo predani premagovanju vsakršnih omejitev pri izdelavi vse boljših avtomobilov. Pri razvoju novih tehnologij in rešitev, ki nam pomagajo v ekstremnih razmerah motošporta, naša inovativnost nima meja.

Preiskušen na vseh vrstah cestišča
/

Iz sveta relija
na cesto

/

Inovacija z
vzdržljivostjo

/

Izdelovanje
neustavljivih
terenskih vozil

/

Udejanjanje konceptnih
vozil

Konceptno vozilo GR Super Sport

Konceptno vozilo GR Super Sport se ponaša z izjemno močjo in okoljsko učinkovitostjo, hkrati pa vključuje najsodobnejšo hibridno tehnologijo, izpopolnjeno v svetovnem vzdržljivostnem prvenstvu FIA (WEC).

Odkrijte več

/

Več o ekipi TOYOTA GAZOO Racing

Toyota Gazoo Racing z Andrejem Jerebom tudi v Sloveniji Toyota Gazoo Racing z Andrejem Jerebom tudi v Sloveniji Toyota Gazoo Racing Slovenija združuje težnjo Toyote po izdelavi vse boljših avtomobilov, izpostavlja njihovo vozno dinamiko in dopolnjuje serijske športne avtomobile tudi s tekmovalnim programom. Dvojna zmaga ekipe TOYOTA GAZOO Racing v Spa-Francorchampsu Dvojna zmaga ekipe TOYOTA GAZOO Racing v Spa-Francorchampsu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je začela Svetovno vzdržljivostno prvenstvo FIA (WEC) 2018-19 z dvojno zmago na dirki 6 ur Spa-Francorchampsa. Dirkalnika TOYOTA GAZOO Racing sta vzdržljivostno dirko 24 ur Le Mansa začela iz prve vrste Dirkalnika TOYOTA GAZOO Racing sta vzdržljivostno dirko 24 ur Le Mansa začela iz prve vrste Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je odlično začela letošnjo dirko 24 ur Le Mansa, ki je glavna postaja svetovne vzdržljivostne serije 2018-19 FIA World Endurance Championship (WEC). TOYOTA GAZOO Racing se posveča vzdržljivostnim dirkam TOYOTA GAZOO Racing se posveča vzdržljivostnim dirkam Tudi v sezoni 2018–2019 bo ekipa Toyota Gazoo Racing sodelovala na dirkah svetovnega vzdržljivostnega prvenstva WEC, ki poteka pod okriljem svetovne avtomobilistične organizacije FIA.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.