Toyotine rešitve za varnost

Življenjska pot je dolga, nepredvidljiva ter čudovita. Da bi tako tudi ostalo, vam Toyota nudi varnost in zaščito pri vožnji.

Z nami ste v varnih rokah

Življenjska pot je dolga, nepredvidljiva ter čudovita. Da bi tako tudi ostalo, vam Toyota nudi varnost in zaščito pri vožnji. Desetletja avtomobilističnega znanja in izčrpne skupne raziskave zagotavljajo, da vsako novo Toyotino vozilo ni samo pripravljeno na akcijo, ampak se nanj lahko zanesete, ko ga najbolj potrebujete – tudi takrat, ko mislite, da ni tako.

Zaščita pred nevarnostjo

Pri vožnji se instinktivno zanašate na tri sposobnosti: zaznavanje, presojanje in manevriranje. Nova Toyotina vozila pri tem voznikom pogosto pomagajo, brez da bi se vozniki tega sploh zavedali, in sicer s preprečevanjem potencialno nevarnih situacij. Ti »aktivni« elementi, vključno z ABS, pomočjo pri zaviranju, sistemom proti zdrsu pogonskih koles in bolj naprednim paketom Toyota Safety Sense, zdaj predstavljajo velik del dela, ki ga na področju varnosti opravljamo pri Toyoti, pri čemer je naš končni cilj odprava prometnih nesreč in ustvarjanje varnejšega voznega okolja za vsakogar.

/
Naše napredne tehnologije Safety Sense

Da bi zagotovili občutek varnosti in zanesljivosti za volanom pri kakršnih koli pogojih, smo razvili paket Toyota Safety Sense, ki združuje vrsto novih in naprednih sistemov aktivne varnosti, ki zagotavljajo, da vsi Toyotini modeli dosežejo najvišjo oceno 5 zvezdic organizacije Euro NCAP ter vas in potnike zaščitijo pred nevarnostmi.
 

/
/
Pripravljeni na vse

Da bi nenehno izboljševali funkcionalnosti, kot so ogrodje karoserije z območji za porazdelitev sil trka, potniški prostor, zračne blazine, varnostni pasovi in sedeži, ki zmanjšajo poškodbe vratu, poustvarjamo trke na podlagi dejanskih podatkov o nesrečah, izvajamo obsežno analizo in ciljamo na najvišje varnostne rezultate, medtem ko izpolnjujemo ali presegamo mednarodne varnostne standarde in vrednotenja.

 

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.