Toyotine rešitve za varnost

Življenjska pot je dolga, nepredvidljiva ter čudovita. Da bi tako tudi ostalo, vam Toyota nudi varnost in zaščito pri vožnji.

Z nami ste v varnih rokah

Življenjska pot je dolga, nepredvidljiva ter čudovita. Da bi tako tudi ostalo, vam Toyota nudi varnost in zaščito pri vožnji. Desetletja avtomobilističnega znanja in izčrpne skupne raziskave zagotavljajo, da vsako novo Toyotino vozilo ni samo pripravljeno na akcijo, ampak se nanj lahko zanesete, ko ga najbolj potrebujete – tudi takrat, ko mislite, da ni tako.

Zaščita pred nevarnostjo

Pri vožnji se instinktivno zanašate na tri sposobnosti: zaznavanje, presojanje in manevriranje. Nova Toyotina vozila pri tem voznikom pogosto pomagajo, brez da bi se vozniki tega sploh zavedali, in sicer s preprečevanjem potencialno nevarnih situacij. Ti »aktivni« elementi, vključno z ABS, pomočjo pri zaviranju, sistemom proti zdrsu pogonskih koles in bolj naprednim paketom Toyota Safety Sense, zdaj predstavljajo velik del dela, ki ga na področju varnosti opravljamo pri Toyoti, pri čemer je naš končni cilj odprava prometnih nesreč in ustvarjanje varnejšega voznega okolja za vsakogar.

/
Naše napredne tehnologije Safety Sense

Da bi zagotovili občutek varnosti in zanesljivosti za volanom pri kakršnih koli pogojih, smo razvili paket Toyota Safety Sense, ki združuje vrsto novih in naprednih sistemov aktivne varnosti, ki zagotavljajo, da vsi Toyotini modeli dosežejo najvišjo oceno 5 zvezdic organizacije Euro NCAP ter vas in potnike zaščitijo pred nevarnostmi.
 

/
/
Pripravljeni na vse

Da bi nenehno izboljševali funkcionalnosti, kot so ogrodje karoserije z območji za porazdelitev sil trka, potniški prostor, zračne blazine, varnostni pasovi in sedeži, ki zmanjšajo poškodbe vratu, poustvarjamo trke na podlagi dejanskih podatkov o nesrečah, izvajamo obsežno analizo in ciljamo na najvišje varnostne rezultate, medtem ko izpolnjujemo ali presegamo mednarodne varnostne standarde in vrednotenja.

 

Več o tej temi

Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev. Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Ljubljana, 3. 6. 2019. Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije (URI - Soča) je bogatejši za novo vozilo Toyota Auris, prilagojeno za ljudi z gibalnimi omejitvami. Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Toyota Corolla in RAV4, ki sta bila predstavljena na začetku tega leta, sta na varnostnem testu Euro NCAP dosegla maksimalno oceno. Oba modela sta bila na novem, še bolj zahtevnem in kompleksnem testu ocenjena s petimi zvezdicami. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.