Toyotine rešitve za varnost

Življenjska pot je dolga, nepredvidljiva ter čudovita. Da bi tako tudi ostalo, vam Toyota nudi varnost in zaščito pri vožnji.

Z nami ste v varnih rokah

Življenjska pot je dolga, nepredvidljiva ter čudovita. Da bi tako tudi ostalo, vam Toyota nudi varnost in zaščito pri vožnji. Desetletja avtomobilističnega znanja in izčrpne skupne raziskave zagotavljajo, da vsako novo Toyotino vozilo ni samo pripravljeno na akcijo, ampak se nanj lahko zanesete, ko ga najbolj potrebujete – tudi takrat, ko mislite, da ni tako.

Zaščita pred nevarnostjo

Pri vožnji se instinktivno zanašate na tri sposobnosti: zaznavanje, presojanje in manevriranje. Nova Toyotina vozila pri tem voznikom pogosto pomagajo, brez da bi se vozniki tega sploh zavedali, in sicer s preprečevanjem potencialno nevarnih situacij. Ti »aktivni« elementi, vključno z ABS, pomočjo pri zaviranju, sistemom proti zdrsu pogonskih koles in bolj naprednim paketom Toyota Safety Sense, zdaj predstavljajo velik del dela, ki ga na področju varnosti opravljamo pri Toyoti, pri čemer je naš končni cilj odprava prometnih nesreč in ustvarjanje varnejšega voznega okolja za vsakogar.

/
Naše napredne tehnologije Safety Sense

Da bi zagotovili občutek varnosti in zanesljivosti za volanom pri kakršnih koli pogojih, smo razvili paket Toyota Safety Sense, ki združuje vrsto novih in naprednih sistemov aktivne varnosti, ki zagotavljajo, da vsi Toyotini modeli dosežejo najvišjo oceno 5 zvezdic organizacije Euro NCAP ter vas in potnike zaščitijo pred nevarnostmi.
 

/
/
Pripravljeni na vse

Da bi nenehno izboljševali funkcionalnosti, kot so ogrodje karoserije z območji za porazdelitev sil trka, potniški prostor, zračne blazine, varnostni pasovi in sedeži, ki zmanjšajo poškodbe vratu, poustvarjamo trke na podlagi dejanskih podatkov o nesrečah, izvajamo obsežno analizo in ciljamo na najvišje varnostne rezultate, medtem ko izpolnjujemo ali presegamo mednarodne varnostne standarde in vrednotenja.

 

Več o

Sistem za pomoč pri izogibanju pešcev Sistem za pomoč pri izogibanju pešcev Pri ustvarjanju sveta, v katerem do prometnih nesreč in usodnih poškodb pešcev sploh ne prihaja, je družba Toyota Motor Corporation (TMC) z razvojem sistema za pomoč pri izogibanju pešcev zabeležila pomemben napredek. Toyotin samodejni sistem za pomoč na avtocesti Toyotin samodejni sistem za pomoč na avtocesti Pri ustvarjanju sveta, v katerem do prometnih nesreč sploh ne prihaja, je družba Toyota Motor Corporation (TMC) z razvojem nove varnostne tehnologije zabeležila pomemben napredek. ISO 14001:2015 ISO 14001:2015 Skrb za okolje je eno glavnih Toyotinih poslanstev. Ne le globalno ampak tudi lokalno. Zato smo v letu 2017 pridobili mednaroden certifikat ISO 14001:2015, ki nas zavezuje k celostnemu sistemu opravljanja z okoljem. Toyotin okoljski izziv 2050 Toyotin okoljski izziv 2050 Okoljski izziv 2050, ki smo ga objavili leta 2015, je sestavljen iz šestih ločenih "izzivov", ki pokrivajo vse vidike našega poslovanja.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.