Pomoč pri parkiranju

Pomaga vam pri parkiranju na tesnih parkirnih prostorih

Tehnologija, ki vas pri parkiranju navdahne s samozavestjo in vam pomaga pri manevriranju ter zagotavlja boljši pregled.

Senzor za razdaljo pri parkiranju

Naši parkirni senzorji uporabljajo tehnologijo ultrazvočnih valov, ki zaznavajo razdaljo do drugih avtomobilov in predmetov, ter vam pomagajo pri manevriranju vaše Toyote v tesne parkirne prostore.

/

Senzorji, ki so diskretno nameščeni v sprednjem in zadnjem odbijaču, vas bodo jasno opozorili z zvočnimi signali in vizualnimi opozorili na zaslonu.

Zaslon kamere za pomoč pri vzvratnem parkiranju

Kot dodatni varnostni ukrep je kamera za pomoč pri vzvratnem parkiranju diskretno nameščena v zadku vaše Toyote.

/

Ko je vključena vzvratna prestava, se na zaslonu v armaturni plošči prikaže velika barvna slika, ki prikazuje območje za avtomobilom in razdaljo do ovir. Parkiranje dodatno olajšajo vodilne črte, ki glede na položaj volanskega obroča prikažejo predvideno smer manevriranja, tako da natančno veste, kako obrniti volanski obroč.

/
Sistem samodejnega parkiranja (IPA)

Funkcije sistema samodejnega parkiranja (IPA) vam bodo pomagale pri elegantnem usmerjanju vaše Toyote v parkirni prostor ali garažo, tudi če pri parkiranju niste najbolj samozavestni.

/

Ko vključite vzvratno prestavo in pritisnete gumb sistema samodejnega parkiranja (IPA), izberite na zaslonu kamere za pomoč pri vzvratnem parkiranju prazno parkirno mesto, v katerega želite vzvratno zapeljati, in sistem IPA vam bo pomagal pri usmerjanju avtomobila med parkiranjem. Vse, kar morate storiti, je, da v ustreznem trenutku pospešite ali zavirate.

Več o tej temi

Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev. Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Ljubljana, 3. 6. 2019. Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije (URI - Soča) je bogatejši za novo vozilo Toyota Auris, prilagojeno za ljudi z gibalnimi omejitvami. Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Toyota Corolla in RAV4, ki sta bila predstavljena na začetku tega leta, sta na varnostnem testu Euro NCAP dosegla maksimalno oceno. Oba modela sta bila na novem, še bolj zahtevnem in kompleksnem testu ocenjena s petimi zvezdicami. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.