Pomoč pri parkiranju

Pomaga vam pri parkiranju na tesnih parkirnih prostorih

Tehnologija, ki vas pri parkiranju navdahne s samozavestjo in vam pomaga pri manevriranju ter zagotavlja boljši pregled.

Senzor za razdaljo pri parkiranju

Naši parkirni senzorji uporabljajo tehnologijo ultrazvočnih valov, ki zaznavajo razdaljo do drugih avtomobilov in predmetov, ter vam pomagajo pri manevriranju vaše Toyote v tesne parkirne prostore.

/

Senzorji, ki so diskretno nameščeni v sprednjem in zadnjem odbijaču, vas bodo jasno opozorili z zvočnimi signali in vizualnimi opozorili na zaslonu.

Zaslon kamere za pomoč pri vzvratnem parkiranju

Kot dodatni varnostni ukrep je kamera za pomoč pri vzvratnem parkiranju diskretno nameščena v zadku vaše Toyote.

/

Ko je vključena vzvratna prestava, se na zaslonu v armaturni plošči prikaže velika barvna slika, ki prikazuje območje za avtomobilom in razdaljo do ovir. Parkiranje dodatno olajšajo vodilne črte, ki glede na položaj volanskega obroča prikažejo predvideno smer manevriranja, tako da natančno veste, kako obrniti volanski obroč.

/
Sistem samodejnega parkiranja (IPA)

Funkcije sistema samodejnega parkiranja (IPA) vam bodo pomagale pri elegantnem usmerjanju vaše Toyote v parkirni prostor ali garažo, tudi če pri parkiranju niste najbolj samozavestni.

/

Ko vključite vzvratno prestavo in pritisnete gumb sistema samodejnega parkiranja (IPA), izberite na zaslonu kamere za pomoč pri vzvratnem parkiranju prazno parkirno mesto, v katerega želite vzvratno zapeljati, in sistem IPA vam bo pomagal pri usmerjanju avtomobila med parkiranjem. Vse, kar morate storiti, je, da v ustreznem trenutku pospešite ali zavirate.

Več o tej temi

Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak in TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team sta na sploh prvi izvedbi relija v Čilu dosegla svojo drugo zmago v letošnji sezoni. Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je na dramatični dirki 6 ur Spa Francorchampsa osvojila konstruktorski naslov svetovnih prvakov na vzdržljivostni seriji FIA World Endurance Championship (WEC) za sezono 2018/19. Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.