Pomoč pri parkiranju

Pomaga vam pri parkiranju na tesnih parkirnih prostorih

Tehnologija, ki vas pri parkiranju navdahne s samozavestjo in vam pomaga pri manevriranju ter zagotavlja boljši pregled.

Senzor za razdaljo pri parkiranju

Naši parkirni senzorji uporabljajo tehnologijo ultrazvočnih valov, ki zaznavajo razdaljo do drugih avtomobilov in predmetov, ter vam pomagajo pri manevriranju vaše Toyote v tesne parkirne prostore.

/

Senzorji, ki so diskretno nameščeni v sprednjem in zadnjem odbijaču, vas bodo jasno opozorili z zvočnimi signali in vizualnimi opozorili na zaslonu.

Zaslon kamere za pomoč pri vzvratnem parkiranju

Kot dodatni varnostni ukrep je kamera za pomoč pri vzvratnem parkiranju diskretno nameščena v zadku vaše Toyote.

/

Ko je vključena vzvratna prestava, se na zaslonu v armaturni plošči prikaže velika barvna slika, ki prikazuje območje za avtomobilom in razdaljo do ovir. Parkiranje dodatno olajšajo vodilne črte, ki glede na položaj volanskega obroča prikažejo predvideno smer manevriranja, tako da natančno veste, kako obrniti volanski obroč.

/
Sistem samodejnega parkiranja (IPA)

Funkcije sistema samodejnega parkiranja (IPA) vam bodo pomagale pri elegantnem usmerjanju vaše Toyote v parkirni prostor ali garažo, tudi če pri parkiranju niste najbolj samozavestni.

/

Ko vključite vzvratno prestavo in pritisnete gumb sistema samodejnega parkiranja (IPA), izberite na zaslonu kamere za pomoč pri vzvratnem parkiranju prazno parkirno mesto, v katerega želite vzvratno zapeljati, in sistem IPA vam bo pomagal pri usmerjanju avtomobila med parkiranjem. Vse, kar morate storiti, je, da v ustreznem trenutku pospešite ali zavirate.

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.