Nega vaše Toyote

Preprosta navodila za nego vaše Toyote

Biti priznan kot proizvajalec nekaterih najzanesljivejših in najvarnejših avtomobilov na svetu je ogromen dosežek. Zaradi dejstva, da izdelamo približno 10 milijonov avtomobilov na leto, pa je to še bolj izjemno.

Izdelava najvišje kakovosti

Visoko kakovostni izdelki so večinoma izdelani zgolj v manjšem številu. Kar spomnite se na luksuzne švicarske ure. Izdelava ene mojstrovine lahko traja na stotine ur, zasnovana pa je tako, da ima neverjetno dolgo življenjsko dobo in lahko prehaja iz roda v rod.


Zato takšnih kakovostnih izdelkov zagotovo ne smete zanemarjati. Z uro morate ravnati skrbno in jo redno vzdrževati, da bo še naprej natančna, zanesljiva in vam bo prinašala veselje. Tako si je to zamislil tudi izdelovalec.

Naj vaša Toyota teče kot urica

Enako velja tudi za vašo Toyoto, ki je izdelana z največjo mero skrbnosti in pozornosti ter v skladu z najstrožjimi standardi. Prav zaradi tega boste morali svoji Toyoti tudi vi nameniti nekaj časa in truda. Le tako si boste zagotovili kar največ užitkov, udobja in varnosti.


S preprostim pregledovanjem in rednim servisiranjem v skladu z zahtevami posameznega modela boste lahko pri vožnji svoje Toyote uživali še mnoga leta in po številnih prevoženih kilometrih. Temu pritrjujejo tudi številni lastniki Toyot po vsem svetu.

Več o tej temi

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.