Povsem novi Highlander Hybrid
Veliko prostora, malo emisij.

Predstavljamo vam povsem novega sofisticiranega 7-sedežnega športnega terenca Highlander. Odlikujeta ga najnovejša hibridna tehnologija in pametni štirikolesni pogon AWD-i. Navdušuje z udobno vožnjo, močjo, učinkovitostjo in raznolikostjo, s katerimi je kot ustvarjen za aktivni življenjski slog. Novi športni terenec Highlander Hybrid bo na evropskih trgih na voljo v začetku leta 2021.

Bodite med prvimi: prijavite se na testno vožnjo.

Testirajte prvi

highlander notranjost
SLOG IN PROSTOR ZA VSAKO PRILOŽNOST

Highlander je športni terenec, pri katerem se prepletata sofisticiranost in robustnost. Ponaša se z mogočno podobo in izjemnimi 20-palčnimi platišči. 
 
Njegova prostorna notranjost ponuja tri vrste sedežev, na katerih je dovolj prostora za sedem potnikov. Tudi v zadnji vrsti lahko udobno sedita dva odrasla. Vrata velikega 631-litrskega prtljažnega prostora se odpirajo brez dotika. Prtljažni prostor pa je možno povečati na 1909 litrov, kar je dovolj za vse vaše potrebe.

pogled od zadaj
NEPREMAGLJIVO RAVNOVESJE MED MOČJO IN EMISIJAMI

Novi Highlander je opremljen s hibridnim pogonskim sklopom četrte generacije, ki s svojo učinkovitostjo omogoča vse prednosti športnega terenca, hkrati pa ga odlikuje nizka poraba goriva in nizke emisijah.
 
2,5-litrski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force zmore 244 konjskih moči, poleg tega pa ponuja najnižje emisije in porabo v svojem razredu. Emisije CO2 znašajo le 146 g-km, poraba goriva pa 6,6 l/100 km. Precej zaslug za udobno in agilno vožnjo ima tudi učinkoviti štirikolesni pogon. V novem športnem terencu Highlander bo sedem potnikov potovalo sproščeno in udobno.. 

Interior-v2
VELIKO UDOBJA, VELIKO TEHNOLOGIJE

Vožnja v novem športnem terencu Highlander je prefinjeno tiha. V potniški kabini so uporabljeni najboljši materiali, ki so mehki na otip, del standardne opreme pa predstavlja tudi sodobna multimedijska povezljivost.
 
Potniki bodo uživali v prezračevanih sprednjih sedežih, avdio sistemu JBL z 11 zvočniki, 12,3-palčnim osrednjim zaslonom z navigacijo in povezavama Apple CarPlay™ in Android Auto™. Za varnost pa bo v vsakem trenutku skrbel varnostni paket Toyota Safety Sense. Na voljo pa sta tudi projekcijski zaslon in digitalno vzvratno ogledalo*.
 
*Odvisno od paketa opreme

PRIDRUŽITE SE NAŠEMU POTOVANJU

Naročite se na novice o novem športnem terencu Highlander.
Obveščajte me

Več

Toyota na evropskem trgu prvič predstavlja 7-sedežnega športnega terenca Highlander Toyota na evropskem trgu prvič predstavlja 7-sedežnega športnega terenca Highlander Highlander je največji hibridni športni terenec znamke Toyota. Tokrat bo prvič na voljo tudi v zahodni Evropi. Globalna prodaja hibridov Toyota je presegla magično mejo 15 milijonov Globalna prodaja hibridov Toyota je presegla magično mejo 15 milijonov Toyota je kot pionir in postavljalec standardov hibridne tehnologije dosegla simbolični mejnik 15 milijonov prodanih hibridnih vozil. Eko potep Eko potep Avtokamp Menina v Rečici ob Savinji je prava oaza neokrnjene narave in svežega zraka. Prav zato tja zahajajo okoljsko ozaveščeni ljudje, ki skrbijo za to, da s svojim početjem v okolju pustijo čim manj sledi. Hibridna električna vozila Hibridna električna vozila V prvem četrtletju so hibridna električna vozila predstavljala 45 % prodaje družbe Toyota Motor Europe (TME)