ISO 14001:2015

Skrb za okolje je eno glavnih Toyotinih poslanstev. Ne le globalno ampak tudi lokalno. Zato smo v letu 2017 pridobili mednaroden certifikat ISO 14001:2015, ki nas zavezuje k celostnemu sistemu opravljanja z okoljem.

Okoljevarstvena politika

1. Kot zavedni prebivalci tega planeta, bomo izvajali našo poslovno politiko v skladu s svetovnimi okoljevarstvenimi smernicami, ter s ciljem neprestano ohranjati naravno okolje, varčevati z energijo in obnavljati resurse. V skladu z navedenim bomo storili vse potrebno, da naša dejavnost ne bo onesnaževala okolja.

2. V sodelovanju z našimi strankami in povezanimi družbami bomo iskali praktične načine uporabe industrijskih odpadkov, aktivno tržili okolju prijazno poslovanje, kot je npr. varčevanje z energijo. Na ta način želimo prispevati k hitrejšemu razvoju okoljevarstvene ekonomije.

3. Naša poslovna politika bo upoštevala vse okoljevarstvene zakone in predpise, ter industrijske standarde, ki nas zadevajo in ostale obveznosti glede skladnosti.

4. Ustanovili bomo okoljevarstveni sistem upravljanja, ki bo zadolžen za implementacijo in nenehno izboljševanje sistema ravnanja z okoljem, da bi se izboljšal učinek ravnanja z okoljem. To se bo kreativno odražalo na izboljšavah vseh okoljevarstvenih aspektov.

5. Z izvajanjem izobraževalnih programov bomo razvijali znanja o okoljevarstveni politiki, ter s tem dvigovali okoljevarstveno zavest vseh zaposlenih.

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.