ISO 14001:2015

Skrb za okolje je eno glavnih Toyotinih poslanstev. Ne le globalno ampak tudi lokalno. Zato smo v letu 2017 pridobili mednaroden certifikat ISO 14001:2015, ki nas zavezuje k celostnemu sistemu opravljanja z okoljem.

Okoljevarstvena politika

1. Kot zavedni prebivalci tega planeta, bomo izvajali našo poslovno politiko v skladu s svetovnimi okoljevarstvenimi smernicami, ter s ciljem neprestano ohranjati naravno okolje, varčevati z energijo in obnavljati resurse. V skladu z navedenim bomo storili vse potrebno, da naša dejavnost ne bo onesnaževala okolja.

2. V sodelovanju z našimi strankami in povezanimi družbami bomo iskali praktične načine uporabe industrijskih odpadkov, aktivno tržili okolju prijazno poslovanje, kot je npr. varčevanje z energijo. Na ta način želimo prispevati k hitrejšemu razvoju okoljevarstvene ekonomije.

3. Naša poslovna politika bo upoštevala vse okoljevarstvene zakone in predpise, ter industrijske standarde, ki nas zadevajo in ostale obveznosti glede skladnosti.

4. Ustanovili bomo okoljevarstveni sistem upravljanja, ki bo zadolžen za implementacijo in nenehno izboljševanje sistema ravnanja z okoljem, da bi se izboljšal učinek ravnanja z okoljem. To se bo kreativno odražalo na izboljšavah vseh okoljevarstvenih aspektov.

5. Z izvajanjem izobraževalnih programov bomo razvijali znanja o okoljevarstveni politiki, ter s tem dvigovali okoljevarstveno zavest vseh zaposlenih.

Več o

Toyota Uredba Uredba V skladu z Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS, št. 24/2014) Toyota Kakovost Kakovost Kakovost določajo stranke. Naše poslanstvo se nikoli ne konča. Kakovost pri načrtovanju Kakovost pri načrtovanju Pri zagotavljanju izjemne kakovosti ničesar ne prepuščamo naključju. Uporabljamo precizne metode in strogo testiramo vse izdelke. Proizvodnja kakovosti Proizvodnja kakovosti Vlagamo v ljudi, usposabljanje in načine dela, da bi zagotovili, da je vsako izdelano vozilo najvišje kakovosti, izpolnjuje visoke standarde, ki smo si jih zastavili, in si jih prizadeva preseči.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.