ISO 14001:2015

Skrb za okolje je eno glavnih Toyotinih poslanstev. Ne le globalno ampak tudi lokalno. Zato smo v letu 2017 pridobili mednaroden certifikat ISO 14001:2015, ki nas zavezuje k celostnemu sistemu opravljanja z okoljem.

Okoljevarstvena politika

1. Kot zavedni prebivalci tega planeta, bomo izvajali našo poslovno politiko v skladu s svetovnimi okoljevarstvenimi smernicami, ter s ciljem neprestano ohranjati naravno okolje, varčevati z energijo in obnavljati resurse. V skladu z navedenim bomo storili vse potrebno, da naša dejavnost ne bo onesnaževala okolja.

2. V sodelovanju z našimi strankami in povezanimi družbami bomo iskali praktične načine uporabe industrijskih odpadkov, aktivno tržili okolju prijazno poslovanje, kot je npr. varčevanje z energijo. Na ta način želimo prispevati k hitrejšemu razvoju okoljevarstvene ekonomije.

3. Naša poslovna politika bo upoštevala vse okoljevarstvene zakone in predpise, ter industrijske standarde, ki nas zadevajo in ostale obveznosti glede skladnosti.

4. Ustanovili bomo okoljevarstveni sistem upravljanja, ki bo zadolžen za implementacijo in nenehno izboljševanje sistema ravnanja z okoljem, da bi se izboljšal učinek ravnanja z okoljem. To se bo kreativno odražalo na izboljšavah vseh okoljevarstvenih aspektov.

5. Z izvajanjem izobraževalnih programov bomo razvijali znanja o okoljevarstveni politiki, ter s tem dvigovali okoljevarstveno zavest vseh zaposlenih.

Več o tej temi

Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC zmagal na krstni izvedbi relija v Čilu. Ott Tänak in TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team sta na sploh prvi izvedbi relija v Čilu dosegla svojo drugo zmago v letošnji sezoni. Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Konstruktorski naslov svetovnih prvakov FIA WEC za TOYOTA GAZOO Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je na dramatični dirki 6 ur Spa Francorchampsa osvojila konstruktorski naslov svetovnih prvakov na vzdržljivostni seriji FIA World Endurance Championship (WEC) za sezono 2018/19. Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Izjava Akia Tojode ob osvojitvi konstruktorskega naslova v seriji FIA WEC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je po letu 2014 že drugič osvojila konstruktorski naslov svetovnega prvaka v vzdržljivostni seriji FIA WEC. Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bo predstavljen na sejmu komercialnih vozil v Birminghamu Na prihajajočem sejmu komercialnih vozil v Birminghamu v Veliki Britaniji bo Toyota predstavila novi Hilux 2019 Special Edition.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.