ISO 14001:2015

Skrb za okolje je eno glavnih Toyotinih poslanstev. Ne le globalno ampak tudi lokalno. Zato smo v letu 2017 pridobili mednaroden certifikat ISO 14001:2015, ki nas zavezuje k celostnemu sistemu opravljanja z okoljem.

Okoljevarstvena politika

1. Kot zavedni prebivalci tega planeta, bomo izvajali našo poslovno politiko v skladu s svetovnimi okoljevarstvenimi smernicami, ter s ciljem neprestano ohranjati naravno okolje, varčevati z energijo in obnavljati resurse. V skladu z navedenim bomo storili vse potrebno, da naša dejavnost ne bo onesnaževala okolja.

2. V sodelovanju z našimi strankami in povezanimi družbami bomo iskali praktične načine uporabe industrijskih odpadkov, aktivno tržili okolju prijazno poslovanje, kot je npr. varčevanje z energijo. Na ta način želimo prispevati k hitrejšemu razvoju okoljevarstvene ekonomije.

3. Naša poslovna politika bo upoštevala vse okoljevarstvene zakone in predpise, ter industrijske standarde, ki nas zadevajo in ostale obveznosti glede skladnosti.

4. Ustanovili bomo okoljevarstveni sistem upravljanja, ki bo zadolžen za implementacijo in nenehno izboljševanje sistema ravnanja z okoljem, da bi se izboljšal učinek ravnanja z okoljem. To se bo kreativno odražalo na izboljšavah vseh okoljevarstvenih aspektov.

5. Z izvajanjem izobraževalnih programov bomo razvijali znanja o okoljevarstveni politiki, ter s tem dvigovali okoljevarstveno zavest vseh zaposlenih.

Več o tej temi

Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev. Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Mobilnost za vse - za varno vključevanje invalidov v promet Ljubljana, 3. 6. 2019. Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republike Slovenije (URI - Soča) je bogatejši za novo vozilo Toyota Auris, prilagojeno za ljudi z gibalnimi omejitvami. Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Corolla in RAV4 sta na varnostnem preizkusu Euro NCAP dobila pet zvezdic Nova Toyota Corolla in RAV4, ki sta bila predstavljena na začetku tega leta, sta na varnostnem testu Euro NCAP dosegla maksimalno oceno. Oba modela sta bila na novem, še bolj zahtevnem in kompleksnem testu ocenjena s petimi zvezdicami. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime. Powered by JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.