Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Okolje

Celovit pristop k okolju brez emisij

Že več let si močno prizadevamo zmanjšati učinek, ki ga imajo naša vozila na okolje. Pomemben mejnik smo dosegli s predstavitvijo prvega hibridnega modela Prius leta 1997. Odtlej smo vodilni avtomobilski proizvajalec na področju tehnologije hibridov, plug-in hibridov in vodikovih gorivnih celic.

Več kot samo naši avtomobili

Na okolje na vplivajo zgolj avtomobili, ki jih vozimo, temveč tudi njihova proizvodnja. Aktivno smo vključeni v številne pobude za izboljšanje okolja, od gradnje trajnostnih proizvodnih obratov do možnosti recikliranja naših vozil in pogozdovanja.

Naš pristop do okolja

Z veliko željo po prihodnosti brez emisij in odpadkov smo vzpostavili celovit pristop k zmanjšanju učinka na okolje, ki ga imajo vse naše poslovne dejavnosti.

Poleg neprekinjenega truda za zmanjšanje škodljivih izpustov naših cestnih vozil si prizadevamo tudi na naslednjih področjih:

  • Zmanjšanje količine naravnih virov, ki jih uporabljamo pri proizvodnji.
  • Povečanje količine recikliranih virov.
  • Povečanje uporabe rabljenih in obnovljenih delov.
  • Zmanjšanje okoljskega odtisa vseh naših dejavnosti.
  • Sodelovanje z lokalnimi skupnostmi, da bi izboljšali kakovost in biotsko raznovrstnost njihovih okolij.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.