Brezplačno preizkusite Toyoto
Ceniki in katalogi
E-novice
Sestavite svojo Toyoto

Konceptna vozila

Hiter vpogled v prihodnost Toyote

Ko tako stojite ob vozilu, ki se na vrtečem odru v vsej svoji barvitosti in veličastnosti bohoti pod sojem luči razstavnega prostora, opazujoč ročno izdelano karoserijo in potniško kabino, ki daje vtis, da je vredna milijon dolarjev, se vam morda zazdi, da takega avtomobila ne boste imeli nikoli. Oziroma vsaj ne v tem življenju.

Vendar so prav takšna razstavna vozila priložnost, da vsaj malo pokukate v prihodnost vozil Toyota, ki morda niti ni več tako daleč.

Visoka moda avtomobilske industrije

Naša konceptna vozila so plod domišljije naših inženirjev in oblikovalcev. Pri ustvarjanju jim namreč pustimo povsem proste roke. Podobno kot kreacije visoke mode v svet mode včasih vnašajo radikalne, a tudi zelo kreativne smernice glede tega, kaj bomo nosili v prihodnosti, nam konceptna vozila kažejo, kaj bomo vozili.

Oblikovalci v Toyotinih razvojnih centrih v Kaliforniji, na Japonskem in v južni Franciji si prizadevajo razviti konceptna vozila, ki bi izražala našo predanost prihodnosti z novimi oblikovnimi elementi, okoljskimi tehnologijami in funkcionalno notranjostjo.

/
Vedno v središču dogajanja

Z zavestno postavitvijo konceptnih vozil na osrednji razstavni prostor na avtomobilskih salonih merimo zanimanje in odzive obiskovalcev. In čeprav avtomobili iz serijske proizvodnje nikoli ne bodo imeli vseh njihovih lastnosti, bomo najboljše rešitve vendarle uresničili in razvijali naprej.

S tem podpiramo naše oblikovalce in spodbujamo njihovo ustvarjalnost, kar je ena ključnih sestavin vizije podjetja. Še pomembneje pa je, da te novosti nekoč vseeno najdejo pot v proizvodnjo in bodo tudi vam na voljo pri vašem prodajalcu vozil Toyota.

Ko boste torej naslednjič videli katero od naših konceptnih vozil, izdelano iz materialov, ki so še v fazi preizkušanja, sodobnih oblik in z vgrajeno najnovejšo tehnologijo, ne pozabite, da je to zaenkrat še unikat, ki pa že prav kmalu lahko postane vaše osebno prevozno sredstvo.

/

Več o tej temi

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.