Nova Toyota C-HR hybrid
Običajna vozila niso več aktualna
Testirajte med prvimi
Prihaja nova Toyota C-HR hybrid. In tokrat prihaja hitro.
Toyota C-HR se ponaša z novim, močnim hibridnim sistemom in sodobno hibridno zmogljivostjo, ki se odlično poda njeni osupljivi obliki. Z bogatejšo notranjostjo in celovitim paketom povezljivosti na dosegu roke v novem Toyota C-HR hybridu ne boste našli nič običajnega.

NASLEDNJA STOPNJA HIBRIDA

Zmogljiv 2,0-litrski motor Dynamic Force bo doživetje vožnje dvignil na novo raven. Z izjemnim pospeševanjem dinamični Toyota C-HR hybrid omogoča odličen nadzor nad vozilom in užitek za volanom, medtem ko nabor izboljšav zagotavlja še tišjo in udobnejšo vožnjo.

IZJEMNA OBLIKA

Toyoto C-HR je nemogoče prezreti. Ima preoblikovana sprednji in zadnji del s prepoznavnimi lučmi LED, platišča iz lahke kovine ter opcijski zaključni lak v dveh odtenkih oranžne. V notranjosti prevladujejo na otip mehki materiali, detajli v črnem klavirskem laku in električno nastavljiv voznikov sedež, ki poskrbijo za odlično počutje voznika in potnikov.

PAMETNA POVEZLJIVOST

Zaradi številne inovativne opreme boste v novi Toyoti C-HR še bolje povezani. Apple CarPlay in Android Auto omogočata uživanje v vaših najljubših mobilnih aplikacijah neposredno prek večpredstavnostnega zaslona vozila, medtem ko je s številnimi povezanimi storitvami MyT življenje na cesti brezhibno, varno in prijetno.

Običajno bo postalo stvar preteklosti

Prijavite se, če želite med prvimi prejeti novosti o Toyoti C-HR.

Obveščajte me

Več o tej temi

Prodajni rezultati Toyota Motor Europe v prvih devetih mesecih leta 2020 Prodajni rezultati Toyota Motor Europe v prvih devetih mesecih leta 2020 Toyota Motor Europe je v mesecih med januarjem in septembrom 2020 prodala 715.081 vozil. TOYOTA COROLLA - GLOBALISTKA TOYOTA COROLLA - GLOBALISTKA Toyota Corolla, najbolj prodajan avtomobil vseh časov, je 26. oktobra praznovala svoj 54. rojstni dan. V tem času je bilo prodanih več kot 45 milijonov primerkov tega globalno priljubljenega avtomobila. Vsemogočni divjak Vsemogočni divjak Toyota Hilux je vsemogočni poltovornjak, ki se ne ustraši nobenega izziva. S svojimi zmogljivostmi je tako prepričljiv, da brez težav salonskega leva spremeni v divjaka. Toyota Motor Europe je svojo tehnologijo gorivnih celic vgradila v vodikov generator geh2, ki ga proizvajajo pri Energy Observer Developments Toyota Motor Europe je svojo tehnologijo gorivnih celic vgradila v vodikov generator geh2, ki ga proizvajajo pri Energy Observer Developments Pred kratkim je EODev prvič prikazal svoj vodikov generator GEH2, ki ga poganja tehnologija gorivnih celic korporacije Toyota. Generator GEH2 generira moč 100KVA in je uporaben na različnih dogodkih, odročnih področjih in v izjemnih situacijah (npr. v primeru naravnih nesreč).
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.