Nova Toyota C-HR hybrid
Običajna vozila niso več aktualna
Testirajte med prvimi
Prihaja nova Toyota C-HR hybrid. In tokrat prihaja hitro.
Toyota C-HR se ponaša z novim, močnim hibridnim sistemom in sodobno hibridno zmogljivostjo, ki se odlično poda njeni osupljivi obliki. Z bogatejšo notranjostjo in celovitim paketom povezljivosti na dosegu roke v novem Toyota C-HR hybridu ne boste našli nič običajnega.

NASLEDNJA STOPNJA HIBRIDA

Zmogljiv 2,0-litrski motor Dynamic Force bo doživetje vožnje dvignil na novo raven. Z izjemnim pospeševanjem dinamični Toyota C-HR hybrid omogoča odličen nadzor nad vozilom in užitek za volanom, medtem ko nabor izboljšav zagotavlja še tišjo in udobnejšo vožnjo.

IZJEMNA OBLIKA

Toyoto C-HR je nemogoče prezreti. Ima preoblikovana sprednji in zadnji del s prepoznavnimi lučmi LED, platišča iz lahke kovine ter opcijski zaključni lak v dveh odtenkih oranžne. V notranjosti prevladujejo na otip mehki materiali, detajli v črnem klavirskem laku in električno nastavljiv voznikov sedež, ki poskrbijo za odlično počutje voznika in potnikov.

PAMETNA POVEZLJIVOST

Zaradi številne inovativne opreme boste v novi Toyoti C-HR še bolje povezani. Apple CarPlay in Android Auto omogočata uživanje v vaših najljubših mobilnih aplikacijah neposredno prek večpredstavnostnega zaslona vozila, medtem ko je s številnimi povezanimi storitvami MyT življenje na cesti brezhibno, varno in prijetno.

Običajno bo postalo stvar preteklosti

Prijavite se, če želite med prvimi prejeti novosti o Toyoti C-HR.

Obveščajte me

Več o tej temi

Toyota se v Tokiu igra s prihodnostjo Toyota se v Tokiu igra s prihodnostjo Toyota se na letošnjem Tokyo Motor Showu spogleduje s prihodnostjo in prikazuje, kaj v praksi prinaša preobrazba v globalnega dobavitelja trajnostne mobilnosti za vse. Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota je bila leta 2014 prva, ki je z limuzino Mirai ponudila serijski avtomobil na gorivne celice. Zdaj je pripravljena, da brezemisijsko električno vozilo na gorivne celice dvigne na še višjo raven. Druga generacija Miraija bo deležna posebne predstavitve v sklopu letošnjega Tokyo Motor Showa. Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil - Toyota za olimpijske in paraolimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja paleto vozil, med katerimi bo približno 90 odstotkov elektrificiranih modelov. S tem bodo poskušali doseči čim nižjo stopnjo emisij do zdaj na vseh olimpijskih igrah. Hkrati bodo s tem zmanjšali breme za okolje.
- Toyota bo izdelala nekaj unikatnih modelov, ki so jih namensko razvili prav za uporabo med igrami v Tokiu 2020.
Toyota je za olimpijske igre v Tokiu 2020 izdelala posebno vozilo APM Toyota je za olimpijske igre v Tokiu 2020 izdelala posebno vozilo APM Vozilo bo obiskovalcem in funkcionarjem služilo kot prevozno sredstvo za tako imenovano zadnjo miljo do olimpijskih prizorišč.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.