Nova Toyota C-HR hybrid
Običajna vozila niso več aktualna
Testirajte med prvimi
Prihaja nova Toyota C-HR hybrid. In tokrat prihaja hitro.
Toyota C-HR se ponaša z novim, močnim hibridnim sistemom in sodobno hibridno zmogljivostjo, ki se odlično poda njeni osupljivi obliki. Z bogatejšo notranjostjo in celovitim paketom povezljivosti na dosegu roke v novem Toyota C-HR hybridu ne boste našli nič običajnega.

NASLEDNJA STOPNJA HIBRIDA

Zmogljiv 2,0-litrski motor Dynamic Force bo doživetje vožnje dvignil na novo raven. Z izjemnim pospeševanjem dinamični Toyota C-HR hybrid omogoča odličen nadzor nad vozilom in užitek za volanom, medtem ko nabor izboljšav zagotavlja še tišjo in udobnejšo vožnjo.

IZJEMNA OBLIKA

Toyoto C-HR je nemogoče prezreti. Ima preoblikovana sprednji in zadnji del s prepoznavnimi lučmi LED, platišča iz lahke kovine ter opcijski zaključni lak v dveh odtenkih oranžne. V notranjosti prevladujejo na otip mehki materiali, detajli v črnem klavirskem laku in električno nastavljiv voznikov sedež, ki poskrbijo za odlično počutje voznika in potnikov.

PAMETNA POVEZLJIVOST

Zaradi številne inovativne opreme boste v novi Toyoti C-HR še bolje povezani. Apple CarPlay in Android Auto omogočata uživanje v vaših najljubših mobilnih aplikacijah neposredno prek večpredstavnostnega zaslona vozila, medtem ko je s številnimi povezanimi storitvami MyT življenje na cesti brezhibno, varno in prijetno.

Običajno bo postalo stvar preteklosti

Prijavite se, če želite med prvimi prejeti novosti o Toyoti C-HR.

Obveščajte me

Več o tej temi

POJDI KAMORKOLI POJDI KAMORKOLI RAV4, utemeljitelj razreda športnih terencev. Novi HILUX – še bolj zmogljiv in atraktiven Novi HILUX – še bolj zmogljiv in atraktiven Novi Hilux je ponuja kombinacijo osvežene oblike, novega 2,8-litrskega motorja in številnih izboljšav, ki omogočajo boljšo zmogljivost na asfaltu in na neurejenih podlagah, poleg tega pa zagotavljajo izdatno mero udobja in bogate opreme. Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor eSports WRC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor eSports WRC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor video igrice eSports WRC. Gre za dogovor med Toyota Motor Europe, izdajateljem video igric NACON in KT Racing. Vedno povezani s svojim avtomobilom Toyota Vedno povezani s svojim avtomobilom Toyota MyT je nova mobilna aplikacija, ki omogoča dostop do petih povezovalnih uslug. Zahvaljujoč tej aplikaciji, s pomočjo katere je med drugim možno locirati svoj avtomobil, boste prihranili kar nekaj denarja in se znebili precej skrbi.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.