Nova Toyota C-HR hybrid
Običajna vozila niso več aktualna
Testirajte med prvimi
Prihaja nova Toyota C-HR hybrid. In tokrat prihaja hitro.
Toyota C-HR se ponaša z novim, močnim hibridnim sistemom in sodobno hibridno zmogljivostjo, ki se odlično poda njeni osupljivi obliki. Z bogatejšo notranjostjo in celovitim paketom povezljivosti na dosegu roke v novem Toyota C-HR hybridu ne boste našli nič običajnega.

NASLEDNJA STOPNJA HIBRIDA

Zmogljiv 2,0-litrski motor Dynamic Force bo doživetje vožnje dvignil na novo raven. Z izjemnim pospeševanjem dinamični Toyota C-HR hybrid omogoča odličen nadzor nad vozilom in užitek za volanom, medtem ko nabor izboljšav zagotavlja še tišjo in udobnejšo vožnjo.

IZJEMNA OBLIKA

Toyoto C-HR je nemogoče prezreti. Ima preoblikovana sprednji in zadnji del s prepoznavnimi lučmi LED, platišča iz lahke kovine ter opcijski zaključni lak v dveh odtenkih oranžne. V notranjosti prevladujejo na otip mehki materiali, detajli v črnem klavirskem laku in električno nastavljiv voznikov sedež, ki poskrbijo za odlično počutje voznika in potnikov.

PAMETNA POVEZLJIVOST

Zaradi številne inovativne opreme boste v novi Toyoti C-HR še bolje povezani. Apple CarPlay in Android Auto omogočata uživanje v vaših najljubših mobilnih aplikacijah neposredno prek večpredstavnostnega zaslona vozila, medtem ko je s številnimi povezanimi storitvami MyT življenje na cesti brezhibno, varno in prijetno.

Običajno bo postalo stvar preteklosti

Prijavite se, če želite med prvimi prejeti novosti o Toyoti C-HR.

Obveščajte me

Več o tej temi

Sprememba načrta: ni problema! Sprememba načrta: ni problema! KOLUMNA MIRA CERARJA Toyota podpira lokalne skupnosti v boju proti koronavirusu Toyota podpira lokalne skupnosti v boju proti koronavirusu Toyota že od nekdaj temelji na družbeno-odgovornih vrednotah. Nenazadnje je o tem premišljeval že Sakiči Tojoda, ki je iznašel avtomatske statve, da bi z njimi razbremenil svojo mater. Globalna prodaja hibridov Toyota je presegla magično mejo 15 milijonov Globalna prodaja hibridov Toyota je presegla magično mejo 15 milijonov Toyota je kot pionir in postavljalec standardov hibridne tehnologije dosegla simbolični mejnik 15 milijonov prodanih hibridnih vozil. Toyota predstavlja povsem novega kompaktnega terenca Yaris Cross Toyota predstavlja povsem novega kompaktnega terenca Yaris Cross Urbano življenje pri vožnji prinaša prav posebne izzive. To je okolje, v katerem vozniki cenijo nekoliko višji položaj za volanom, saj jim ta zagotavlja boljši pregled nad dogajanjem na cesti.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.