Nova Toyota C-HR hybrid
Običajna vozila niso več aktualna
Testirajte med prvimi
Prihaja nova Toyota C-HR hybrid. In tokrat prihaja hitro.
Toyota C-HR se ponaša z novim, močnim hibridnim sistemom in sodobno hibridno zmogljivostjo, ki se odlično poda njeni osupljivi obliki. Z bogatejšo notranjostjo in celovitim paketom povezljivosti na dosegu roke v novem Toyota C-HR hybridu ne boste našli nič običajnega.

NASLEDNJA STOPNJA HIBRIDA

Zmogljiv 2,0-litrski motor Dynamic Force bo doživetje vožnje dvignil na novo raven. Z izjemnim pospeševanjem dinamični Toyota C-HR hybrid omogoča odličen nadzor nad vozilom in užitek za volanom, medtem ko nabor izboljšav zagotavlja še tišjo in udobnejšo vožnjo.

IZJEMNA OBLIKA

Toyoto C-HR je nemogoče prezreti. Ima preoblikovana sprednji in zadnji del s prepoznavnimi lučmi LED, platišča iz lahke kovine ter opcijski zaključni lak v dveh odtenkih oranžne. V notranjosti prevladujejo na otip mehki materiali, detajli v črnem klavirskem laku in električno nastavljiv voznikov sedež, ki poskrbijo za odlično počutje voznika in potnikov.

PAMETNA POVEZLJIVOST

Zaradi številne inovativne opreme boste v novi Toyoti C-HR še bolje povezani. Apple CarPlay in Android Auto omogočata uživanje v vaših najljubših mobilnih aplikacijah neposredno prek večpredstavnostnega zaslona vozila, medtem ko je s številnimi povezanimi storitvami MyT življenje na cesti brezhibno, varno in prijetno.

Običajno bo postalo stvar preteklosti

Prijavite se, če želite med prvimi prejeti novosti o Toyoti C-HR.

Obveščajte me

Več o tej temi

Toyota partner Specialnih olimpijskih iger v Evropi Toyota partner Specialnih olimpijskih iger v Evropi Specialne olimpijske igre so svetovno gibanje, ki spodbuja vključevanje v družbo otrok in odraslih z različnimi oblikami intelektualnih omejitev. Novi RAV4 Plug-in Hybrid Novi RAV4 Plug-in Hybrid Toyota predstavlja novi RAV4 Plug-in Hybrid Nova Toyota C-HR Nova Toyota C-HR Še bolj hibriden, še bolj povezan, še bolj ikoničen Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC osvojil zgodovinski naslov svetovnega prvaka v prestižni seriji FIA WRC Ott Tänak je s Toyoto Yaris WRC osvojil zgodovinski naslov svetovnega prvaka v prestižni seriji FIA WRC Ott Tänak in Martin Järveoja, voznik in sovoznik ekipe TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, sta z drugim mestom na reliju v Španiji osvojila zgodovinski naslov svetovnih prvakov v vozniški klasifikaciji serije FIA World Rally Championship.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.