Za vedno boljšo družbo

Medtem ko se vsak posameznik in družba kot celota, vsi po svojih najboljših močeh, ukvarjamo z omejevanjem novega koronavirusa, so tudi podjetja soočena s številnimi izzivi in težavami. Prožnost in prilagajanje novih razmeram sta ključna tudi v skupini Toyota, kjer se zadnje tedne še posebej intenzivno zavzemajo za aktivno pomoč družbi, v kateri deluje.

Toyota Slovenija je v namen zagotavljanja pomoči za omejevanje virusa COVID-19 z matične dežele Japonske naročila večjo razpoložljivo količino opreme za oskrbovanje medicinskega in zdravstvenega osebja v Sloveniji, med njimi zaščitne maske, rokavice in obleke. Opremo so skladno z omejitvami in varnostnimi ukrepi dostavili na mesta, kjer je ta najbolj potrebna.

Materiale za oskrbo medicinskega in zdravstvenega osebja je Toyota Slovenija namenila partnerju podjetja Univerzitetnemu rehabilitacijskemu inštitutu – Soča, poleg tega pa še Onkološkem inštitutu Ljubljana, Zdravstvenemu domu Krško, dve pošiljki pa so dostavili v državni distribucijski center civilne zaščite Roje.

»Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo donacijo zaščitnih oblek, ki jih nujno potrebujemo pri opravljanju našega dela. Veseli nas, da ste pripomogli k uresničevanju nadaljnjega izvajanja onkološke dejavnosti,« je ob donaciji zapisala Zlata Štiblar Kisić, generalna direktorica Onkološkega inštituta Ljubljana.

Na poti z Japonske so že nove pošiljke zaščitnega medicinskega materiala, ki jih bo Toyota Slovenija skladno s potrebami in manjkom, ki vlada v Sloveniji, namenila izbranim institucijam ali skupinam, ki potrebujejo pomoč. S tem nadaljujejo s svojim poslanstvom spreminjanja družbe na boljše.

/

Več o korporaciji Toyota

Kako med pandemijo zaradi covida-19 razkužiti svoj avtomobil Kako med pandemijo zaradi covida-19 razkužiti svoj avtomobil Razkužite svoj avtomobil in s tem preprečite širjenje koronavirusa. Tudi to bo minilo Tudi to bo minilo Akio Tojoda, prvi mož korporacije Toyota, je v svoji bogati karieri že velikokrat dokazal, da se zna soočati s krizo. KOLUMNA DEJANA ZAVCA - Skupaj zmoremo KOLUMNA DEJANA ZAVCA - Skupaj zmoremo Ko zdaj z varne časovne razdalje gledam na svojo kariero, mi pravzaprav ne preostane drugega, kot da vedno znova izrazim svojo neizmerno hvaležnost, ponos in zadovoljstvo. Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19 Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19 Koronavirus je v družbo prinesel povsem nove in nepričakovane izzive. Zato smo se odločili, da tudi mi zapremo in zmanjšamo dele našega poslovanja in s tem pripomoremo k lajšanju posledic pandemije COVID-19 v Evropi.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.