Britansko združenje Which? je avtomobile znamke Toyota

razglasilo za najbolj zanesljive med množičnimi znamkami

Po raziskavi britanskega združenja 'Which?' je Toyota najbolj zanesljiva množična avtomobilska znamka. Po rezultatih raziskave, v katero je bilo vključenih 47.000 britanskih voznikov, je Toyota zasedla drugo mesto, takoj za svojo sestrsko premijsko znamko Lexus. Deležna je bila kar 19 ocen 'najboljši nakup', kar je največ med vsemi sodelujočimi znamkami.

Na vprašanje, zakaj so avtomobili znamke Toyota tako dobri, so pri združenju Which? odgovorili: "Avtomobili Toyota niso le čudeži zanesljivosti. Zadnja generacija njihovih hibridov premika tudi meje energijske učinkovitosti in nizke porabe goriva. Njihovi avtomobili izjemno lepo skrbijo za naš planet. Poleg tega pa niso posebej pogosti gosti bencinskih črpalk."
Pri združenju 'Which?' so tudi pohvalili cenovno dostopnost, zanesljivost in funkcionalnost avtomobilov Toyota.

“Ljudje, ki vozijo naše avtomobile, so naši najboljši sodniki. Zdi se nam enostavno fantastično, da smo v raziskavi 'Which?' deležni tako pozitivne prepoznavnosti. Toyota je globalni pionir hibridno-električne tehnologije, ki nam jo je v vseh teh letih uspelo izjemno izpopolniti. Predvsem s sistemom, ki smo ga razvili za novo generacijo modela Yaris, smo energijsko učinkovitost dvignili še na višjo raven. Poleg tega smo vseskozi zavezani cilju, da bomo izdelovali vedno boljše avtomobile, ki bodo prispevali tudi k celostno boljši prihodnosti," je dejal Mark Rode, vodja operacij korporacije Toyota v Veliki Britaniji.

'Which?' (https://www.which.co.uk/) je z več kot 1,3 milijona člani največje neodvisno združenje potrošnikov v Veliki Britaniji.

Več o tej temi

Herojske nočne vožnje za dober namen Herojske nočne vožnje za dober namen Prometna varnost je tematika, ki se tiče nas vseh, in to so od besed k dejanjem dokazali zaposleni podjetja Toyota Adria. Herojske nočne vožnje za dober namen Herojske nočne vožnje za dober namen Prometna varnost je tematika, ki se tiče nas vseh, in to so od besed k dejanjem dokazali zaposleni podjetja Toyota Adria. ČLOVEK ČLOVEKU SOPOTNIK ČLOVEK ČLOVEKU SOPOTNIK Toyota Slovenija je sklenila sodelovanje z Zavodom za medgeneracijsko sodelovanje Sopotniki, v sklopu katerega želijo pomagati pri zagotavljanju mobilnosti starostnikov. Za začetek plemenite pobude so gospo Marijo Žgavec iz Idirje peljali na izlet na Bled, nato pa še na obisk k vnukinji. Odgovorno v poletje. Odgovorno v poletje. Ne pozabimo na varnost tudi na drugih nevarnih področjih!
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.