Britansko združenje Which? je avtomobile znamke Toyota

razglasilo za najbolj zanesljive med množičnimi znamkami

Po raziskavi britanskega združenja 'Which?' je Toyota najbolj zanesljiva množična avtomobilska znamka. Po rezultatih raziskave, v katero je bilo vključenih 47.000 britanskih voznikov, je Toyota zasedla drugo mesto, takoj za svojo sestrsko premijsko znamko Lexus. Deležna je bila kar 19 ocen 'najboljši nakup', kar je največ med vsemi sodelujočimi znamkami.

Na vprašanje, zakaj so avtomobili znamke Toyota tako dobri, so pri združenju Which? odgovorili: "Avtomobili Toyota niso le čudeži zanesljivosti. Zadnja generacija njihovih hibridov premika tudi meje energijske učinkovitosti in nizke porabe goriva. Njihovi avtomobili izjemno lepo skrbijo za naš planet. Poleg tega pa niso posebej pogosti gosti bencinskih črpalk."
Pri združenju 'Which?' so tudi pohvalili cenovno dostopnost, zanesljivost in funkcionalnost avtomobilov Toyota.

“Ljudje, ki vozijo naše avtomobile, so naši najboljši sodniki. Zdi se nam enostavno fantastično, da smo v raziskavi 'Which?' deležni tako pozitivne prepoznavnosti. Toyota je globalni pionir hibridno-električne tehnologije, ki nam jo je v vseh teh letih uspelo izjemno izpopolniti. Predvsem s sistemom, ki smo ga razvili za novo generacijo modela Yaris, smo energijsko učinkovitost dvignili še na višjo raven. Poleg tega smo vseskozi zavezani cilju, da bomo izdelovali vedno boljše avtomobile, ki bodo prispevali tudi k celostno boljši prihodnosti," je dejal Mark Rode, vodja operacij korporacije Toyota v Veliki Britaniji.

'Which?' (https://www.which.co.uk/) je z več kot 1,3 milijona člani največje neodvisno združenje potrošnikov v Veliki Britaniji.

Več o tej temi

Na direktorsko prakso s Toyoto Prius Na direktorsko prakso s Toyoto Prius Vodilna agencija za iskanje in selekcijo kadra na slovenskem trgu Adecco Slovenija vsako leto organizira študentsko prakso CEO za en mesec. Skrb za vaše vozilo Skrb za vaše vozilo V času, v katerem se nahajamo – poletje, čas počitnic in dopustov, kot tudi obdobje korone - svojega avtomobila znamke Toyota morda ne vozite tako pogosto kot sicer. Zato smo za vas zbrali nekaj uporabnih nasvetov, kako skrbeti za avtomobil, ko je nekoliko manj v uporabi. Na ta način boste poskrbeli, da bo v najboljši možni kondiciji, ko ga boste spet začeli vsakodnevno uporabljati. Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota Nagrade Toyota Ichiban so namenjene trgovcem avtomobilov znamke Toyota, ki s svojimi odličnimi storitvami in uslugami navdušujejo kupce. Novi Yaris je oblikoval Hrvat Mario Majdandžić Novi Yaris je oblikoval Hrvat Mario Majdandžić Pod oblikovno zasnovo četrte generacije modela Yaris se je podpisal Hrvat Mario Majdandžić.