#ostanidoma

Toyota med pandemijo ponuja različne možnosti za preživljanje prostega časa

Družbena omrežja so polna različnih sporočil, s katerimi se ljudje spodbujajo v času, ko se je svet dobesedno ustavil. Ljudje so polni različnih idej, s katerimi si je mogoče popestriti ta nenavadni čas. Tudi Toyota ponuja kar nekaj zanimivih možnosti, da ljudje ne bi zapadli v malodušje: od virtualnih ogledov muzejev do vožnje legendarnega avtomobila GR Supra in igranja videoigrice Grand Turismo Sport.

S čim se lahko zamotimo med karanteno? V času, ko se je javno življenje ustavilo, kar se je zgodilo zaradi pandemije, ki jo je povzročil covid-19, iščemo različne načine preživljanja prostega časa. Možnosti je kar precej: lahko se potopimo v svet digitalnih vsebin, lahko se posvetimo družbenim omrežjem, na katerih kroži nešteto zanimivih in zabavnih idej.

Številne družine se kratkočasijo z igranjem družabnih iger, ali pa se kar v domači dnevni sobi rekreirajo z različnimi športnimi aktivnostmi. Nekaj idej pa ponuja tudi Toyota, ki želi ljudem pomagati pri premagovanju dolgočasja.

Premagovanje fizičnih ovir

Pravzaprav potrebujemo le osebni računalnik, mobilni telefon ali tablični računalnik. S povezavo s svetovnim spletom, seveda. In potem se lahko virtualno sprehodite po najbolj ikoničnem muzeju znamke Toyota v Nagakute, ki je pravzaprav predmestje Nagoje. Z uporabo Google Street Viewa lahko obiščete vse dvorane in hodnike muzeja in si ogledate predmete, ki so tam na ogled.

Če ste ljubitelj legendarnih avtomobilov, vas bodo zagotovo navdušile legende znamke Toyota, kot so Model AA, 2000GT ali Crown. Poleg tega si boste lahko ogledali prvo različico Priusa in model Mirai, ki velja za prvi avtomobil na gorivne celice. Zanimivo zbirko pa sestavljajo tudi drugi pomembni modeli znamke Toyota in tudi drugih znamk. Ta muzej ponuja izjemen vpogled v avtomobilsko zgodovino.

virtuelni muzej
virtuelni muzej

Virtualno je mogoče obiskati vsa tri nadstropja muzeja. Poučili se boste lahko o hibridni tehnologiji, pri čemer znamki Toyota pripada pionirska vloga.

Sedite za volan nove GR Supre

Videoigrice so zelo priljubljen spremljevalec v času karantene. Zakaj ne bi v eni najslavnejših videoigric na svetu sedli za volan legendarne GR Supre.

Dne 26. aprila bo na voljo najnovejša različica videoigrice GR Supra GT Cup 2020. Seveda bo v glavni vlogi Toyota GR Supra, ki jo boste lahko vozili na različnih dirkališčih in se pomerili z več kot 30.000 registriranimi virtualnimi dirkači.

virtuelni muzej
virtuelni muzej

Poleg tega lahko uživate v različnih audio-vizuelnih vsebinah, ki so na voljo na našem kanalu YouTube. Tam se boste lahko zabavali več ur.

Ne glede na to za katero možnost se boste odločili, je najpomembnejše, da ostanete doma. Tako boste prispevali svoj delež k čimprejšnjemu koncu pandemije zaradi koronavirusa.

Več o tej temi

Za vedno boljšo družbo Za vedno boljšo družbo Medtem ko se vsak posameznik in družba kot celota, vsi po svojih najboljših močeh, ukvarjamo z omejevanjem novega koronavirusa, so tudi podjetja soočena s številnimi izzivi in težavami. Prožnost in prilagajanje novih razmeram sta ključna tudi v skupini Toyota, kjer se zadnje tedne še posebej intenzivno zavzemajo za aktivno pomoč družbi, v kateri deluje. Tudi to bo minilo Tudi to bo minilo Akio Tojoda, prvi mož korporacije Toyota, je v svoji bogati karieri že velikokrat dokazal, da se zna soočati s krizo. KOLUMNA DEJANA ZAVCA - Skupaj zmoremo KOLUMNA DEJANA ZAVCA - Skupaj zmoremo Ko zdaj z varne časovne razdalje gledam na svojo kariero, mi pravzaprav ne preostane drugega, kot da vedno znova izrazim svojo neizmerno hvaležnost, ponos in zadovoljstvo. Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19 Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19 Koronavirus je v družbo prinesel povsem nove in nepričakovane izzive. Zato smo se odločili, da tudi mi zapremo in zmanjšamo dele našega poslovanja in s tem pripomoremo k lajšanju posledic pandemije COVID-19 v Evropi.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.