Odpiramo vrata naših pooblaščenih prodajnih in servisnih salonov

Varnost je naša najpomembnejša vrednota

Skladno z ukrepi Vlade RS odpiramo vrata Toyotinih pooblaščenih prodajnih in servisnih salonov. V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni saloni in servisne delavnice Toyota ponovno odpirajo svoja vrata.

Kljub vsemu moramo biti vsi skupaj previdni, zato bomo upoštevali priporočila Ministrstva za zdravje objavljena na spletni strani.

V skrbi za zdravje smo prilagodili procese dela. Vljudno vas vabimo, da nas pokličete in se naročite na termin obiska za servisne storitve, da vam s tem lahko zagotovimo prijetnejšo in varnejšo izkušnjo ob vašem obisku.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in strpnost, saj je želja po obisku in naših storitvah povečana zavoljo koronavirus situacije.

Ostanite zdravi!

Več o tej temi

Kako med pandemijo zaradi covida-19 razkužiti svoj avtomobil Kako med pandemijo zaradi covida-19 razkužiti svoj avtomobil Razkužite svoj avtomobil in s tem preprečite širjenje koronavirusa. Za vedno boljšo družbo Za vedno boljšo družbo Medtem ko se vsak posameznik in družba kot celota, vsi po svojih najboljših močeh, ukvarjamo z omejevanjem novega koronavirusa, so tudi podjetja soočena s številnimi izzivi in težavami. Prožnost in prilagajanje novih razmeram sta ključna tudi v skupini Toyota, kjer se zadnje tedne še posebej intenzivno zavzemajo za aktivno pomoč družbi, v kateri deluje. Tudi to bo minilo Tudi to bo minilo Akio Tojoda, prvi mož korporacije Toyota, je v svoji bogati karieri že velikokrat dokazal, da se zna soočati s krizo. Informacije in nasveti za lastnike v času izzvenevanja epidemije COVID-19 Informacije in nasveti za lastnike v času izzvenevanja epidemije COVID-19 Korona virus je v družbo prinesel povsem nove in nepričakovane izzive. Kljub temu, da ostajamo doma, se občasno ne moremo izogniti vožnji z avtomobilom po nujnih opravkih.