Odpiramo vrata naših pooblaščenih prodajnih in servisnih salonov

Varnost je naša najpomembnejša vrednota

Skladno z ukrepi Vlade RS odpiramo vrata Toyotinih pooblaščenih prodajnih in servisnih salonov. V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni saloni in servisne delavnice Toyota ponovno odpirajo svoja vrata.

Kljub vsemu moramo biti vsi skupaj previdni, zato bomo upoštevali priporočila Ministrstva za zdravje objavljena na spletni strani.

V skrbi za zdravje smo prilagodili procese dela. Vljudno vas vabimo, da nas pokličete in se naročite na termin obiska za servisne storitve, da vam s tem lahko zagotovimo prijetnejšo in varnejšo izkušnjo ob vašem obisku.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in strpnost, saj je želja po obisku in naših storitvah povečana zavoljo koronavirus situacije.

Ostanite zdravi!

Več o tej temi

Za vedno boljšo družbo Za vedno boljšo družbo Medtem ko se vsak posameznik in družba kot celota, vsi po svojih najboljših močeh, ukvarjamo z omejevanjem novega koronavirusa, so tudi podjetja soočena s številnimi izzivi in težavami. Prožnost in prilagajanje novih razmeram sta ključna tudi v skupini Toyota, kjer se zadnje tedne še posebej intenzivno zavzemajo za aktivno pomoč družbi, v kateri deluje. Tudi to bo minilo Tudi to bo minilo Akio Tojoda, prvi mož korporacije Toyota, je v svoji bogati karieri že velikokrat dokazal, da se zna soočati s krizo. KOLUMNA DEJANA ZAVCA - Skupaj zmoremo KOLUMNA DEJANA ZAVCA - Skupaj zmoremo Ko zdaj z varne časovne razdalje gledam na svojo kariero, mi pravzaprav ne preostane drugega, kot da vedno znova izrazim svojo neizmerno hvaležnost, ponos in zadovoljstvo. Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19 Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19 Koronavirus je v družbo prinesel povsem nove in nepričakovane izzive. Zato smo se odločili, da tudi mi zapremo in zmanjšamo dele našega poslovanja in s tem pripomoremo k lajšanju posledic pandemije COVID-19 v Evropi.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.