Vedno povezani s svojim avtomobilom Toyota

MyT je nova mobilna aplikacija, ki omogoča dostop do petih povezovalnih uslug. Zahvaljujoč tej aplikaciji, s pomočjo katere je med drugim možno locirati svoj avtomobil, boste prihranili kar nekaj denarja in se znebili precej skrbi.

Z uporabo aplikacije MyT na svojem pametnem telefonu lahko vedno in povsod komunicirate s svojim avtomobilom Toyota. Kar iz domačega naslonjača lahko načrtujete potovanje, locirate svoj avtomobil, optimizirate svojo vožnjo, študirate analitiko voznika in prejemate opomnike za redne servisne intervale.

Poišči moj avtomobil (Find my car)

S pomočjo te funkcije lahko vedno izveste lokacijo vašega avtomobila Toyota. Tako lahko tako ugotovite, kje je avtomobil parkiran in lokacijo sporočite prijateljem.

Opomniki za redne servisne intervale (Service Reminders)

MyT vam pomaga pri vzdrževanju vašega avtomobila Toyota. Vedno boste pravočasno obveščeni, kdaj se približuje naslednji servisni interval.

Pošlji v avtomobil (Share To Car)

Naslednje potovanje lahko načrtujete kar od doma in s pomočjo aplikacije MyT podatke pošljete v navigacijski sistem vašega avtomobila Toyota. Ta funkcija je na voljo le za avtomobile, ki so opremljeni z navigacijsko napravo.


Podatki o vožnji (Driving Data)
Aplikacija MyT deluje tudi kot zapisnik podatkov o vozilu, poleg tega pa vodi tudi analitiko vaše vožnje.


Hibridni nasveti (Hybrid Coaching)
Z enostavnimi nasveti lahko še izboljšate izkoristek svoje vožnje hibridnega vozila Toyota. Z nekaterimi izboljšavami načina vožnje boste lahko zmanjšali porabo goriva.

Od avtomobila do vrat (Car To Door)
Del vašega potovalnega načrta lahko z navigacijske naprave prenesete na vaš pametni telefon. Tako vas bo aplikacija vodila tudi na delu poti, ki jo morate peš prehoditi od avtomobila do vhodnih vrat vaše končne postaje. Ta funkcija je na voljo le za avtomobile, ki so opremljeni z navigacijsko napravo.

Aplikacijo My T si lahko prenesete na Google Play in App Storu:

apple-storegoogle-play-store

Več o tej temi

S preventivno-varnostnim paketom Toyota Safety Sense (TSS) je opremljenih že več kot 10 milijonov vozil S preventivno-varnostnim paketom Toyota Safety Sense (TSS) je opremljenih že več kot 10 milijonov vozil Toyota Motor Corporation (Toyota) je objavila podatek o opremljenosti svojih vozil s preventivno-varnostnim paketom Toyota Safety Sense (TSS). Ekipa Toyota Gazoo Racing napada tretjo zaporedno zmago na legendarni dirki 24 ur Le Mansa Ekipa Toyota Gazoo Racing napada tretjo zaporedno zmago na legendarni dirki 24 ur Le Mansa Ekipa TOYOTA GAZOO Racing bo na 88. izvedbi legendarne dirke 24 ur Le Mansa, ki tradicionalno poteka na dirkališču Circuit de la Sarthe, napadala tretjo zaporedno zmago. Britansko združenje Which? je avtomobile znamke Toyota razglasilo za najbolj zanesljive med množičnimi znamkami Britansko združenje Which? je avtomobile znamke Toyota razglasilo za najbolj zanesljive med množičnimi znamkami Po raziskavi britanskega združenja 'Which?' je Toyota najbolj zanesljiva množična avtomobilska znamka. Herojske nočne vožnje za dober namen Herojske nočne vožnje za dober namen Prometna varnost je tematika, ki se tiče nas vseh, in to so od besed k dejanjem dokazali zaposleni podjetja Toyota Adria.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.