Vedno povezani s svojim avtomobilom Toyota

MyT je nova mobilna aplikacija, ki omogoča dostop do petih povezovalnih uslug. Zahvaljujoč tej aplikaciji, s pomočjo katere je med drugim možno locirati svoj avtomobil, boste prihranili kar nekaj denarja in se znebili precej skrbi.

Z uporabo aplikacije MyT na svojem pametnem telefonu lahko vedno in povsod komunicirate s svojim avtomobilom Toyota. Kar iz domačega naslonjača lahko načrtujete potovanje, locirate svoj avtomobil, optimizirate svojo vožnjo, študirate analitiko voznika in prejemate opomnike za redne servisne intervale.

Poišči moj avtomobil (Find my car)

S pomočjo te funkcije lahko vedno izveste lokacijo vašega avtomobila Toyota. Tako lahko tako ugotovite, kje je avtomobil parkiran in lokacijo sporočite prijateljem.

Opomniki za redne servisne intervale (Service Reminders)

MyT vam pomaga pri vzdrževanju vašega avtomobila Toyota. Vedno boste pravočasno obveščeni, kdaj se približuje naslednji servisni interval.

Pošlji v avtomobil (Share To Car)

Naslednje potovanje lahko načrtujete kar od doma in s pomočjo aplikacije MyT podatke pošljete v navigacijski sistem vašega avtomobila Toyota. Ta funkcija je na voljo le za avtomobile, ki so opremljeni z navigacijsko napravo.


Podatki o vožnji (Driving Data)
Aplikacija MyT deluje tudi kot zapisnik podatkov o vozilu, poleg tega pa vodi tudi analitiko vaše vožnje.


Hibridni nasveti (Hybrid Coaching)
Z enostavnimi nasveti lahko še izboljšate izkoristek svoje vožnje hibridnega vozila Toyota. Z nekaterimi izboljšavami načina vožnje boste lahko zmanjšali porabo goriva.

Od avtomobila do vrat (Car To Door)
Del vašega potovalnega načrta lahko z navigacijske naprave prenesete na vaš pametni telefon. Tako vas bo aplikacija vodila tudi na delu poti, ki jo morate peš prehoditi od avtomobila do vhodnih vrat vaše končne postaje. Ta funkcija je na voljo le za avtomobile, ki so opremljeni z navigacijsko napravo.

Aplikacijo My T si lahko prenesete na Google Play in App Storu:

apple-storegoogle-play-store

Več o tej temi

Odgovorno v poletje. Odgovorno v poletje. Ne pozabimo na varnost tudi na drugih nevarnih področjih! Ekipa TOYOTA GAZOO Racing se bo z nastopom na prvi virtualni dirki 24 ur Le Mansa Ekipa TOYOTA GAZOO Racing se bo z nastopom na prvi virtualni dirki 24 ur Le Mansa Urnik vztrajnostne serije WEC za sezono 2019-2020, ki bi se morala zaključiti v mesecu juniju, je zaradi pandemije COVID-19 nekoliko spremenjen. Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor eSports WRC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor eSports WRC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor video igrice eSports WRC. Gre za dogovor med Toyota Motor Europe, izdajateljem video igric NACON in KT Racing. Toyota na evropskem trgu prvič predstavlja 7-sedežnega športnega terenca Highlander Toyota na evropskem trgu prvič predstavlja 7-sedežnega športnega terenca Highlander Highlander je največji hibridni športni terenec znamke Toyota. Tokrat bo prvič na voljo tudi v zahodni Evropi.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.