Vedno povezani s svojim avtomobilom Toyota

MyT je nova mobilna aplikacija, ki omogoča dostop do petih povezovalnih uslug. Zahvaljujoč tej aplikaciji, s pomočjo katere je med drugim možno locirati svoj avtomobil, boste prihranili kar nekaj denarja in se znebili precej skrbi.

Z uporabo aplikacije MyT na svojem pametnem telefonu lahko vedno in povsod komunicirate s svojim avtomobilom Toyota. Kar iz domačega naslonjača lahko načrtujete potovanje, locirate svoj avtomobil, optimizirate svojo vožnjo, študirate analitiko voznika in prejemate opomnike za redne servisne intervale.

Poišči moj avtomobil (Find my car)

S pomočjo te funkcije lahko vedno izveste lokacijo vašega avtomobila Toyota. Tako lahko tako ugotovite, kje je avtomobil parkiran in lokacijo sporočite prijateljem.

Opomniki za redne servisne intervale (Service Reminders)

MyT vam pomaga pri vzdrževanju vašega avtomobila Toyota. Vedno boste pravočasno obveščeni, kdaj se približuje naslednji servisni interval.

Pošlji v avtomobil (Share To Car)

Naslednje potovanje lahko načrtujete kar od doma in s pomočjo aplikacije MyT podatke pošljete v navigacijski sistem vašega avtomobila Toyota. Ta funkcija je na voljo le za avtomobile, ki so opremljeni z navigacijsko napravo.


Podatki o vožnji (Driving Data)
Aplikacija MyT deluje tudi kot zapisnik podatkov o vozilu, poleg tega pa vodi tudi analitiko vaše vožnje.


Hibridni nasveti (Hybrid Coaching)
Z enostavnimi nasveti lahko še izboljšate izkoristek svoje vožnje hibridnega vozila Toyota. Z nekaterimi izboljšavami načina vožnje boste lahko zmanjšali porabo goriva.

Od avtomobila do vrat (Car To Door)
Del vašega potovalnega načrta lahko z navigacijske naprave prenesete na vaš pametni telefon. Tako vas bo aplikacija vodila tudi na delu poti, ki jo morate peš prehoditi od avtomobila do vhodnih vrat vaše končne postaje. Ta funkcija je na voljo le za avtomobile, ki so opremljeni z navigacijsko napravo.

Aplikacijo My T si lahko prenesete na Google Play in App Storu:

apple-storegoogle-play-store

Več o tej temi

Skrb za vaše vozilo Skrb za vaše vozilo V času, v katerem se nahajamo – poletje, čas počitnic in dopustov, kot tudi obdobje korone - svojega avtomobila znamke Toyota morda ne vozite tako pogosto kot sicer. Zato smo za vas zbrali nekaj uporabnih nasvetov, kako skrbeti za avtomobil, ko je nekoliko manj v uporabi. Na ta način boste poskrbeli, da bo v najboljši možni kondiciji, ko ga boste spet začeli vsakodnevno uporabljati. Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota Nagrade Toyota Ichiban so namenjene trgovcem avtomobilov znamke Toyota, ki s svojimi odličnimi storitvami in uslugami navdušujejo kupce. S preventivno-varnostnim paketom Toyota Safety Sense (TSS) je opremljenih že več kot 10 milijonov vozil S preventivno-varnostnim paketom Toyota Safety Sense (TSS) je opremljenih že več kot 10 milijonov vozil Toyota Motor Corporation (Toyota) je objavila podatek o opremljenosti svojih vozil s preventivno-varnostnim paketom Toyota Safety Sense (TSS). Sebastien Ogier je s Toyoto Yaris WRC dosegel rekordno osmo zmago na legendarnem Reliju Monte Carlo. Sebastien Ogier je s Toyoto Yaris WRC dosegel rekordno osmo zmago na legendarnem Reliju Monte Carlo. Ekipni uspeh ekipe TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team so doplnili Elfyn Evans in njegov sovoznik Scott Martin, ki sta se uvrstila na drugo mesto, ter Kalle Rovanperä in Jonne Halttunen, ki sta uvodno dirko letošnje sezone končala na četrtem mestu.