Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota

• Nagrade je dobilo 45 trgovcev z različnih koncev Evrope.
• V Sloveniji nagrada v roke Avtohiši Furman s Ptuja.
• Podelitev je zaradi pandemije COVID-19 prvič potekala v digitalno-spletni obliki.

Beseda "ičiban" v japonskem jeziku pomeni številka ena. Nagrade Toyota Ichiban so namenjene trgovcem avtomobilov znamke Toyota, ki s svojimi odličnimi storitvami in uslugami navdušujejo kupce.

Izmed slovenskih trgovcev je bila z nagrado Ichiban že drugo leto zapored nagrajena Avtohiša Furman s Ptuja. Njihovo delovanje uteleša filozofijo Akia Tojode, predsednika korporacije Toyota, ki pravi, da ni nujno biti najboljši na svetu, temveč najboljši v mestu, v katerem deluješ. Avtohiša Furman je dokaz, kako se posel uspešno vodi v povezavi z lokalnimi navadami, željami in potrebami.

Za nagrade se poteguje več kot 2500 trgovcev iz vse Evrope, vsako leto pa je razglašenih le 45 zmagovalcev. Ti so v svojem lokalnem okolju ambasadorji znamke Toyota in glasniki njenih vrednot. Zaradi pandemije COVID-19 je bila tokrat na sedežu Toyota Motor Europe v Bruslju organizirana virtualna slovesnost, ki so jo v digitalni obliki prenašali po vsej Evropi.

“Čeprav smo se srečali zgolj virtualno, naš namen ostaja enak. Zbrali smo se zato, ker smo prepoznali vaše izjemne dosežke," je nagrajence nagovoril Matt Harrison, podpredsednik Toyota Motor Europe.

Njegov kolega Didier Gambart, ki je pri TME zadolžen za prodajo, marketing in zadovoljstvo kupcev je izpostavil naslednje: "Prepričani smo, da gradimo vseživljenjske vrednote, ki so ustvarjene za ljudi. Človeški dejavnik je za nas vedno na prvem mestu. Prav zato je zelo pomemben način, kako se naši trgovci srečujejo, soočajo in komunicirajo s svojimi strankami. Le če so predani svojemu delu, lahko svojim strankam zagotavljajo nepozabno izkušnjo."

Med slovesnostjo so si nagrajeni trgovci lahko ekskluzivno ogledali aktivnosti razvojnega oddelka znamke Toyota, predstavljeni pa so jim bili tudi tehnološki trendi, ki se napovedujejo v prihodnosti. “V našem razvojnem oddelku si ves čas prizadevamo za snovanje odličnih izdelkov. A na koncu pridejo na vrsto naši trgovci, ki znajo s svojim znanjem in prijaznostjo navdušiti in prepričati kupce," je povedal podpredsednik razvojnega oddleka Gerald Killman.

Ob zaključku slovesnosti je vse nagrajene trgovce pozdravil predsednik TME Dr. Johan van Zyl. Zahvalil se jim je za njihov izjemen prispevek in za širjenje glasu o vseh prednostih avtomobilov in storitev znamke Toyota.

Več o tej temi

Herojske nočne vožnje za dober namen Herojske nočne vožnje za dober namen Prometna varnost je tematika, ki se tiče nas vseh, in to so od besed k dejanjem dokazali zaposleni podjetja Toyota Adria. Odgovorno v poletje. Odgovorno v poletje. Ne pozabimo na varnost tudi na drugih nevarnih področjih! Toyota predstavlja svojo novo celostno grafično podobo Toyota predstavlja svojo novo celostno grafično podobo Toyota na evropskih trgih predstavlja svojo novo celostno grafično podobo, ki vključuje nekoliko osvežen logotip znamke in novo tipografijo. Ekipa TOYOTA GAZOO Racing se bo z nastopom na prvi virtualni dirki 24 ur Le Mansa Ekipa TOYOTA GAZOO Racing se bo z nastopom na prvi virtualni dirki 24 ur Le Mansa Urnik vztrajnostne serije WEC za sezono 2019-2020, ki bi se morala zaključiti v mesecu juniju, je zaradi pandemije COVID-19 nekoliko spremenjen.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.