Toyota na ženevskem avtosalonu 2020

Toyota bo na ženevskem salonu 2020 predstavila novi kompaktni športni terenec, pri snovanju katerega so združili svoje bogate izkušnje iz sveta malih mestnih avtomobilov in izjemno izročilo iz sveta športnih terencev.

• Svetovna premiera Toyotinega novega športnega terenca v segmentu B.
• Evropske predstavitve novih modelov Yaris, RAV4 Plug-in Hybrid in Mirai.
• Evropska premiera modelov GR Yaris in GR Supra 2.0.

Novi športni terenec segmenta B ima višjo oddaljenost od tal, pametni štirikolesni pogon in najnovejšo hibridno tehnologijo.

Novi športni terenec znamke Toyota bo predstavljen na novinarski konferenci, in sicer na Toyotinem razstavnem prostoru v dvorani številka 4 na ženevskem sejmišču Palexpo 3. marca 2020 ob 11.15.

Poleg tega bosta prvič v Evropi predstavljena tudi novi Yaris in novi RAV4 Plug-in Hybrid, ki je sploh prvi priključni terenec znamke Toyota.

V sklopu Toyotine vizije vodikove prihodnosti bo prvič na evropskem trgu predstavljena tudi druga generacija modela Mirai.

Dirkaški oddelek Gazoo Racing bo na ogled postavil nova modela GR Yaris in GR Supra 2.0. Predstavljena pa bosta tudi 2020 WRC Yaris in Hilux, ki ga je na reliju Dakar 2020 vozil Fernando Alonso.

Več o tej temi

Skrb za vaše vozilo Skrb za vaše vozilo V času, v katerem se nahajamo – poletje, čas počitnic in dopustov, kot tudi obdobje korone - svojega avtomobila znamke Toyota morda ne vozite tako pogosto kot sicer. Zato smo za vas zbrali nekaj uporabnih nasvetov, kako skrbeti za avtomobil, ko je nekoliko manj v uporabi. Na ta način boste poskrbeli, da bo v najboljši možni kondiciji, ko ga boste spet začeli vsakodnevno uporabljati. Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota Nagrade Toyota Ichiban so namenjene trgovcem avtomobilov znamke Toyota, ki s svojimi odličnimi storitvami in uslugami navdušujejo kupce. Ekipa TOYOTA GAZOO Racing se bo z nastopom na prvi virtualni dirki 24 ur Le Mansa Ekipa TOYOTA GAZOO Racing se bo z nastopom na prvi virtualni dirki 24 ur Le Mansa Urnik vztrajnostne serije WEC za sezono 2019-2020, ki bi se morala zaključiti v mesecu juniju, je zaradi pandemije COVID-19 nekoliko spremenjen. Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor eSports WRC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor eSports WRC Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je postala sponzor video igrice eSports WRC. Gre za dogovor med Toyota Motor Europe, izdajateljem video igric NACON in KT Racing.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.