Toyota na ženevskem avtosalonu 2020

Toyota bo na ženevskem salonu 2020 predstavila novi kompaktni športni terenec, pri snovanju katerega so združili svoje bogate izkušnje iz sveta malih mestnih avtomobilov in izjemno izročilo iz sveta športnih terencev.

• Svetovna premiera Toyotinega novega športnega terenca v segmentu B.
• Evropske predstavitve novih modelov Yaris, RAV4 Plug-in Hybrid in Mirai.
• Evropska premiera modelov GR Yaris in GR Supra 2.0.

Novi športni terenec segmenta B ima višjo oddaljenost od tal, pametni štirikolesni pogon in najnovejšo hibridno tehnologijo.

Novi športni terenec znamke Toyota bo predstavljen na novinarski konferenci, in sicer na Toyotinem razstavnem prostoru v dvorani številka 4 na ženevskem sejmišču Palexpo 3. marca 2020 ob 11.15.

Poleg tega bosta prvič v Evropi predstavljena tudi novi Yaris in novi RAV4 Plug-in Hybrid, ki je sploh prvi priključni terenec znamke Toyota.

V sklopu Toyotine vizije vodikove prihodnosti bo prvič na evropskem trgu predstavljena tudi druga generacija modela Mirai.

Dirkaški oddelek Gazoo Racing bo na ogled postavil nova modela GR Yaris in GR Supra 2.0. Predstavljena pa bosta tudi 2020 WRC Yaris in Hilux, ki ga je na reliju Dakar 2020 vozil Fernando Alonso.

Več o tej temi

Na direktorsko prakso s Toyoto Prius Na direktorsko prakso s Toyoto Prius Vodilna agencija za iskanje in selekcijo kadra na slovenskem trgu Adecco Slovenija vsako leto organizira študentsko prakso CEO za en mesec. Herojske nočne vožnje za dober namen Herojske nočne vožnje za dober namen Prometna varnost je tematika, ki se tiče nas vseh, in to so od besed k dejanjem dokazali zaposleni podjetja Toyota Adria. Odgovorno v poletje. Odgovorno v poletje. Ne pozabimo na varnost tudi na drugih nevarnih področjih! Skrb za vaše vozilo Skrb za vaše vozilo V času, v katerem se nahajamo – poletje, čas počitnic in dopustov, kot tudi obdobje korone - svojega avtomobila znamke Toyota morda ne vozite tako pogosto kot sicer. Zato smo za vas zbrali nekaj uporabnih nasvetov, kako skrbeti za avtomobil, ko je nekoliko manj v uporabi. Na ta način boste poskrbeli, da bo v najboljši možni kondiciji, ko ga boste spet začeli vsakodnevno uporabljati.