Ker verjamemo v boljše.

Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19

Pandemija koronavirusa je v našo družbo vnesla povsem nove izzive in je omejila našo svobodo gibanja.

Trenutno še ne moremo napovedati, kako dolgo bo vse skupaj trajalo. Verjamemo pa, da bo, če združimo moči, nemogoče postalo mogoče in da bomo iz te situacije izšli močnejši. Ker vedno verjamemo v boljše.

Zato vas pozivamo, da stopimo skupaj, pa čeprav to v tem trenutku pomeni, da se držimo vsak zase in da ostajamo doma.

Zato smo se odločili, da začasno ustavimo določene dele našega poslovanja in na ta način pripomoremo k lajšanju posledic pandemije COVID-19. Iz tega razloga smo v ponedeljek 23. marca začasno zaustavili delovanje naših proizvodnih enot v Evropi.

Istočasno pa ohranjamo vse aktivnosti, ki so pomembne za varno mobilnost, med katere spadajo vse nujne intervencije širom Evrope.

V skladu z našimi temeljnimi vrednotami na vrh prednostnega seznama postavljamo varnost zaposlenih. Pri odločanju se seveda držimo navodil in priporočil lokalnih oblasti. Med preprečevalnimi ukrepi proti širitvi okužb je tudi odpoved vseh nenujnih poslovnih potovanj.

Ob vsem tem bi se želeli zahvaliti medicinskemu osebju, ki se po svojih najboljših močeh trudijo zaščititi ljudi.

Več informacij najdete tudi na tem linku.

Več o korporaciji Toyota

Toyota #ostanidoma #ostanidoma Toyota med pandemijo ponuja različne možnosti za preživljanje prostega časa Kako med pandemijo zaradi covida-19 razkužiti svoj avtomobil Kako med pandemijo zaradi covida-19 razkužiti svoj avtomobil Razkužite svoj avtomobil in s tem preprečite širjenje koronavirusa. Za vedno boljšo družbo Za vedno boljšo družbo Medtem ko se vsak posameznik in družba kot celota, vsi po svojih najboljših močeh, ukvarjamo z omejevanjem novega koronavirusa, so tudi podjetja soočena s številnimi izzivi in težavami. Prožnost in prilagajanje novih razmeram sta ključna tudi v skupini Toyota, kjer se zadnje tedne še posebej intenzivno zavzemajo za aktivno pomoč družbi, v kateri deluje. Tudi to bo minilo Tudi to bo minilo Akio Tojoda, prvi mož korporacije Toyota, je v svoji bogati karieri že velikokrat dokazal, da se zna soočati s krizo.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.