Ker verjamemo v boljše.

Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19

Pandemija koronavirusa je v našo družbo vnesla povsem nove izzive in je omejila našo svobodo gibanja.

Trenutno še ne moremo napovedati, kako dolgo bo vse skupaj trajalo. Verjamemo pa, da bo, če združimo moči, nemogoče postalo mogoče in da bomo iz te situacije izšli močnejši. Ker vedno verjamemo v boljše.

Zato vas pozivamo, da stopimo skupaj, pa čeprav to v tem trenutku pomeni, da se držimo vsak zase in da ostajamo doma.

Zato smo se odločili, da začasno ustavimo določene dele našega poslovanja in na ta način pripomoremo k lajšanju posledic pandemije COVID-19. Iz tega razloga smo v ponedeljek 23. marca začasno zaustavili delovanje naših proizvodnih enot v Evropi.

Istočasno pa ohranjamo vse aktivnosti, ki so pomembne za varno mobilnost, med katere spadajo vse nujne intervencije širom Evrope.

V skladu z našimi temeljnimi vrednotami na vrh prednostnega seznama postavljamo varnost zaposlenih. Pri odločanju se seveda držimo navodil in priporočil lokalnih oblasti. Med preprečevalnimi ukrepi proti širitvi okužb je tudi odpoved vseh nenujnih poslovnih potovanj.

Ob vsem tem bi se želeli zahvaliti medicinskemu osebju, ki se po svojih najboljših močeh trudijo zaščititi ljudi.

Več informacij najdete tudi na tem linku.

Več o korporaciji Toyota

Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota Ichiban 2020: nagrade za najboljše trgovce znamke Toyota Nagrade Toyota Ichiban so namenjene trgovcem avtomobilov znamke Toyota, ki s svojimi odličnimi storitvami in uslugami navdušujejo kupce. Vedno povezani s svojim avtomobilom Toyota Vedno povezani s svojim avtomobilom Toyota MyT je nova mobilna aplikacija, ki omogoča dostop do petih povezovalnih uslug. Zahvaljujoč tej aplikaciji, s pomočjo katere je med drugim možno locirati svoj avtomobil, boste prihranili kar nekaj denarja in se znebili precej skrbi. Toyota Slovenija še naprej aktivna v boju proti koronavirusu Toyota Slovenija še naprej aktivna v boju proti koronavirusu V času, ko se pandemija sicer počasi umirja, se Toyota Slovenija zaveda ukrepov, ki jih je potrebno spoštovati in pomembnosti dejanj, da do ponovnega izbruha ne bi prišlo. Toyota podpira lokalne skupnosti v boju proti koronavirusu Toyota podpira lokalne skupnosti v boju proti koronavirusu Toyota že od nekdaj temelji na družbeno-odgovornih vrednotah. Nenazadnje je o tem premišljeval že Sakiči Tojoda, ki je iznašel avtomatske statve, da bi z njimi razbremenil svojo mater.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.