Ker verjamemo v boljše.

Odziv družbe Toyota Motor Europe na pandemijo COVID-19

Pandemija koronavirusa je v našo družbo vnesla povsem nove izzive in je omejila našo svobodo gibanja.

Trenutno še ne moremo napovedati, kako dolgo bo vse skupaj trajalo. Verjamemo pa, da bo, če združimo moči, nemogoče postalo mogoče in da bomo iz te situacije izšli močnejši. Ker vedno verjamemo v boljše.

Zato vas pozivamo, da stopimo skupaj, pa čeprav to v tem trenutku pomeni, da se držimo vsak zase in da ostajamo doma.

Zato smo se odločili, da začasno ustavimo določene dele našega poslovanja in na ta način pripomoremo k lajšanju posledic pandemije COVID-19. Iz tega razloga smo v ponedeljek 23. marca začasno zaustavili delovanje naših proizvodnih enot v Evropi.

Istočasno pa ohranjamo vse aktivnosti, ki so pomembne za varno mobilnost, med katere spadajo vse nujne intervencije širom Evrope.

V skladu z našimi temeljnimi vrednotami na vrh prednostnega seznama postavljamo varnost zaposlenih. Pri odločanju se seveda držimo navodil in priporočil lokalnih oblasti. Med preprečevalnimi ukrepi proti širitvi okužb je tudi odpoved vseh nenujnih poslovnih potovanj.

Ob vsem tem bi se želeli zahvaliti medicinskemu osebju, ki se po svojih najboljših močeh trudijo zaščititi ljudi.

Več informacij najdete tudi na tem linku.

Več o korporaciji Toyota

Toyota Slovenija še naprej aktivna v boju proti koronavirusu Toyota Slovenija še naprej aktivna v boju proti koronavirusu V času, ko se pandemija sicer počasi umirja, se Toyota Slovenija zaveda ukrepov, ki jih je potrebno spoštovati in pomembnosti dejanj, da do ponovnega izbruha ne bi prišlo. Toyota podpira lokalne skupnosti v boju proti koronavirusu Toyota podpira lokalne skupnosti v boju proti koronavirusu Toyota že od nekdaj temelji na družbeno-odgovornih vrednotah. Nenazadnje je o tem premišljeval že Sakiči Tojoda, ki je iznašel avtomatske statve, da bi z njimi razbremenil svojo mater. Odpiramo vrata Odpiramo vrata Skladno z ukrepi Vlade RS odpiramo vrata Toyotinih pooblaščenih prodajnih in servisnih salonov. Toyota #ostanidoma #ostanidoma Toyota med pandemijo ponuja različne možnosti za preživljanje prostega časa
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.