Toyota Startup Awards išče inovativno rešitev za napredek k Mobilnosti za vse

Toyota Motor Europe je v sodelovanju z Business School ISDI in njenim pospeševalnikom ISDI (Accelerator ISDI) oblikovala natečaj za inovativna mlada zagonska podjetja, ki razvijajo rešitve ali storitve za doprinos k boljši mobilnosti za vse ljudi.

Prijava na natečaj Toyota Startup Awards je odprta do 26. 1. 2020, svečana razglasitev zmagovalcev pa se bo odvijala na dogodku 4YFN v Barceloni, 24.–26. 2. 2020, kjer bo sodelovalo osem izbranih zagonskih – startup projektov. Vseh osem bo imelo možnost razstavnega prostora v sklopu partnerstva s Toyota, zmagovalca pa bo izbrala strokovna žirija na podlagi predstavitve projekta.

Glavna nagrada je prednostna vključitev v Toyotin program pospeševanja (Toyota Accelerator Program) v sodelovanju z ISDI pospeševalnikom (ISDI Accelerator).

Ključni kriteriji za presojo ustreznosti prijavljenega projekta so naslednja tri področja:
  • Družbeno inkluzivna mobilnost: mobilnostne rešitve, ki premoščajo mobilnostne potrebe ljudi s fizičnimi okvarami, starejših in otrok, kot tudi ljudi, ki živijo v predmestju.
  • Dostopnost: zagotavljajo inovatinve pristope k povečanju dostopnosti mobilnostnih rešitev in s tem omogočajo prihodnost Mobilnost za vse.
  • Omejena mobilnost: razvoj novih izdelkov, storitev, orodij, tehnologij in/ali poslovnih modelov omejene mobilnosti, ki lahko prispevajo k prihodnosti Mobilnost za vse.

Z natečajem želi blagovna znamka Toyota spodbuditi inovativni razvoj mobilnostnih rešitev in storitev na področju inkluzivne mobilnosti, dostopnosti in omejene mobilnosti, ki prispevajo k doseganju ciljev globalne vizije in zaveze Toyote pri uresničevanju ciljev programa Mobilnost za vse (ang. Mobility for All).

4YFN je največji dogodek namenjen predstavitvi tehnoloških inovacij, ki podpira zagonska podjetja, investitorje in podjetja k povezovanju in na poti k novim poslovnim vlaganjem.

Vse informacije, pogoje sodelovanja in prijavni obrazec (v angleškem jeziku) najdete na Toyota Startup Awards: https://accelerator.isdi.education/toyotastartupawards/

Več o tej temi

Herojske nočne vožnje za dober namen Herojske nočne vožnje za dober namen Prometna varnost je tematika, ki se tiče nas vseh, in to so od besed k dejanjem dokazali zaposleni podjetja Toyota Adria. ČLOVEK ČLOVEKU SOPOTNIK ČLOVEK ČLOVEKU SOPOTNIK Toyota Slovenija je sklenila sodelovanje z Zavodom za medgeneracijsko sodelovanje Sopotniki, v sklopu katerega želijo pomagati pri zagotavljanju mobilnosti starostnikov. Za začetek plemenite pobude so gospo Marijo Žgavec iz Idirje peljali na izlet na Bled, nato pa še na obisk k vnukinji. Odgovorno v poletje. Odgovorno v poletje. Ne pozabimo na varnost tudi na drugih nevarnih področjih! Skrb za vaše vozilo Skrb za vaše vozilo V času, v katerem se nahajamo – poletje, čas počitnic in dopustov, kot tudi obdobje korone - svojega avtomobila znamke Toyota morda ne vozite tako pogosto kot sicer. Zato smo za vas zbrali nekaj uporabnih nasvetov, kako skrbeti za avtomobil, ko je nekoliko manj v uporabi. Na ta način boste poskrbeli, da bo v najboljši možni kondiciji, ko ga boste spet začeli vsakodnevno uporabljati.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.