Toyota Startup Awards išče inovativno rešitev za napredek k Mobilnosti za vse

Toyota Motor Europe je v sodelovanju z Business School ISDI in njenim pospeševalnikom ISDI (Accelerator ISDI) oblikovala natečaj za inovativna mlada zagonska podjetja, ki razvijajo rešitve ali storitve za doprinos k boljši mobilnosti za vse ljudi.

Prijava na natečaj Toyota Startup Awards je odprta do 26. 1. 2020, svečana razglasitev zmagovalcev pa se bo odvijala na dogodku 4YFN v Barceloni, 24.–26. 2. 2020, kjer bo sodelovalo osem izbranih zagonskih – startup projektov. Vseh osem bo imelo možnost razstavnega prostora v sklopu partnerstva s Toyota, zmagovalca pa bo izbrala strokovna žirija na podlagi predstavitve projekta.

Glavna nagrada je prednostna vključitev v Toyotin program pospeševanja (Toyota Accelerator Program) v sodelovanju z ISDI pospeševalnikom (ISDI Accelerator).

Ključni kriteriji za presojo ustreznosti prijavljenega projekta so naslednja tri področja:
- Družbeno inkluzivna mobilnost: mobilnostne rešitve, ki premoščajo mobilnostne potrebe ljudi s fizičnimi okvarami, starejših in otrok, kot tudi ljudi, ki živijo v predmestju.
- Dostopnost: zagotavljajo inovatinve pristope k povečanju dostopnosti mobilnostnih rešitev in s tem omogočajo prihodnost Mobilnost za vse.
- Omejena mobilnost: razvoj novih izdelkov, storitev, orodij, tehnologij in/ali poslovnih modelov omejene mobilnosti, ki lahko prispevajo k prihodnosti Mobilnost za vse.

Z natečajem želi blagovna znamka Toyota spodbuditi inovativni razvoj mobilnostnih rešitev in storitev na področju inkluzivne mobilnosti, dostopnosti in omejene mobilnosti, ki prispevajo k doseganju ciljev globalne vizije in zaveze Toyote pri uresničevanju ciljev programa Mobilnost za vse (ang. Mobility for All).

4YFN je največji dogodek namenjen predstavitvi tehnoloških inovacij, ki podpira zagonska podjetja, investitorje in podjetja k povezovanju in na poti k novim poslovnim vlaganjem.

Vse informacije, pogoje sodelovanja in prijavni obrazec (v angleškem jeziku) najdete na Toyota Startup Awards: https://accelerator.isdi.education/toyotastartupawards/

Več o tej temi

Sprememba načrta: ni problema! Sprememba načrta: ni problema! KOLUMNA MIRA CERARJA Evropski parlament je preizkušal Toyoto Mirai Evropski parlament je preizkušal Toyoto Mirai V sklopu promocijskih aktivnosti o prednostih vodikovih tehnologij je korporacija Toyota v času med 2. in 16. marcem 2020 Evropskemu parlamentu dala na uporabo svoj model Mirai, ki ga poganjajo gorivne celice. Člani Evropskega parlamenta so tako imeli možnost prevoza z Miraijem po širšem področju Bruslja. Toyota na ženevskem avtosalonu 2020 Toyota na ženevskem avtosalonu 2020 Toyota bo na ženevskem salonu 2020 predstavila novi kompaktni športni terenec, pri snovanju katerega so združili svoje bogate izkušnje iz sveta malih mestnih avtomobilov in izjemno izročilo iz sveta športnih terencev. Toyota Motor Europe je v letu 2019 pri vseh svojih dejavnostih uporabljala 100-odstotno obnovljivo električno energijo Toyota Motor Europe je v letu 2019 pri vseh svojih dejavnostih uporabljala 100-odstotno obnovljivo električno energijo Toyota Motor Europe (TME) je objavila, da je v letu 2019 dosegla 100-odstotno stopnjo uporabe obnovljive električne energije pri svojih aktivnostih na evropskem trgu.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.