Nova Toyota C-HR Neon Lime

Powered by JBL

Nova Toyota C-HR Neon Lime ponuja unikatno kombinacijo privlačnih linij in vrhunskega avdiosistema JBL. S svojimi odličnimi voznimi lastnostmi pa razvaja vaša čutila. A to ni vse. Z novim C-HR boste dobili tudi 6-mesečno naročnino Deezer in druge izdelke JBL, od brezžičnih slušalk do prenosnih zvočnikov. Tako boste povsod lahko uživali v premijskem zvoku.

Svetleči slog

C-HR privlači poglede s svojimi ostrimi linijami in mišičasto podobo. V novi barvi Neon Lime pa C-HR postane nepozaben. Ta izjemna dvobarvna kombinacija s kontrastno črno streho in pokrovi vzvratnih ogledal, 18-palčnimi matiranimi črnimi platišči in elegantnimi lučmi LED ponuja sodoben urbani videz.

Prefinjeno razkošje

V notranjosti nove Toyote C-HR Neon Lime boste deležni prijazne dobrodošlice. Pozdravili vas bodo vrhunski materiali. Sedeži, ki so oblazinjeni v kombinacijo usnja in alkantare, zagotavljajo izjemno udobje. Nadzorna plošča pa ponuja 8-palčni zaslon, ki je opremljen z medijskim sistemom Toyota Touchh® 2. Povezava Bluetoothh® pa omogoča brezžično upravljanje pametnega telefona, predvajaje glasbe in dostop do številnih drugih storitev.

Brezhibni samopolnilni hibrid

Novo Toyoto C-HR Neon Lime poganja samopolnilni pogonski sklop. 1,8-litrski bencinski motor in elektromotor delujeta v harmoniji, kar se izraža z majhno porabo goriva in nizkimi emisijami. Hkrati pa avtomobil ponuja izjemno odzivno moč. Električni način vožnje omogoča daljši čas delovanja na električni pogon. Kar 50 odstotkov časa se je namreč mogoče voziti na električni pogon.


Premijski zvok, Powered by JBL
Moč, ukrojena po vaših željah.

Za ultimativno zvočno izkušnjo smo se povezali s svetovno priznanim proizvajalcem JBL. Nova Toyota C-HR Neon Lime je oprmeljena z devetimi zvočniki in 8-kanalnim ojačevalcem, ki zmore 576 wattov.

Čistejši zvok

Toyota C-HR Neon Lime je opremljena s posebnim visokotonskim zvočnikom, ki omogoča izjemno čist zvok. Zasnovan je v obliki roga in je nameščen na strateškem mestu, od koder celotno kabino Toyote C-HR preplavi s kakovostnim zvokom.

Natančno uglašen zvok

Dve široko disperzijski enoti in dva basovska nizkotonca sta nameščena na sprednjem delu kabine. V zadnjem delu pa so dva zvočnika celotnega razpona in 19-centimetrski basovski nizkotonec. Vsi skupaj v kabini Toyote C-HR ustvarjajo glasbeno doživetje koncertne dvorane.

360-stopinjsko glasbeno potovanje

Kot novi lastnik ali lastnica Toyote C-HR Neon Lime boste deležni še drugih premijskih storitev JBL. Brezplačno boste prejei 6-mesečno naročnino Deezer. Z njo boste lahko v avtomobilu in zunaj njega uživali v vrhunski glasbeni predstavi.

/

Slušalke JBL Endurance Dive

Brezžične športne slušalke z vgrejenim predvajalnikom MP3

/

Slušalke JBL Tune 600

Brezžične slušalke z aktivnim sistemom za izničevanje hrupa

/

Zvočnik JBL Pulse 3

Prenosni vodoodporni zvočnik, ki omogoča povezavo Bluetooth in zagotavlja 360-stopinjski zvok.

/

Članarina JBL VIP Club

Bodite na tekočem z novostmi iz sveta JBL.

/

6-mesečna naročnina Deezer

Poslušajte svojo glasbo, kjerkoli, kadarkoli, brez omejitev.

Več o Toyoti C-HR.

Toyota C-HR – The Night That Flows Toyota C-HR – The Night That Flows Da bi proslavili začetek prodaje novega modela Toyota C-HR, so Milla Jovovich in igralska zasedba znanih evropskih obrazov zaigrali v edinstvenem interdisciplinarnem gledališču v gibanju – prvim te vrste!
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.