Nova Toyota PROACE CITY in
PROACE CITY VERSO

Pri Toyoti se ne šalimo glede posla, predvsem vašega, zato smo ustvarili PROACE CITY in PROACE CITY VERSO. Modela sta zasnovana za prilagodljivo vožnjo in z zmogljivostjo, nad katero boste presenečeni, v celoti poskrbita za vse vaše potrebe. Novi PROACE CITY ima vse, kar lahko pričakujete od Toyotinega enoprostorca.

Proace City
Priročno in povezano vozilo, kjer vi ohranjate nadzor

PROACE CITY je popolno poslovno vozilo, saj je praktično, agilno in prilagodljivo. Z izbiro dveh ali treh sprednjih sedežev in zadnje 3-sedežne klopi pri izvedbah z dvojno kabino, je PROACE CITY zasnovan za vožnjo, ne glede na tovor, ki ga prevaža. Pametne funkcije, kot je sistem Smart Cargo, lahko povečajo prostornino za 0,5 m³, medtem ko strešna odprtina omogoča prevoz še tako dolgih predmetov. Ozka parkirna mesta in mestne ulice ne bodo težava, saj asimetrična zadnja vrata omogočajo enostavnejše natovarjanje.

/

Proace City Verso


Oblikovan za vas in vaše potnike

Toyota PROACE CITY VERSO bo zagotovo navdušil. S priročnim zložljivim sprednjim sovoznikovim sedežem za prevoz daljšega tovora, obilico prostora za shranjevanje in steklenim delom v pokrovu prtljažnika je tako praktičen kot je udoben. S panoramskim strešnim oknom bo prostor v vozilu svetel in prijeten, iz zvočnikov pa bo slišati prijetno glasbo, predvajano prek aplikacije Apple CarPlay™ ali Android Auto™. (Odvisno od paketa opreme).

/

Toyota Safety Sense

Proace City


Novi PROACE CITY ima vse, kar lahko pričakujete od Toyotinega enoprostorca.Prijavite se, če želite izvedeti več