Novi Corolla GR SPORT

in Corolla TREK

Corolla GR SPORT in Corolla TREK sta novi različici Toyote Corolle, ki sta doživeli svetovno predstavitev na letošnjem Avtosalonu v Ženevi.

Novi Corolla GR SPORT in Corolla TREK

Corolla GR SPORTS je nekakšno logično nadaljevanje uspeha, ki ga je s svojim dinamičnim videzom in agilnimi vozniškimi sposobnostmi ob letošnji predstavitvi požela nova Toyota Corolla, ki velja za najbolje prodajani avtomobil na svetu. Corolla GR SPORT vsebuje izdatno mero dirkaške strasti ekipe TOYOTA GAZOO Racing. Po lanski predstavitvi modela Yarisa GR SPORT, ki je premiero doživel na Pariškem avtosalonu, je Corolla GR SPORT drugi Toyotin model GR SPORT na evropskem trgu.

Na voljo je kot kombilimuzina (Hatchback) in kot karavan Touring Sports. Pri obeh različicah je mogoče izbirati med 1,8-litrskim in 2,0-litrskim samopolnilnim hibridnim pogonskim sklopom. Nova oprema GR SPORT pa avtomobiloma dodaja duha ekipe GAZOO Racing, ki ga poudarjajo unikatni športni detajli, ki bodo navdušili predvsem mlajše in športno navdahnjene voznike.

/

Oprema GR SPORT ponuja unikatne stilske elemente, med katerimi velja izpostaviti novo športno masko s temno kromiranimi dodatki, nizka krilca, stranske dodatke na pragovih in zadnji difuzor. Avtomobil je opremljen z 18-palčnimi strojno obdelanimi litimi platišči, zatemnjenimi stekli, meglenkami, lučmi LED in posebno dvobarvno zunanjost Dynamic Grey.

V notranjosti pa oprema GR SPORT ponuja športne sedeže v kombinaciji črne tkanine in umetnega usnja, opcijsko so na voljo tudi povsem usnjeni sedeži. Nadzorna plošča, volan in prestavna ročica pa ponujajo rdeče in črne šive.

Toyota Corolla GR SPORT bo na voljo od januarja 2020.

NOVA COROLLA TREK – Zasnovana za aktivni življenjski slog in užitke v naravi.

Corolla TREK je Toyotin odgovor na čedalje bolj priljubljene avtomobile evropskega segmenta C, ki jih odlikuje nekoliko bolj robusten videz, s katerim se spogledujejo s karoserijskimi križanci. Corolla TREK je na voljo le v karavanski različici Touring Sports. Izbirati pa je mogoče med 1,8-litrskim in 2,0-litrskim samopolnilnim hibridnim pogonskim sklopom.

Zasnovana je za ljudi, ki prisegajo na aktivni življenjski slog in avanture v naravi. Corollla TREK predstavlja tudi zanimivo sodelovanje med Toyoto in svetovno priznanim izdelovalcem koles Trek Bicycle. To partnerstvo namreč združuje znamki, ki prisegata na podobne okoljske standarde in vrednote ter imata komplementarne mobilnostne rešitve.

/

Znamka Trek Bicycle je bila ustanovljena leta 1976 in velja za eno največjih in najbolj priljubljenih kolesarskih znamk na svetu. Letno proizvedejo približno poldrugi milijon koles. Poleg tega pa ponujajo tudi visokokakovostno kolesarsko opremo, s katero svojim uporabnikom omogočajo bolj srečno, zdravo in aktivno življenje.

Za še dodatno utrditev tega zanimivega partnerstva je Toyota z znamko Trek podpisala pogodbo, skladno s katero bo moški in ženski ekipi Trek Segaferdo na evropskih dirkah zagotovila podporna vozila.

Corolla TREK je namenjena predvsem družinam z aktivnim življenjskim slogom in hobiji, ki se odvijajo v naravi. Avtomobil ponuja 20 milimetrov večjo oddaljenost od tal. Ponuja plastične obrobe blatnikov, 17-palčna strojno obdelana lita platišča, zatemnjena stekla, meglenke in luči LED.

/

V notranjosti pa zaznamujejo 7-palčni multimedijski zaslon TFT, dvobarvni sedeži in leseni dekorativni elementi.

Corolla TREK bo na voljo od avgusta 2019.

Več o tej temi

 Vznemirljiva nova doba za Corollo Vznemirljiva nova doba za Corollo Nova generacija Toyote kombilimuzine, limuzine in karavana iz segmenta C bo globalno na voljo pod imenom Corolla. Prenovljeni Auris na salonu v Ženevi Prenovljeni Auris na salonu v Ženevi Na prihajajočem avtomobilskem salonu v Ženevi bo Toyota predstavila novi Auris. Nova Corolla Touring Sports Nova Corolla Touring Sports Kombilimuzini, ki je bila predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Ženevi, se pridružuje tudi nova Toyota Corolla Touring Sports, ki bo premierno predstavljena na letošnjem Avtosalonu v Parizu. Toyota objavlja, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni v Veliki Britaniji Toyota objavlja, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni v Veliki Britaniji Pri Toyota Motor Europe (TME) so objavili, da bodo tretjo generacijo modela Auris izdelovali v tovarni Toyota Manufacturing UK (TMUK) v Burnastonu v Derbyshiru v Veliki Britaniji. TMUK-ova enota v Deesidu v severnem Walesu pa bo izdelovala motorje.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.