Toyota kot olimpijski in paraolimpijski partner

Moč športa in gibanja kot eno

Ponosno oznanjamo, da smo z Mednarodnim olimpijskim komitejem in Mednarodnim paraolimpijskim komitejem sklenili partnerstvo do leta 2024. V naslednjih 8 letih si bomo prizadevali za še drznejše in vznemirljivejše igre. Verjamemo v moč gibanja. To nam daje zagon pri ustvarjanju in zagotavljanju rešitev mobilnosti po svetu.

Toyota verjame v moč gibanja
toyota video

Z atleti delimo veliko vrednot in lahko se poistovetimo z gorečo željo vsakega atleta po novih dosežkih in izzivih. Z domišljijo, radovednostjo in strastjo bomo svet spodbudili k večjim dejanjem in dosežkom.
V okviru olimpijskih in paraolimpijskih iger nameravamo tesno sodelovati s športniki, zvezami in športnimi disciplinami ter tako preoblikovati igre in ustvariti zapuščino za prihodnost. To je začetek vznemirljivega potovanja, na katerega se želimo podati tako s športniki na igrišču kakor tudi z gledalci doma.
Naše poslanstvo je slaviti in ohranjati vrednote olimpijskih in paraolimpijskih iger, moč človeškega duha in nepotešljivo željo po premikanju mej.

To je šele začetek
 

Zelo smo ponosni in navdušeni nad partnerstvom s tako navdušujočima organizacijama, pri čemer si že prizadevamo pozitivno vplivati na ljudi in družbo. Upamo, da boste z nami delili navdušenje nad prihodnostjo iger, saj je pred nami neverjetno potovanje.

Več o Toyotinih inovacijah

Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor Organizacija WWF in družba Toyota Motor Corporation sta podpisali dogovor o petletnem sodelovanju na področju pospeševanja globalnega prehoda k trajnosti. En hibrid. Eno drevo. En hibrid. Eno drevo. Za vsak prodan Toyotin hibrid bomo posadili novo drevo v okolju, kjer je to najbolj potrebno. Projekt Eko vozni park 2015 Projekt Eko vozni park 2015 Včeraj se je s slavnostno podelitvijo v Smledniku zaključil projekt EKO vozni park 2015 v organizaciji časnika Finance in pod pokroviteljstvom Toyote Adria d.o.o. Prihodnost je prispela v Evropo Prihodnost je prispela v Evropo Evropa pozdravlja novo Toyoto Mirai, prvo serijsko limuzino na svetu s pogonom na gorivne celice.