Doživetje noči v toku

Prva interdisciplinarna gledališka
izkušnja v gibanju na svetu

Da bi proslavili začetek prodaje novega modela Toyota C-HR, so Milla Jovovich in igralska zasedba znanih evropskih obrazov zaigrali v edinstvenem interdisciplinarnem gledališču v gibanju – prvim te vrste!

V ogromnem londonskem nočnem klubu The Printworks se je sto gostov podalo na virtualno popotovanje po petih evropskih mestih: Berlin, Milano, Pariz, Barcelona in London. Z Millo Jovovich v vlogi pripovedovalke je zgodba, navdihnjena s tekočo obliko nove Toyote C-HR, uglajeno prehajala iz mesta v mesto.  

 
Interdisciplinarno, veččutno doživetje je popeljalo udeležence od svetlobne predstave v Berlinu prek modne piste v Milanu, pariške igralnice in flash-mob klubske scene v Barceloni do elegantnega londonskega kluba, kjer jih je pozdravila sama Milla. 

 
Model C-HR je bil zvezda predstave. Vsak prizor so navdahnile ključne lastnosti modela C-HR – od dinamičnega pogona in stilne diamantne oblike do prefinjene notranjosti in zvočnega sistema JBL za doživetje koncertne dvorane.

Oglejte si doživetje popotovanja ...

Kdo je bil prisoten?

Nepozabna izkušnja

»The Night That Flows« showcased the dynamic, innovative character of the Toyota C-HR and its stylish flowing design.

Milla Jovovich je dejala, da je navdušena nad sodelovanjem v tem čarobnem gledališkem dogodku, »še posebej, ker gre za povsem nov pristop avtomobilske znamke.« Verjame, da so gosti »našli svoj navdih v popolnem toku«.

Dogodek je ustvarila agencija za kreativna doživetja, The Department, pod vodstvom kreativnih direktorjev Jonnyja Granda in Hamisha Jenkinskona ter Jessico Rees Middleton v vlogi izvršne producentke.

V zakulisju


Po mesecih načrtovanja in priprav se je dogodek The Night That Flows predstavil v ogromnem skladišču East Londona. Vsak prizor s kompleksnimi tehničnimi elementi, od brezpilotnih letalnikov do svetlobnih projekcij, je bil delo vrhunske ekipe strokovnjakov.

Pokukajte v zakulisje in si poglejte, kako je prvo interdisciplinarno gledališko doživetje te vrste ugledalo luč sveta.

Galerija

Brezplačno preizkusite Toyoto

Več informacij o Toyoti C-HR

Toyota C-HR prejela pet zvezdic na preizkusu varnosti Euro NCAP Toyota C-HR prejela pet zvezdic na preizkusu varnosti Euro NCAP Popolnoma nova Toyota C-HR je v okviru neodvisnega preizkusa varnosti Euro NCAP prejela najvišjo oceno pet zvezdic.
Toyota C-HR
Najdi svoj utrip