S polno hitrostjo v prihodnost

Toyota na avtomobilskem salonu v Parizu

Svet avtomobilizma se zgrinja v mesto luči, ki se ponaša z bogato zgodovino kulture in inovacij, zato je avtomobilski salon v Parizu odlična priložnost, da Toyota predstavi svojo vizijo prihodnosti vožnje. 
 
Toyoto čaka svetla prihodnost, saj dirkalno moštvo TOYOTA GAZOO Racing našemu motošportu napoveduje vznemirljivo novo dobo. Poleg tega se na ceste prvič podaja Toyota C-HR in na avtomobilskem salonu se prvič v Evropi predstavlja povsem novi hibridni Prius Plug-in.

/
 
Premikanje meja na bolje

V središču pozornosti v Parizu je dirkalno moštvo TOYOTA GAZOO Racing, ki združuje naš celoten motošport pod eno oznako. Tako bomo lahko nadaljevali z inovacijami in razvojem novih tehnologij, z izpopolnjevanjem naših zmogljivih dirkalnikov pa izboljšali tudi osebna vozila.  

Adut dirkalnega moštva TOYOTA GAZOO Racing je novi Toyota Yaris WRC, avtomobil nove generacije, ki je trenutno v fazi testiranj pred našo načrtovano vrnitvijo v svetovno prvenstvo v reliju 2017 po 17 letih. Na ogled je tudi model Toyota C-HR Racing, ki je letos prestal 24-urno vzdržljivostno preizkušnjo na dirkališču Nürburgring. Dirka nam je dala priložnost, da smo pred vstopom modela Toyota C-HR na trg izpopolnili in izboljšali njegovo tehnologijo.

/
Nebrušen diamant

Zgolj leto po tem, ko se je Toyota C-HR v obliki konceptnega vozila predstavila na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, bo kmalu pripravljena, da se poda na mestne ulice. V Parizu si boste lahko pobližje ogledali in začutili diamantno obliko in prefinjeno notranjost. 

V razvojni fazi našega vznemirljivega novega športnega terenca Toyota C-HR smo temeljito dodelali vsak detajl v notranjosti, od gumbov v obliki diamanta do okrasnega vzorca obloge vrat in celo zvočnikov JBL. Toyota C-HR se povsem osredotoča na voznika, saj je oblikovana za stilno doživetje v vožnji in združuje visokotehnološko funkcionalnost s prostorno kabino. Te izjemne notranjosti ne smete zamuditi! 

Odkrijte še več

/
Hibridni pionir

Spoznajte 2. generacijo hibridnega modela Prius Plug-in, ki predstavlja velik korak naprej v našem poslanstvu izdelave ultimativnega eko avtomobila. Z izboljšano učinkovitostjo, zmogljivostjo in stilom ta avtomobil ponaša priključne hibride na naslednjo raven.

Ima dvakrat večji domet v načinu EV (električno vozilo) v primerjavi s predhodnikom in ponuja serijo povsem novih tehnologij – vključno s streho za podaljšanje dometa, opremljeno s sončnimi celicami, pogonskim sistemom električnega vozila z dvema motorjema in klimatizacijo s toplotno črpalko z vbrizgavanjem plina – resnično čistokrvni pionir!

/
Nasmeh je zagotovljen

Novi GT86 bo v Pariz prinesel glamur in je pripravljen, da prihodnje leto vstopi na trg. Zaradi boljše stabilnosti, upravljanja in odzivnosti je vožnja z njim poživljajoča in vznemirljiva. Je še bolj aerodinamičen in ponuja način TRACK, s katerim boste doživeli občutek vožnje po dirkalni stezi. Najbolj izpopolnjeni GT86 doslej bo zagotovo narisal nasmeh na obraz ljubiteljem dirkalnega športa!

Odkrijte še več

/
Nevsakdanji dobavitelj energije

Letošnji predstavnik iz futuristične ponudbe je konceptno vozilo TOYOTA FCV PLUS. Kompaktni mestni avtomobil brez emisij je sam po sebi vir energije. Električna energija, ki jo ustvarja iz vodika, lahko napaja druge avtomobile ali lokalno električno omrežje. Poleg tega je mogoče dostopati do njegove čiste energije tako, da se odstrani sklad gorivnih celic. Ni samo energetsko učinkovit – zaradi prostorne notranjosti je vožnja z njim pravi užitek.

Toyota v živo iz Pariza

Več ...

Ekipa TOYOTA GAZOO Racing pripravljena na težek boj v Bahrajnu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing pripravljena na težek boj v Bahrajnu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing želi letošnje svetovno vzdržljivostno prvenstvo (WEC) FIA 2017 zaključiti na vrhu s tretjo zaporedno zmago na zadnji dirki sezone, 6 ur Bahrajna. Stopničke v Teksasu za Toyota Gazoo Racing Stopničke v Teksasu za Toyota Gazoo Racing Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je dirko 6 ur Austina na dirkališču Circuit of the Americas, ki je bila šesta dirka Svetovnega vzdržljivostnega prvenstva (FIA WEC) 2017, po neprekinjeni borbi za zmago končala na stopničkah. 40 % vozil družbe Toyota Motor Europe (TME), prodanih v prvi polovici leta, je hibridov 40 % vozil družbe Toyota Motor Europe (TME), prodanih v prvi polovici leta, je hibridov Danes je družba Toyota Motor Europe objavila prodajni rezultat za prvo polovico leta 2017. Prodanih je bilo 527.000 vozil Toyota in Lexus, kar pomeni 11-odstotno povečanje v primerjavi z letom 2016. Skupni tržni delež skupine se je dvignil za 0,3 odstotne točke na 4,9 odstotka. Naša eko zgodba Naša eko zgodba V sodelovanju s časnikom Finance drugo leto organiziramo družinski dogodek Moja eko zgodba.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.