Boljša prihodnost že danes

Toyotino razstavišče na avtomobilskem salonu v Ženevi 2016

Avtomobilski salon v Ženevi ob kulisi z zasneženimi gorami in čudovitim jezerom vsako leto prinese obilo novosti za ljubitelje avtomobilov ter poteši njihove želje po inovacijah na področju vozil. Letos je prelepa pokrajina zgolj postranska tema, saj si navdušenci lahko ogledajo, kako Toyota uresničuje svojo vizijo boljše prihodnosti na cestah. Vsa pozornost je usmerjena v eno vozilo: v novo Toyoto C-HR!

Prelomni C-HR ob svetovni premieri uteleša vse, kar potrebuje prepoznavna predstavitev na avtomobilskem salonu: osupljivost, dinamiko in zaželenost. Vendar naš razburljivi "povišani kupe" ni edini eksponat, ki privablja poglede, saj je v družbi kopice vznemirljivih vozil Toyota. Med drugim so na ogled koncept KIKAI "z vpogledom v notranjost", limuzina Mirai s pogonom na revolucionarne gorivne celice, vzdržljivi novi Proace in neuničljivi Hilux.

Berite naprej, če želite izvedeti več o naših najnovejših atrakcijah.

 
 
Spremenite svoja pričakovanja


Povsem novi C-HR predstavlja prelomno novo poglavje za Toyoto. Za dih jemajočim videzom, ki združuje profil kupeja, robusten nastop in tekoč slog, se skriva dvignjena kabina športnega terenca. Tako je nastala nova, edinstvena vrsta avtomobila. C-HR je zasnovan za ljudi, ki živijo polno življenje. Njegovo vznemirljivo doživetje vožnje in visok položaj za vožnjo omogočata neprekinjeno sodobno, aktivno življenje – tudi v mirovanju. Berite naprej, če želite spremeniti svoja pričakovanja ...

Toyota Kikai 2016
 
Lepota se ne skriva samo na površju


Ali ste se kdaj vprašali, kaj se med potovanjem dogaja pod karoserijo vašega vozila? V tem primeru si lahko ogledate Toyotin senzacionalen koncept KIKAI, pri katerem je notranje delovanje vozila vidno navzven in tako vsakomur omogoča vpogled v kakovost izdelave in mehansko gibanje.

Ker gre za pravo konceptno vozilo, so imeli naši oblikovalci proste roke pri predstavljanju lepote komponent, kot so hladilnik, krmilni sistem, zavore, posode za gorivo in sprednje vzmetenje. Te so običajno skrite očem, zdaj pa si jih je mogoče ogledati na zunanjosti. KIKAI uporablja inovativno kabino s tremi sedeži, ki postavi voznika v središče dogajanja. Odlična vsestranska vidljivost in uglajen hibridni sistem bosta zagotovo prepričala tiste, ki želijo izkusiti poglobljeno doživetje vožnje!

Toyota Mirai 2016
 
Mirai: prihodnost na gorivne celice že danes


Nadaljnji vrhunec salona je revolucionarni Mirai. Toyotino vozilo s pogonom na gorivne celice se že vozi po cestah v nekaterih izbranih državah in začenja novo pot inovacij, tako kot Prius, ki je pred dvajsetimi leti uvedel hibridno tehnologijo.

Mirai je na čelu nove dobe vozil na vodikov pogon in nam omogoča, da zbiramo neprecenljive informacije o gorivnih celicah ter da spoznamo, kako naše stranke živijo s to novo izkušnjo vožnje. Mirai prikazuje prihodnost, saj zagotavlja približno 500 km vožnje brez izpustov, hitro 3- do 5-minutno polnjenje, iz njegove izpušne cevi pa izhaja zgolj voda.

Toyota Hilux 2016
 
Zunaj robusten, znotraj uglajen


Ko je treba zavihati rokave, je Hilux najbolj vzdržljiv! Na našem razstavišču razkazuje svoje mišice povsem nov model, ki je že na videz bolj robusten, poleg tega pa se zdaj lahko spopade s še težjimi izzivi. Opremljen je s posodobljeno šasijo, močnejšim območjem za natovarjanje ter novim vzmetenjem, ki bo kos še tako slabim pogojem terenske vožnje in vas hkrati razvajalo z udobjem, tipičnim za športne terence.

Nova notranjost ponuja dobrodošlo mero prefinjenosti ob koncu napornega delovnega dne. Vzdržljivi kakovostni materiali, večpredstavnostni sistem s 7-palčnim zaslonom z upravljanjem na dotik in 4,2-palčni barvni večinformacijski zaslon TFT vsebujejo podobno raven inovacij kot pri avtomobilih, medtem ko osvežena paleta motorjev 2.4D-4D zagotavlja manjše stroške uporabe, boljšo uglajenost in večjo moč.

Toyota Proace 2016
 
Opremljen za pustolovščine življenja


Po radikalnem, razkrivajočem, revolucionarnem in robustnem je na vrsti še praktično vozilo – predstavljamo povsem novi PROACE VERSO za tiste, ki iščejo vozilo za udobno, vsestransko in praktično vožnjo. Novi PROACE VERSO, ki nadaljuje dolgo tradicijo Toyotinih vozil za prevoz potnikov, je primeren za podjetnike, ki prevažajo potnike, ali družino, ki si želi aktivnega vikenda.

Novi model, ki je na voljo s štirimi paketi opreme in v treh dolžinah karoserije, nudi prostor za udobno namestitev največ devetih oseb, povsem novi kompaktni model pa glede na svojo majhnost nudi izjemno prostoren prtljažni prostor. Dolg seznam privlačnih značilnosti dopolnjuje kopica inovativnih rešitev, kot so sedeži na tirnicah, panoramsko strešno okno, samodejna drsna vrata, ki jih je mogoče upravljati z nogo, in zanesljive tehnologije Toyota Safety Sense.

Več o naših zvezdah v Ženevi

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.