1. Discover Toyota
  2. Landing Videos
Izberite
Izberite

VIDEO

Oglejte si zgodbe športnikov z vsega sveta, ki vas bodo navdihnile, da boste našli svoj

EKIPNI DUH

Kamorkoli že greste, pojdite tja kot ekipa.

V SLOGI JE MOČ.

URESNIČEVANJE SANJ

 

Članice košarkarske ekipe, ki sestavljajo Global Team Toyota, za pot do olimpijskega igrišča za trening uporabljajo samodejno vozilo LQ in se pri tem izjemno zabavajo. Med vožnjo skozi mala mesta in velike metropole uporabljajo sistem Yui, s pomočjo katerega se še dodatno motivirajo.

VEDNO NAVZGOR

Poiščite svojo notranjo moč, ki vam bo pomagala iti naprej.

ŽIVLJENJE NI ENOSTAVNO,

A LAHKO GA NAREDITE NEVERJETNEGA.

Življenje Jessice Long nikoli ni bilo lahko. A naučila se je, kako poiskati notranjo moč. S pomočjo staršev, ki so vedno verjeli vanjo, je uspela doseči neverjetne stvari. Danes je ena izmed najuspešnejših paralimpijskih športnic. V svoji zbirki ima 23 medalj, od tega kar 13 zlatih. Zaradi tega je vzornica številnih otrok. 

NIKOLI SE NE USTAVI

Oglejte si, kako je gimnastika dobesedno prodrla v glavo Alexe Moreno.

KO POSTANE TEŽKO,

SE ŠE NAPREJ SPOTIKAJ IN PADAJ.

Oglejte si številne padce mehiške gimnastičarke Alexe Moreno, ki so ji pomagali do uspeha. Njena pot je ena sama bitka, ki jo je vedno vodila proti vrhu. Alexa dokazuje, da tudi ko so stvari resnično težke, se lahko z vero in upanjem premikaš naprej in uresničiš svoje sanje. 

EN VDIH

Dovolj je en sam vdih, da začneš nemogoče.

GLOBOKO VDIHNITE

IN SE ZAČNITE PREMIKATI.

Na začetku katerekoli poti nas vse združuje tisti prvi vdih, ki ga je treba narediti, da začnemo nekaj nemogočega. Zato je še toliko bolj pomembno, da vdihavamo čist zrak. To je razlog, zaradi katerega Toyota ustvarja vozila, ki vseskozi skrbijo za naš zrak. Takšna sta na primer avtomobil Mirai in avtobus Sora, ki ju poganjajo vodikove gorivne celice. Ker se zavedamo, da je pomemben vsak vdih.

LAHKO BI BILI VI

Odkrijte, kako športniki ekipe tooyta dosegajo stvari, ki se na prvi pogled zdijo nemogoče. Ne pozabite: Tudi vi bi lahko bili eden izmed njih.

NASLEDNJI STE VI

START YOUR IMPOSSIBLE

To ni običajni film. To je povabilo, s katerim vas želimo spraviti z domačega kavča in vas spodbuditi, da naredite nekaj izjemnega. Toyota ima vizijo sveta, v katerem bo vsem ljudem omogočena svoboda gibanja, s katero bodo imeli tudi moč za spreminjanje sveta. Vse, kar potrebujete, je pogum za prvi korak.

PRVI ZMENEK

S pomočjo naših tehnologij bodo športniki in navijači v Tokiju in drugod po svetu še bolj povezani.

TO JE VIRTUALNA MOBILNOST

TRENUTKI, KI VAS PREMIKAJO.

Fant z zlomljeno nog s pomočjo robota T-TR1 povabi dekle, ki mu je všeč, na zmenek. To opravi kar iz svoje bolniške sobe. Virtualna mobilnost fantu, kmalu pa tudi vsem drugim, omogoča, da uživajo v pomembnih trenutkih, ne glede na to, na katerem koncu sveta se nahajajo.

TOUCH

Oglejte si kako Koki uporablja čarobnost mobilnosti za transformacijo Tokia. 

UVOD

NOVA DOBA OFMOBILNOSTI

Gibanje je čarobnost. Z vizijo prihodnosti in pomočjo maskot olimpijskih in paralimpijskih iger, Koki spreminja mesta in jih premika proti prihodnosti. Določene stvari, kot je na primer užitek vožnje klasičnega športnega modela Toyota 2000GT, se nikoli ne spremenijo. Med olimpijskimi in paralimpijskimi igrami v Tokiu bomo s 3700 mobilnostnimi izdelki naredili pomembne korake k prihodnosti.