1. Discover Toyota
  2. Electrified
  3. Plug-in Hybrid Electric
Izberite
Izberite

Plug-in Hybrid

Odkrijte več o naših priključnih hibridnih vozilih

Naši priključni hibridi ponujajo prednosti hibridnih vozil, hkrati pa zagotavljajo še več brezemisijskega električnega dosega. Opremljeni so z večjo baterijo, ki jo je možno polniti doma. Ponujajo do 75 kilometrov električnega dosega. Za daljše poti pa je na voljo učinkovit bencinsko-električni sistem, ki v vsakem trenutku omogoča brezskrbno vožnjo. 

Najboljše iz obeh svetov

V novem RAV4 Plug-in Hybrid energijo proizvajata hibridna tehnologija četrte generacije in visoko zmogljiva baterija. Tako boste lahko uživali v brezemisijski električni vožnji, nizkih emisijah CO2, nizki porabi goriva in izdatnem električnem dosegu.   

Moč, ki traja

Baterije v priključnih hibridih Toyota so zasnovane za dolgoletno delovanje. Brezskrbnost še povečuje 5-letno (oziroma 100.000 km) jamstvo. S pomočjo rednih letnih pregledov Hybrid Health Check pa je jamstvo možno podaljšati do deset let.

Za naše baterije odgovorno skrbimo. Zato smo zasnovali posebno shemo. Ko baterije dosežejo konec svoje življenjske dobe, jih varno in odgovorno razgradimo. Pooblaščeni serviserji Toyota lahko trenutno odstranijo več kot 90 odstotkov baterij. Hkrati pa sledimo cilju, da recikliramo več kot 50 % teže hibridnih baterij.

Povezljive storitve MyT

S pomočjo aplikacije MyT lahko preverite stanje baterije in doseg, ki ga v danem trenutku ponuja. Poleg tega lahko nastavite čas polnjenja, na daljavo ohladite ali segrejete potniško kabino. Tako lahko optimalno izkoristite vse možnosti, ki jih ponujajo priključni hibridi Toyota. 

Odkritje MyT

NAJBOLJŠI PRIKLJUČNI HIBRID ZA VAS

 

Od pionirskega Priusa do zmogljivega športnega terenca RAV4. Priključni hibridi Toyota ponujajo izjemno vozniško izkušnjo, pa naj gre za energijsko učinkovitost ali za zmogljivost.

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/si/sl?model=pg&gclid=EAIaIQobChMI0KOO-fiq-gIVFa-yCh1vjg7aEAAYASAAEgLNlfD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy