1. Toyota from sofa
Izberite

TOYOTA IZ FOTELJA

Novi časi prinašajo nove navade in običaje. In tudi doživetje nakupa novega avtomobila se je prilagodilo novim razmeram. Sedaj svojim kupcem omogočamo, da lahko čim več informacij o novih vozilih znamke Toyota pridobijo iz varnega zavetja svojega doma. Pravzaprav lahko do svojega novega avtomobila Toyota pridete kar iz domačega fotelja. Od vsega ste oddaljeni zgolj nekaj klikov na računalniku, mobilnem telefonu ali tablici. Lahko pa z našim prodajnim svetovalcem v stik stopite preko telefona. Prijazno osebje vam je vseskozi na voljo.

• O vozilu, ki vas zanima, lahko brez obiska prodajnega salona dobite vse informacije.
• Dobite lahko nasvet, kateri avtomobil Toyota je najbolj primeren za vaš življenjski slog.
• Lahko si rezervirate termin testne vožnje.
• Lahko dobite ponudbo za vozilo, ki vas zanima.
• V primeru, da se zanimate za nakup po načelu "staro za novo", se lahko dogovorite za termin, na katerem bomo ocenili vaše staro vozilo.

step one

Izberite vozilo

Preverite ponudbo vozil na zalogi in so takoj na voljo. Seveda si lahko ogledate tudi celotno paleto vozil Toyota in si sestavite avtomobil, ki ustreza vašim željam, potrebam in življenjskemu slogu.

Virtualni salon


Spoznajte novi Yaris v atraktivni 360° predstavitvi.

Preglejte detajle, ki odlikujejo novi Yaris iz udobja vašega doma. 

Virtualna 360° predstavitev


step one

Zaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramo

step one
Pošljite povpraševanje
Če želite več informacij o določenem vozilu, ali se želite prijaviti na testno vožnjo, vas prosimo, da izpolnite spletni obrazec. Izbrani partner Toyota se vam bo oglasil v najkrajšem možnem času.
Kliknite za več »
step one
Kontaktirajte prodajalca
Naši prodajalci so vedno na voljo, da se z vami pogovorijo o vseh dodatnih podrobnostih, ki vas zanimajo. Med tednom so na voljo med 08:00 in 17:00 in v soboto od 09:00 do 13:00.
Kliknite za več »
step one
Live Chat
Z nami se lahko pogovorite tudi preko storitve Live Chat. Naši operaterji, ki vam preko spletne komunikacije lahko odgovorijo na vsa vaša vprašanja, so ob delavnikih na voljo med 09:00 in 21:00 in v soboto med 09:00 in 15:00.