Poiščite partnerja Toyota
Moja Toyota

Walk Around Check

(aktivni pregled vozila)

Vsakič ko obiščete pooblaščeni servis Toyota, boste deležni profesionalne in transparentne storitve, ki ji lahko zaupate.

Del naše zaveze preglednim storitvam je tudi brezplačni pregled vašega avtomobila, ko ga boste k nam pripeljali na servis. S tem pregledom, ki mu pravimo Walk Around Check, bomo preverili, ali avtomobil v varnostnem in tehničnem pogledu, deluje, tako kot mora.

Po opravljenem pregledu boste dobili tudi pisno poročilo, razlago in oceno stanja vašega avtomobila. To potrdilo vsebuje naslednje:

  • Stanje in prileganje tepihov - S tem pregledom preverimo, če tepihi ne ogrožajo stopalk za plin, zavore in sklopko.
  • Stanje vetrobranskega stekla - Pregled stanja vetrobranskega stekla in preverjanje prask in udrtin, ki zahtevajo morebitno popravilo.
  • Stanje brisalcev in njihovega mehanizma - Pregledali bomo, ali se brisalci dobro prilegajo površini vetrobranskega stekla.
  • Stanje pnevmatik- Pregledali bomo vsako pnevmatiko posebej in ugotovili, če imajo dovolj profila in ali zagotavljajo dovolj oprijema.
  • Stanje karoserije - Pregledali bomo karoserijo in vas opozorili na praske in druge poškodbe.
  • Stanje vseh luči - Preverili bomo vse luči in njihovo delovanje.

Poročilo bo vsebovalo tudi seznam morebitnih popravil in z njimi povezanih stroškov.

Vsakič ko boste obiskali pooblaščeni servis Toyota, bomo za vas opravili brezplačni pregled Walk Around Check in ugotovili, ali vaša Toyota deluje brezhibno.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Toyota Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.