Poiščite partnerja Toyota
e-naročilo na servis
Moja Toyota

Walk Around Check

(aktivni pregled vozila)

Vsakič ko obiščete pooblaščeni servis Toyota, boste deležni profesionalne in transparentne storitve, ki ji lahko zaupate.

Del naše zaveze preglednim storitvam je tudi brezplačni pregled vašega avtomobila, ko ga boste k nam pripeljali na servis. S tem pregledom, ki mu pravimo Walk Around Check, bomo preverili, ali avtomobil v varnostnem in tehničnem pogledu, deluje, tako kot mora.

Po opravljenem pregledu boste dobili tudi pisno poročilo, razlago in oceno stanja vašega avtomobila. To potrdilo vsebuje naslednje:

  • Stanje in prileganje tepihov - S tem pregledom preverimo, če tepihi ne ogrožajo stopalk za plin, zavore in sklopko.
  • Stanje vetrobranskega stekla - Pregled stanja vetrobranskega stekla in preverjanje prask in udrtin, ki zahtevajo morebitno popravilo.
  • Stanje brisalcev in njihovega mehanizma - Pregledali bomo, ali se brisalci dobro prilegajo površini vetrobranskega stekla.
  • Stanje pnevmatik- Pregledali bomo vsako pnevmatiko posebej in ugotovili, če imajo dovolj profila in ali zagotavljajo dovolj oprijema.
  • Stanje karoserije - Pregledali bomo karoserijo in vas opozorili na praske in druge poškodbe.
  • Stanje vseh luči - Preverili bomo vse luči in njihovo delovanje.

Poročilo bo vsebovalo tudi seznam morebitnih popravil in z njimi povezanih stroškov.

Vsakič ko boste obiskali pooblaščeni servis Toyota, bomo za vas opravili brezplačni pregled Walk Around Check in ugotovili, ali vaša Toyota deluje brezhibno.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota tudi v Evropi širi raziskave na področju robotike Toyota tudi v Evropi širi raziskave na področju robotike Toyota Human Support Robot (HSR) znanstvenikom omogoča odprto inovativno platformo v resničnem okolju. Dramatična zmaga za ekipo Toyota Gazoo Racing v Le Mansu Dramatična zmaga za ekipo Toyota Gazoo Racing v Le Mansu Ekipa TOYOTA GAZOO Racing je osvojila 87. izvedbo legendarne vzdržljivostne dirke 24 ur Le Mansa. Na Circuit de la Sarthe sta njihova dirkalnika v dramatičnem zaključku osvojila prvi dve mesti.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.