Poiščite partnerja Toyota
e-naročilo na servis
Moja Toyota

Walk Around Check

(aktivni pregled vozila)

Vsakič ko obiščete pooblaščeni servis Toyota, boste deležni profesionalne in transparentne storitve, ki ji lahko zaupate.

Del naše zaveze preglednim storitvam je tudi brezplačni pregled vašega avtomobila, ko ga boste k nam pripeljali na servis. S tem pregledom, ki mu pravimo Walk Around Check, bomo preverili, ali avtomobil v varnostnem in tehničnem pogledu, deluje, tako kot mora.

Po opravljenem pregledu boste dobili tudi pisno poročilo, razlago in oceno stanja vašega avtomobila. To potrdilo vsebuje naslednje:

  • Stanje in prileganje tepihov - S tem pregledom preverimo, če tepihi ne ogrožajo stopalk za plin, zavore in sklopko.
  • Stanje vetrobranskega stekla - Pregled stanja vetrobranskega stekla in preverjanje prask in udrtin, ki zahtevajo morebitno popravilo.
  • Stanje brisalcev in njihovega mehanizma - Pregledali bomo, ali se brisalci dobro prilegajo površini vetrobranskega stekla.
  • Stanje pnevmatik- Pregledali bomo vsako pnevmatiko posebej in ugotovili, če imajo dovolj profila in ali zagotavljajo dovolj oprijema.
  • Stanje karoserije - Pregledali bomo karoserijo in vas opozorili na praske in druge poškodbe.
  • Stanje vseh luči - Preverili bomo vse luči in njihovo delovanje.

Poročilo bo vsebovalo tudi seznam morebitnih popravil in z njimi povezanih stroškov.

Vsakič ko boste obiskali pooblaščeni servis Toyota, bomo za vas opravili brezplačni pregled Walk Around Check in ugotovili, ali vaša Toyota deluje brezhibno.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota je bila leta 2014 prva, ki je z limuzino Mirai ponudila serijski avtomobil na gorivne celice. Zdaj je pripravljena, da brezemisijsko električno vozilo na gorivne celice dvigne na še višjo raven. Druga generacija Miraija bo deležna posebne predstavitve v sklopu letošnjega Tokyo Motor Showa. Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil - Toyota za olimpijske in paraolimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja paleto vozil, med katerimi bo približno 90 odstotkov elektrificiranih modelov. S tem bodo poskušali doseči čim nižjo stopnjo emisij do zdaj na vseh olimpijskih igrah. Hkrati bodo s tem zmanjšali breme za okolje.
- Toyota bo izdelala nekaj unikatnih modelov, ki so jih namensko razvili prav za uporabo med igrami v Tokiu 2020.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.