Naročilo na

servis

Naročite se na servis preko spletnega obrazca in prihranite dragoceni čas. V kolikor vam je ljubše, pa uporabite novo Toyotino spletno aplikacijo MyT.

MyT vam omogoča dostop do šestih Toyotinih povezanih storitev. S številnimi vselej dostopnimi funkcijami, kot sta Find My Car (Najdi moje vozilo) in deljenje poti, vam MyT prihrani čas, denar in skrbi.
Prenesite novo aplikacijo MyT in začnite odkrivati povezane storitve, ki vam jih ponuja Toyota. (na voljo za operacijska Sistema Android in iOS)


goole-play-storeapple-store

Splošno navodilo je, da morate vozilo servisirati enkrat letno ali po prevoženih 15.000 km, kar nastopi prej (preverite pri pooblaščenem partnerju glede vašega vozila.) Kdaj nastopi čas, da ponovno obiščete vašega serviserja lahko preverite tudi na zadnjem prejetem računu za servisiranje, v servisni knjižici, ki ste jo prejeli ob nakupu vozila, ali pa tudi v vozilu samem (pri voznikovih vratih je nalepljeno obvestilo z informacijami). V kolikor pa uporabljate aplikacijo MyT pa vam aplikacija sama ponuja predvideni čas za ponovni obisk servisa.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota bo tretje leto herojsko furala v pižami Toyota bo tretje leto herojsko furala v pižami Toyota že tretje leto zapored z roko v roki z Zavodom Vozim in partnerji projekta »«Heroji furajo v pižamah« nadaljuje iniciativo za manj voženj pod vplivom alkohola. Toyota partner Specialnih olimpijskih iger v Evropi Toyota partner Specialnih olimpijskih iger v Evropi Specialne olimpijske igre so svetovno gibanje, ki spodbuja vključevanje v družbo otrok in odraslih z različnimi oblikami intelektualnih omejitev.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.