Naročilo na

servis

Naročite se na servis preko spletnega obrazca in prihranite dragoceni čas. V kolikor vam je ljubše, pa uporabite novo Toyotino spletno aplikacijo MyT.

MyT vam omogoča dostop do šestih Toyotinih povezanih storitev. S številnimi vselej dostopnimi funkcijami, kot sta Find My Car (Najdi moje vozilo) in deljenje poti, vam MyT prihrani čas, denar in skrbi.
Prenesite novo aplikacijo MyT in začnite odkrivati povezane storitve, ki vam jih ponuja Toyota. (na voljo za operacijska Sistema Android in iOS)


goole-play-storeapple-store

Splošno navodilo je, da morate vozilo servisirati enkrat letno ali po prevoženih 15.000 km, kar nastopi prej (preverite pri pooblaščenem partnerju glede vašega vozila.) Kdaj nastopi čas, da ponovno obiščete vašega serviserja lahko preverite tudi na zadnjem prejetem računu za servisiranje, v servisni knjižici, ki ste jo prejeli ob nakupu vozila, ali pa tudi v vozilu samem (pri voznikovih vratih je nalepljeno obvestilo z informacijami). V kolikor pa uporabljate aplikacijo MyT pa vam aplikacija sama ponuja predvideni čas za ponovni obisk servisa.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota je bila leta 2014 prva, ki je z limuzino Mirai ponudila serijski avtomobil na gorivne celice. Zdaj je pripravljena, da brezemisijsko električno vozilo na gorivne celice dvigne na še višjo raven. Druga generacija Miraija bo deležna posebne predstavitve v sklopu letošnjega Tokyo Motor Showa. Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil - Toyota za olimpijske in paraolimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja paleto vozil, med katerimi bo približno 90 odstotkov elektrificiranih modelov. S tem bodo poskušali doseči čim nižjo stopnjo emisij do zdaj na vseh olimpijskih igrah. Hkrati bodo s tem zmanjšali breme za okolje.
- Toyota bo izdelala nekaj unikatnih modelov, ki so jih namensko razvili prav za uporabo med igrami v Tokiu 2020.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.