Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Danes vgrajujemo razvite hibridne tehnologije v favorite, kot so Yaris, Auris, RAV4, pa tudi v od nekdaj priljubljen model Prius. Kot podporo smo inovacijo vključili tudi v svoje prodajno omrežje, tako da ima vsak voznik Toyotinega hibrida zagotovljeno zaledje Toyotinih strokovnjakov za vzdrževanje in nego hibridov.

Toyotin servisni program za hibride

Prednostna naloga Toyote je zagotoviti zadovoljstvo strank. Zato našim inovativnim hibridnim vozilom nudimo prvorazreden servis za hibride. Ne glede na to, ali ste svoje vozilo kupili pred kratkim ali ste že dalj časa lastnik hibrida, Toyotin servisni program za hibride zagotavlja ustrezno vzdrževanje po najvišjih standardih in tako ste lahko popolnoma brezskrbni.

Toyotin servisni program za hibride ima dve glavni komponenti; pregled hibridnega pogona in podaljšano varstvo na hibridno baterijo.

Pregled hibridnega pogona

To je letni servisni pregled, ki ga izvede strokovni mehanik za Toyotine hibride, in sicer z edinstvenim orodjem ter računalniško diagnostiko za testiranje celotnega hibridnega sistema. Nič ni prepuščeno slučaju. Pregledamo, izmerimo in analiziramo vsak hibridni element:

1. korak: diagnostični test hibridnega sistema.
2. korak: pregled akumulatorske baterije.
3. korak: test izolacije akumulatorske baterije.
4. korak: test polnjenja dodatne akumulatorske baterije.
5. korak: preverjanje hladilnega sistema.

Na koncu postopka vam bo Toyotin strokovnjak za hibride predstavil natančno poročilo pregleda vašega vozila in se z vami pogovoril o rezultatih.

Podaljšano varstvo na hibridno baterijo

Nova Toyotina hibridna vozila imajo standardno petletno garancijo, prav tako peletno garancijo imajo hibridne komponente. Ko vaše vozilo preseže začetnih pet let, se lahko odločite za Toyotino podaljšano varstvo na hibridno baterijo. To lahko letno obnovite vse do desetega leta registracije vašega vozila.

Odločite se za hibrid, povprašajte Toyoto

Vaš lokalni pooblaščeni prodajalec Toyotinih vozil je strokovnjak za servis in vzdrževanje hibridov, za letni pregled hibridnega pogona in podaljšano varstvo na hibridno baterijo, ki nudi dodatno varnost. Poleg tega so na voljo številni specializirani dodatki za Toyotina hibridna vozila. Zato se v vsakem primeru mirne vesti obrnite na Toyoto in njene strokovnjake, ki bodo pregnali vse vaše morebitne pomisleke glede hibridnih vozil.

Oglejte si videoposnetek o servisu za hibride

Avtomobili Toyota si zaslužijo pooblaščenega serviserja Toyotinih vozil.

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.