Ekspresni

servis

Tudi na rednih servisih želite, da je vaše vozilo deležno visokokakovostnega servisa, ki ga pričakujete od Toyote. Svoje vozilo želite zaupati strokovnjakom in to brez težav in neprijetnosti. Prav zato smo razvili Toyotin ekspresni servis – ker se zavedamo, da si želite servisa, ki najbolje ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Toyotin ekspresni servis traja najdlje 60 minut. Izberete čas, ki vam ustreza, pripeljete svoje vozilo in nič več kot 60 minut pozneje ga lahko ponovno odpeljete. Dodatno k naši servisni ponudbi vam torej omogočimo, da izberete servis, ki vam najbolj ustreza. 

Naslednjič, ko boste vozilo morali peljati na servis, preizkusite Toyotin ekspresni servis. Zajema prav vse razen nepotrebnih težav.

Dvojna pozornost, a brez dvojne cene

Ko izberete Toyotin ekspresni servis, vašemu vozilu pozornost posvečata dva usposobljena mehanika, ki delata v skladu z natančno načrtovano in usklajeno rutino. Tako se čas servisa razpolovi, cena pa ostane ista kot pri običajnem servisu. Cenili boste hitrost in učinkovitost, a za to prednost ne boste plačali več. Vaše vozilo pa bo deležno pozornosti, ki ga bo še dolga leta ohranjala v dobri kondiciji.


Celoten postopek je zasnovan tako, da na vsaki stopnji zagotavlja preprost in učinkovit pristop, od samega začetka do izdaje računa in zaključka dokumentacije. Med čakanjem pa lahko uživate ob kavici, brskate po časopisih ali spletu. V bistvu lahko ta čas preživite, kakor želite, in ste ob tem pomirjeni, da boste čez natanko eno uro s svojim vozilom ponovno mobilni. In to je naša obljuba.

Tehnologija za učinkovit in hiter servis

Ključ do uspeha Toyotinega ekspresnega servisa je vrsta strokovne opreme, ki je bila zasnovana za optimalno uporabo v 60 minutah. Uporablja se za pospešitev rutinskih postopkov in skupaj z učinkovitimi delovnimi postopki naših mehanikov ta sodobna tehnologija pomaga izjemno skrajšati čase servisov. Poleg tega pa mehanikom omogoča, da zagotovijo izjemno Toyotino kakovost.

Dobro razmerje med storitvijo in ceno

Toyotin ekspresni servis je hiter in preprost način za vzdrževanje vašega vozila. Ker samo nekoliko počakate, ne boste brez svojega vozila cel dan in ne bo vam treba skrbeti glede nadomestnega vozila. Med tem ko se boste udobno namestili v našem prijetnem prodajnem salonu, bo vaše vozilo deležno prvorazredne obravnave – in za to prednost ne boste dodatno plačali.

Ločeni za eno uro, združeni celo življenje

Redno vzdrževanje vozila lahko poteka brez vsakršnih težav in tegob. S Toyotinim hitrim servisom bo preprosteje in prikladneje kot kdajkoli prej.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota je bila leta 2014 prva, ki je z limuzino Mirai ponudila serijski avtomobil na gorivne celice. Zdaj je pripravljena, da brezemisijsko električno vozilo na gorivne celice dvigne na še višjo raven. Druga generacija Miraija bo deležna posebne predstavitve v sklopu letošnjega Tokyo Motor Showa. Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil - Toyota za olimpijske in paraolimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja paleto vozil, med katerimi bo približno 90 odstotkov elektrificiranih modelov. S tem bodo poskušali doseči čim nižjo stopnjo emisij do zdaj na vseh olimpijskih igrah. Hkrati bodo s tem zmanjšali breme za okolje.
- Toyota bo izdelala nekaj unikatnih modelov, ki so jih namensko razvili prav za uporabo med igrami v Tokiu 2020.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.