Ekspresni

servis

Tudi na rednih servisih želite, da je vaše vozilo deležno visokokakovostnega servisa, ki ga pričakujete od Toyote. Svoje vozilo želite zaupati strokovnjakom in to brez težav in neprijetnosti. Prav zato smo razvili Toyotin ekspresni servis – ker se zavedamo, da si želite servisa, ki najbolje ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Toyotin ekspresni servis traja najdlje 60 minut. Izberete čas, ki vam ustreza, pripeljete svoje vozilo in nič več kot 60 minut pozneje ga lahko ponovno odpeljete. Dodatno k naši servisni ponudbi vam torej omogočimo, da izberete servis, ki vam najbolj ustreza. 

Naslednjič, ko boste vozilo morali peljati na servis, preizkusite Toyotin ekspresni servis. Zajema prav vse razen nepotrebnih težav.

Dvojna pozornost, a brez dvojne cene

Ko izberete Toyotin ekspresni servis, vašemu vozilu pozornost posvečata dva usposobljena mehanika, ki delata v skladu z natančno načrtovano in usklajeno rutino. Tako se čas servisa razpolovi, cena pa ostane ista kot pri običajnem servisu. Cenili boste hitrost in učinkovitost, a za to prednost ne boste plačali več. Vaše vozilo pa bo deležno pozornosti, ki ga bo še dolga leta ohranjala v dobri kondiciji.


Celoten postopek je zasnovan tako, da na vsaki stopnji zagotavlja preprost in učinkovit pristop, od samega začetka do izdaje računa in zaključka dokumentacije. Med čakanjem pa lahko uživate ob kavici, brskate po časopisih ali spletu. V bistvu lahko ta čas preživite, kakor želite, in ste ob tem pomirjeni, da boste čez natanko eno uro s svojim vozilom ponovno mobilni. In to je naša obljuba.

Tehnologija za učinkovit in hiter servis

Ključ do uspeha Toyotinega ekspresnega servisa je vrsta strokovne opreme, ki je bila zasnovana za optimalno uporabo v 60 minutah. Uporablja se za pospešitev rutinskih postopkov in skupaj z učinkovitimi delovnimi postopki naših mehanikov ta sodobna tehnologija pomaga izjemno skrajšati čase servisov. Poleg tega pa mehanikom omogoča, da zagotovijo izjemno Toyotino kakovost.

Dobro razmerje med storitvijo in ceno

Toyotin ekspresni servis je hiter in preprost način za vzdrževanje vašega vozila. Ker samo nekoliko počakate, ne boste brez svojega vozila cel dan in ne bo vam treba skrbeti glede nadomestnega vozila. Med tem ko se boste udobno namestili v našem prijetnem prodajnem salonu, bo vaše vozilo deležno prvorazredne obravnave – in za to prednost ne boste dodatno plačali.

Ločeni za eno uro, združeni celo življenje

Redno vzdrževanje vozila lahko poteka brez vsakršnih težav in tegob. S Toyotinim hitrim servisom bo preprosteje in prikladneje kot kdajkoli prej.

Avtomobili Toyota si zaslužijo pooblaščenega serviserja Toyotinih vozil.

Več o tej temi

Povsem nova Toyota Camry Povsem nova Toyota Camry Prefinjenost hibrida Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Povsem nova družina Toyota Corolla Hybrid. Izbira je vaša. Za Corollo Hybrid se začenja nova vznemirljiva doba. Zgrajena je na osnovi revolucionarne Toyotine nove gobalne arhitekture TNGA. Limuzina, kombilimuzina in karavan Touring Sports so na voljo z novimi hibridnimi pogonskimi sklopi, ki ponujajo obilo užitka v vožnji. Povsem novi model Toyota RAV4. Povsem novi model Toyota RAV4. Vožnja v mestu ali po zahtevnih terenih – povsem novi RAV4 ponuja močan, a eleganten videz s prostorno in udobno kabino. Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Corollini družini se pridružuje tudi limuzina Po predstavitvi kombilimuzine na Avtosalonu v Ženevi in karavanske različice Touring Sports, ki je bila predstavljena na Pariškem avtosalonu, je luč dneva ugledala še limuzinska različica 12. generacije Corolle.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.