Ekspresni

servis

Tudi na rednih servisih želite, da je vaše vozilo deležno visokokakovostnega servisa, ki ga pričakujete od Toyote. Svoje vozilo želite zaupati strokovnjakom in to brez težav in neprijetnosti. Prav zato smo razvili Toyotin ekspresni servis – ker se zavedamo, da si želite servisa, ki najbolje ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Toyotin ekspresni servis traja najdlje 60 minut. Izberete čas, ki vam ustreza, pripeljete svoje vozilo in nič več kot 60 minut pozneje ga lahko ponovno odpeljete. Dodatno k naši servisni ponudbi vam torej omogočimo, da izberete servis, ki vam najbolj ustreza. 

Naslednjič, ko boste vozilo morali peljati na servis, preizkusite Toyotin ekspresni servis. Zajema prav vse razen nepotrebnih težav.

Dvojna pozornost, a brez dvojne cene

Ko izberete Toyotin ekspresni servis, vašemu vozilu pozornost posvečata dva usposobljena mehanika, ki delata v skladu z natančno načrtovano in usklajeno rutino. Tako se čas servisa razpolovi, cena pa ostane ista kot pri običajnem servisu. Cenili boste hitrost in učinkovitost, a za to prednost ne boste plačali več. Vaše vozilo pa bo deležno pozornosti, ki ga bo še dolga leta ohranjala v dobri kondiciji.


Celoten postopek je zasnovan tako, da na vsaki stopnji zagotavlja preprost in učinkovit pristop, od samega začetka do izdaje računa in zaključka dokumentacije. Med čakanjem pa lahko uživate ob kavici, brskate po časopisih ali spletu. V bistvu lahko ta čas preživite, kakor želite, in ste ob tem pomirjeni, da boste čez natanko eno uro s svojim vozilom ponovno mobilni. In to je naša obljuba.

Tehnologija za učinkovit in hiter servis

Ključ do uspeha Toyotinega ekspresnega servisa je vrsta strokovne opreme, ki je bila zasnovana za optimalno uporabo v 60 minutah. Uporablja se za pospešitev rutinskih postopkov in skupaj z učinkovitimi delovnimi postopki naših mehanikov ta sodobna tehnologija pomaga izjemno skrajšati čase servisov. Poleg tega pa mehanikom omogoča, da zagotovijo izjemno Toyotino kakovost.

Dobro razmerje med storitvijo in ceno

Toyotin ekspresni servis je hiter in preprost način za vzdrževanje vašega vozila. Ker samo nekoliko počakate, ne boste brez svojega vozila cel dan in ne bo vam treba skrbeti glede nadomestnega vozila. Med tem ko se boste udobno namestili v našem prijetnem prodajnem salonu, bo vaše vozilo deležno prvorazredne obravnave – in za to prednost ne boste dodatno plačali.

Ločeni za eno uro, združeni celo življenje

Redno vzdrževanje vozila lahko poteka brez vsakršnih težav in tegob. S Toyotinim hitrim servisom bo preprosteje in prikladneje kot kdajkoli prej.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Toyota Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.