Poiščite partnerja Toyota e-naročilo na servis Moja Toyota

Lastnikom vozil Toyota v naši državi, ki uporabljajo pametne naprave z operacijskim sistemom Android, je odslej na voljo nova aplikacija Moja Toyota.

Aplikacija vam omogoča:
  • obveščanje lastnikov vozil o terminu naslednjega servisa,
  • komunikacijo z izbranim servisom prek mobilne aplikacije,
  • obveščanje o aktualnih ponudbah in storitvah.
Aplikacija omogoča vpogled v osnovne informacije o vašem vozilu, kot sta naslednji predvideni servis, datum veljavnosti garancije ipd. Z aplikacijo lahko na preprost in hiter način pridete do ažurnih podatkov za stik s svojim serviserjem. 
 
S serviserjem lahko komunicirate neposredno prek vgrajenega sistema za izmenjavo sporočil, ki vam omogoča, da se naročite na servis, prijavite težavo ali postavite kakršno koli vprašanje. 
 
Poleg tega vas aplikacija v rednih časovnih presledkih opozarja na bližajoči se redni servis vozila, ki vam bo zagotovil nadaljnjo brezskrbno uporabo vozila.
 
Aplikacijo Moja Toyota si lahko prenesete s spletnega mesta Google Play (Android) ali App Store (iOS).
 
Po aktivaciji aplikacije izberite državo in nato pooblaščeni servis. Aplikacija bo po vnosu podatkov o vozilu (številka šasije, datum zadnjega servisa) pripravljena za uporabo.
Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev.  Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani, lahko pa si ogledate tudi nastavitve piškotkov.