Toyotine originalne metlice brisalcev

Čiščenje vidnega polja za varnejšo pot

Pri spremljanju okolice, pa naj bo to pogled na pokrajino ali opazovanje spredaj vozečega avtomobila, kristalno čista stekla niso luksuz, temveč bistven element varne vožnje v vozilu Toyota.

Toyotine originalne metlice brisalcev visokokakovostne izdelave vam vedno zagotavljajo jasno vidljivost, tudi v najbolj deževnih dneh. Tu so razlogi, zakaj izbrati Toyotine metlice brisalcev:

  • Zamenjava je hitra in preprosta, saj traja zgolj 30 sekund.
  • Delujejo potiho in brez tresenja, zato lahko v potovanju bolj uživate.
  • Izdelane so iz vzdržljive kakovostne gume, ki je odporna na trganje ter primerna za uporabo v vsakršnem okolju in vremenu.
  • Zasnovane so za varnost, saj odstranjujejo vodo učinkoviteje od konkurenčnih metlic.
  • Izpolnjujejo Toyotine standarde visokokakovostne izdelave.
Kdaj je treba zamenjati metlice brisalcev?

Metlice brisalcev je mogoče preprosto zamenjati, ko se tega naučimo. V nadaljevanju je opisano, kako prepoznamo, da so metlice brisalcev dosegle konec svoje življenjske dobe:

/

Težava: na steklu se pojavijo tanke neobrisane črte zaradi tujkov na metlici ali obrabe brisalnega roba.
Rešitev: očistite rob metlice; če ne opazite izboljšave, namestite nove metlice brisalcev.

/

Težava: metlice preskakujejo ali se glasno tresejo med pomikanjem po steklu zaradi voska na steklu, kemijskih usedlin na steklu ali deformacije gumice metlice. 
Rešitev: očistite steklo in rob metlice; če ne opazite izboljšave, namestite nove metlice brisalcev.

/

Težava: po brisanju na steklu ostanejo madeži, ker je ročica brisalca ali rob gumice deformiran ali obrabljen.
Rešitev: namestiti morate nove metlice brisalcev.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotini akumulatorji Toyotini akumulatorji Sodobno Toyotino vozilo je opremljeno s številnimi elektronskimi sistemi, ki poskrbijo za še varnejšo, lažjo in udobnejšo vožnjo. Številne funkcije in sistemi, kot so satelitska navigacija, Bluetooth®, sistemi za pomoč pri parkiranju in avdio-vizualni razvedrilni sistemi, zahtevajo zanesljivo električno energijo. Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Nevozno vozilo močno zmoti potek vsakdanjega življenja, vendar lahko hitro in izjemno kakovostno popravilo takšno stanje v celoti odpravi. Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorni sistem je izpostavljen vsakodnevnim obremenitvam in občasnemu močnejšemu zaviranju, zato se obrablja. Najpomembnejša varnostna funkcija vašega vozila Toyota, to je zmožnost zaustavitve in upočasnjevanja, zlasti v primeru slabih voznih razmer ali nepredvidenih okoliščin, je v celoti odvisna od delovanja zavor. Toyotin filter zraka v kabini Toyotin filter zraka v kabini Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto.