Toyotini originalni nadomestni deli

Ohranite odlično stanje svojega vozila Toyota

Vozilo Toyota vas spremlja pri številnih dejavnostih, kot so prevoz do šole in nazaj, tedensko nakupovanje in celo vožnja na poletne počitnice.  Ob upoštevanju tega smo razvili Toyotine originalne nadomestne dele, ki ohranjajo kakovost in zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega vozila.

Za brezskrbnost na cesti priporočamo uporabo Toyotinih originalnih nadomestnih delov, ki so izdelani v isti tovarni kot vaše vozilo in ponujajo številne prednosti:

  • Zasnovani so posebej za vaše vozilo.
  • Izpolnjujejo Toyotine stroge standarde kakovosti in zanesljivosti.
  • Imajo Toyotino polno garancijo (najmanj 1 leto).
  • V vozilo jih vgradijo posebej usposobljeni mehaniki.

Ker ena sama rešitev ni optimalna za vse situacije, smo razvili dve paleti Toyotinih originalnih nadomestnih delov, s katerima lahko bolje zadovoljimo vaše individualne potrebe.

Toyotina originalna oprema je primerna za vozila znotraj 3-letnega garancijskega obdobja. Vsi deli imajo enake specifikacije kot deli, ki so bili prvotno uporabljeni za izdelavo vašega vozila.

/

Naša druga paleta je namenjena vozilom, ki niso več v garanciji, in vključuje uporabo obnovljenih nadomestnih delov. Prednosti te palete so:

  • Enako visoka Toyotina kakovost za nižjo ceno (25–50 % manj kot Toyotina originalna oprema).
  • Najmanj 1 leto garancije.
  • Obnovljeni nadomestni deli varčujejo z naravnimi viri, ne da bi vplivali na zagotavljanje kakovosti.

Če želite varnost, zmogljivost in brezskrbnost, izberite Toyotine originalne nadomestne dele. Ekskluzivno na voljo pri vašem pooblaščenem prodajalcu Toyotinih vozil.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Toyota Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.