Toyotini originalni nadomestni deli

Ohranite odlično stanje svojega vozila Toyota

Vozilo Toyota vas spremlja pri številnih dejavnostih, kot so prevoz do šole in nazaj, tedensko nakupovanje in celo vožnja na poletne počitnice.  Ob upoštevanju tega smo razvili Toyotine originalne nadomestne dele, ki ohranjajo kakovost in zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega vozila.

Za brezskrbnost na cesti priporočamo uporabo Toyotinih originalnih nadomestnih delov, ki so izdelani v isti tovarni kot vaše vozilo in ponujajo številne prednosti:

  • Zasnovani so posebej za vaše vozilo.
  • Izpolnjujejo Toyotine stroge standarde kakovosti in zanesljivosti.
  • Imajo Toyotino polno garancijo (najmanj 1 leto).
  • V vozilo jih vgradijo posebej usposobljeni mehaniki.
/
/


Ker ena sama rešitev ni optimalna za vse situacije, smo razvili dve paleti Toyotinih originalnih nadomestnih delov, s katerima lahko bolje zadovoljimo vaše individualne potrebe.


Toyotina originalna oprema je primerna za vozila znotraj 3-letnega garancijskega obdobja. Vsi deli imajo enake specifikacije kot deli, ki so bili prvotno uporabljeni za izdelavo vašega vozila.

Naša druga paleta je namenjena vozilom, ki niso več v garanciji, in vključuje uporabo obnovljenih nadomestnih delov. Prednosti te palete so:

  • Enako visoka Toyotina kakovost za nižjo ceno (25–50 % manj kot Toyotina originalna oprema).
  • Najmanj 1 leto garancije.
  • Obnovljeni nadomestni deli varčujejo z naravnimi viri, ne da bi vplivali na zagotavljanje kakovosti.

Če želite varnost, zmogljivost in brezskrbnost, izberite Toyotine originalne nadomestne dele. Ekskluzivno na voljo pri vašem pooblaščenem prodajalcu Toyotinih vozil.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.