Originalno Toyotino motorno olje "Toyota Genuine Motor Oil"

Najpomembnejša tekočina vašega vozila Toyota

Tako kot ljudje ne moremo preživeti brez vode in rastline potrebujejo sončno svetlobo, motor vozila potrebuje zaščito motornega olja, da se ne poškoduje in da deluje z optimalno zmogljivostjo.

Naši motorji zagotavljajo vseživljenjsko zmogljivost brez primere, učinkovitost in zanesljivost ne glede na pogoje, vendar jih je treba redno vzdrževati in uporabljati najkakovostnejše olje.

Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) je edino motorno mazivo, ki je bilo zasnovano posebej za vaše vozilo. V nasprotju z drugimi znamkami se maziva TGMO temeljito preizkušajo in razvijajo na vozilih Toyota, da se zagotovi najboljše možno izpolnjevanje potreb motorja.

V nadaljevanju je naštetih zgolj nekaj prednosti, ki jih bo imel motor vašega vozila z mazivom TGMO:

  • Zaščita: Odporna, tanka zaščitna plast omogoča medsebojno delovanje delov motorja. Brez nje bi se motor pregrel in zablokiral.
  • M: Zapolni prostor med batom in steno valja, tako da lahko motor razvije največjo moč.
  • Gospodarnost: Omogoča gladko delovanje motorja in zmanjša količino izgubljene energije, s čimer se zmanjša poraba goriva.
  • Zanesljivost: Preprečuje nastanek usedlin, s čimer ohranja čistočo motorja in preprečuje zatikanje batnih obročkov.
  • Dolgo življenje: Nevtralizira kisline, kot je rja, ki nastane med zgorevanjem, in tako odstranjuje korozijo za daljšo življenjsko dobo.
  • Vsestranskost: Navdaja vas z zaupanjem, da bo motor deloval odlično ne glede na vremenske razmere in zahtevnost vožnje.

/
/

Ponujamo pester izbor sintetičnih in mineralnih olj za najneugodnejše letne čase ter za vse motorje, od dizelskih do bencinskih, tako da boste našli pravega za svoje vozilo Toyota.

Z redno uporabo ustreznih maziv Toyota Genuine Motor oil boste še veliko let neprekinjeno uživali v izjemni zmogljivosti, majhni porabi goriva in majhnih emisijah svojega vozila Toyota.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotin filter zraka v kabini Toyotin filter zraka v kabini Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto. Toyotine originalne žarnice Toyotine originalne žarnice Žarnice vozila so pogosto nekaj samoumevnega, čeprav imajo ustrezne in brezhibno delujoče žarnice v vašem vozilu Toyota pomembno vlogo pri varni vožnji, zlasti ponoči. Toyotini originalni nadomestni deli Toyotini originalni nadomestni deli Vozilo Toyota vas spremlja pri številnih dejavnostih, kot so prevoz do šole in nazaj, tedensko nakupovanje in celo vožnja na poletne počitnice. Ob upoštevanju tega smo razvili Toyotine originalne nadomestne dele, ki ohranjajo kakovost in zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega vozila. Izdelki za nego vozila Toyota Izdelki za nego vozila Toyota Z našimi originalnimi izdelki za nego vozila z visokokakovostno rešitvijo za vsako situacijo bo vaše vozilo videti kot novo.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.