Originalno Toyotino motorno olje "Toyota Genuine Motor Oil"

Najpomembnejša tekočina vašega vozila Toyota

Tako kot ljudje ne moremo preživeti brez vode in rastline potrebujejo sončno svetlobo, motor vozila potrebuje zaščito motornega olja, da se ne poškoduje in da deluje z optimalno zmogljivostjo.

Naši motorji zagotavljajo vseživljenjsko zmogljivost brez primere, učinkovitost in zanesljivost ne glede na pogoje, vendar jih je treba redno vzdrževati in uporabljati najkakovostnejše olje.

Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) je edino motorno mazivo, ki je bilo zasnovano posebej za vaše vozilo. V nasprotju z drugimi znamkami se maziva TGMO temeljito preizkušajo in razvijajo na vozilih Toyota, da se zagotovi najboljše možno izpolnjevanje potreb motorja.

V nadaljevanju je naštetih zgolj nekaj prednosti, ki jih bo imel motor vašega vozila z mazivom TGMO:
  • Zaščita: Odporna, tanka zaščitna plast omogoča medsebojno delovanje delov motorja. Brez nje bi se motor pregrel in zablokiral.
  • M: Zapolni prostor med batom in steno valja, tako da lahko motor razvije največjo moč.
  • Gospodarnost: Omogoča gladko delovanje motorja in zmanjša količino izgubljene energije, s čimer se zmanjša poraba goriva.
  • Zanesljivost: Preprečuje nastanek usedlin, s čimer ohranja čistočo motorja in preprečuje zatikanje batnih obročkov.
  • Dolgo življenje: Nevtralizira kisline, kot je rja, ki nastane med zgorevanjem, in tako odstranjuje korozijo za daljšo življenjsko dobo.
  • Vsestranskost: Navdaja vas z zaupanjem, da bo motor deloval odlično ne glede na vremenske razmere in zahtevnost vožnje.
/
/

Ponujamo pester izbor sintetičnih in mineralnih olj za najneugodnejše letne čase ter za vse motorje, od dizelskih do bencinskih, tako da boste našli pravega za svoje vozilo Toyota.

Z redno uporabo ustreznih maziv Toyota Genuine Motor oil boste še veliko let neprekinjeno uživali v izjemni zmogljivosti, majhni porabi goriva in majhnih emisijah svojega vozila Toyota.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Izdelki za nego vozila Toyota Izdelki za nego vozila Toyota Z našimi originalnimi izdelki za nego vozila z visokokakovostno rešitvijo za vsako situacijo bo vaše vozilo videti kot novo. Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Nevozno vozilo močno zmoti potek vsakdanjega življenja, vendar lahko hitro in izjemno kakovostno popravilo takšno stanje v celoti odpravi. Toyotin filter zraka v kabini Toyotin filter zraka v kabini Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto. Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorni sistem je izpostavljen vsakodnevnim obremenitvam in občasnemu močnejšemu zaviranju, zato se obrablja. Najpomembnejša varnostna funkcija vašega vozila Toyota, to je zmožnost zaustavitve in upočasnjevanja, zlasti v primeru slabih voznih razmer ali nepredvidenih okoliščin, je v celoti odvisna od delovanja zavor.
Uporaba piškotkov spletnega mesta
Piškotki služijo zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, zagotavljanju storitev in orodij tretjih oseb, zagotavljanju lažjega razumevanja in izboljšanja delovanja spletne strani ter oglaševanju. Priporočamo, da potrdite vse piškotke. Če pa se z njimi ne strinjate, jih lahko enostavno spremenite na spodnji povezavi nastavitve piškotkov.