Toyotine originalne žarnice

Osvetlite svojo pot

Žarnice vozila so pogosto nekaj samoumevnega, čeprav imajo ustrezne in brezhibno delujoče žarnice v vašem vozilu Toyota pomembno vlogo pri varni vožnji, zlasti ponoči.

Za osvetlitev pri vožnji in zagotavljanje varnosti smo razvili ponudbo Toyotinih žarnic s številnimi prednostmi:

  • Izdelane so v skladu s Toyotinimi visokimi standardi kakovosti in tako primerne za uporabo v vseh vremenskih razmerah.
  • Materiali, kot je kremenovo steklo, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.
  • Idealne za vsak Toyotin model.
  • Vožnja z njimi je varnejša.
  • Na naše žarnice se lahko zanesete, saj jih odlikuje izrazita in opazna signalizacija.
  • Na voljo so po konkurenčnih cenah.

Naša ponudba

Da bi izpolnili vse individualne zahteve, smo izoblikovali ponudbo originalnih žarnic, s katerimi lahko vaše vozilo Toyota prilagodite vašim željam:

/
 
Žarnice Optiblue

Te žarnice z briljantno belo-modro svetlobo podelijo vašemu vozilu Toyota športni videz in vam obenem zagotavljajo jasnejši pogled na cesto pred vami.

/
 
Žarnice Optibright

Te žarnice povečajo osvetlitev cestišča za do 50 % in vam tako omogočajo, da vidite bolje in dlje, kar občutno poveča vašo varnost na cesti, saj imate več časa, da se odzovete na morebitne težave.

/
 
Žarnice s plinskim razelektrenjem (ksenonske)

Žarnice s plinskim razelektrenjem (HID) vam omogočajo, da vidite bolje, in imajo večjo okoljsko učinkovitost. Proizvajajo do trikrat več svetlobe, zdržijo sedemkrat dlje in porabijo približno 50 % manj energije od običajnih žarnic.

Izbrati ustrezno žarnico je preprosto, namestiti jo pa nekaj povsem drugega. Zato vedno priporočamo, da obiščete pooblaščenega serviserja Toyotinih vozil v vaši bližini, ki bo žarnice ustrezno namestil in optimiziral raven svetlobe ter širino svetlobnega snopa.

Na voljo so tudi kompleti žarnic, ki smo jih zasnovali posebej za vsak Toyotin model. Ti zajemajo izbor najpomembnejših žarnic za zamenjavo, vključno z žarnicami za žaromete, indikatorje, zadnjo meglenko, luč za vzvratno vožnjo, zadnje luči in osvetlitev registrske tablice – kot nalašč za daljša potovanja z vozilom.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Nevozno vozilo močno zmoti potek vsakdanjega življenja, vendar lahko hitro in izjemno kakovostno popravilo takšno stanje v celoti odpravi. Originalno Toyotino motorno olje "Toyota Genuine Motor Oil" Originalno Toyotino motorno olje "Toyota Genuine Motor Oil" Naši motorji zagotavljajo vseživljenjsko zmogljivost brez primere, učinkovitost in zanesljivost ne glede na pogoje, vendar jih je treba redno vzdrževati in uporabljati najkakovostnejše olje. Toyotini originalni nadomestni deli Toyotini originalni nadomestni deli Vozilo Toyota vas spremlja pri številnih dejavnostih, kot so prevoz do šole in nazaj, tedensko nakupovanje in celo vožnja na poletne počitnice. Ob upoštevanju tega smo razvili Toyotine originalne nadomestne dele, ki ohranjajo kakovost in zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega vozila. Izdelki za nego vozila Toyota Izdelki za nego vozila Toyota Z našimi originalnimi izdelki za nego vozila z visokokakovostno rešitvijo za vsako situacijo bo vaše vozilo videti kot novo.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.