Toyotine originalne žarnice

Osvetlite svojo pot

Žarnice vozila so pogosto nekaj samoumevnega, čeprav imajo ustrezne in brezhibno delujoče žarnice v vašem vozilu Toyota pomembno vlogo pri varni vožnji, zlasti ponoči.

Za osvetlitev pri vožnji in zagotavljanje varnosti smo razvili ponudbo Toyotinih žarnic s številnimi prednostmi:

  • Izdelane so v skladu s Toyotinimi visokimi standardi kakovosti in tako primerne za uporabo v vseh vremenskih razmerah.
  • Materiali, kot je kremenovo steklo, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.
  • Idealne za vsak Toyotin model.
  • Vožnja z njimi je varnejša.
  • Na naše žarnice se lahko zanesete, saj jih odlikuje izrazita in opazna signalizacija.
  • Na voljo so po konkurenčnih cenah.
Naša ponudba

Da bi izpolnili vse individualne zahteve, smo izoblikovali ponudbo originalnih žarnic, s katerimi lahko vaše vozilo Toyota prilagodite vašim željam:

/
 
Žarnice Optiblue

Te žarnice z briljantno belo-modro svetlobo podelijo vašemu vozilu Toyota športni videz in vam obenem zagotavljajo jasnejši pogled na cesto pred vami.

/
 
Žarnice Optibright

Te žarnice povečajo osvetlitev cestišča za do 50 % in vam tako omogočajo, da vidite bolje in dlje, kar občutno poveča vašo varnost na cesti, saj imate več časa, da se odzovete na morebitne težave.

/
 
Žarnice s plinskim razelektrenjem (ksenonske)

Žarnice s plinskim razelektrenjem (HID) vam omogočajo, da vidite bolje, in imajo večjo okoljsko učinkovitost. Proizvajajo do trikrat več svetlobe, zdržijo sedemkrat dlje in porabijo približno 50 % manj energije od običajnih žarnic.

Izbrati ustrezno žarnico je preprosto, namestiti jo pa nekaj povsem drugega. Zato vedno priporočamo, da obiščete pooblaščenega serviserja Toyotinih vozil v vaši bližini, ki bo žarnice ustrezno namestil in optimiziral raven svetlobe ter širino svetlobnega snopa.

Na voljo so tudi kompleti žarnic, ki smo jih zasnovali posebej za vsak Toyotin model. Ti zajemajo izbor najpomembnejših žarnic za zamenjavo, vključno z žarnicami za žaromete, indikatorje, zadnjo meglenko, luč za vzvratno vožnjo, zadnje luči in osvetlitev registrske tablice – kot nalašč za daljša potovanja z vozilom.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotini akumulatorji Toyotini akumulatorji Sodobno Toyotino vozilo je opremljeno s številnimi elektronskimi sistemi, ki poskrbijo za še varnejšo, lažjo in udobnejšo vožnjo. Številne funkcije in sistemi, kot so satelitska navigacija, Bluetooth®, sistemi za pomoč pri parkiranju in avdio-vizualni razvedrilni sistemi, zahtevajo zanesljivo električno energijo. Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Nevozno vozilo močno zmoti potek vsakdanjega življenja, vendar lahko hitro in izjemno kakovostno popravilo takšno stanje v celoti odpravi. Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorni sistem je izpostavljen vsakodnevnim obremenitvam in občasnemu močnejšemu zaviranju, zato se obrablja. Najpomembnejša varnostna funkcija vašega vozila Toyota, to je zmožnost zaustavitve in upočasnjevanja, zlasti v primeru slabih voznih razmer ali nepredvidenih okoliščin, je v celoti odvisna od delovanja zavor. Toyotin filter zraka v kabini Toyotin filter zraka v kabini Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto.