Izdelki za nego vozila Toyota

Nega vašega vozila Toyota

Kot vsem stvarem, morate tudi vašemu vozilu Toyota vsake toliko časa posvetiti nekaj pozornosti, da ohranite njegov lep videz. Z našimi originalnimi izdelki za nego vozila z visokokakovostno rešitvijo za vsako situacijo bo vaše vozilo videti kot novo.

/
Razpršilo za kokpit To univerzalno čistilno razpršilo učinkuje na številnih tkaninah ter obnovi, očisti in zaščiti notranjost vašega vozila.
/
Čistilo za oblazinjenje Hitro delujoča čistilna pena, ki bo ohranila lep videz vaših sedežev.
/
Loščilo za vozilo Zaščitite karoserijo vozila s tem visokokakovostnim loščilom na osnovi voska, ki poskrbi za visok sijaj.
/
Čistilo za platišča Odstranite umazanijo in prah s platišč, da se bodo vrtela v slogu.
/
Sredstvo za odmrzovanje Ta hitro delujoča esencialna formula očisti stekla in preprečuje nadaljnje zmrzovanje, zato se lahko brez skrbi podate na cesto.
/
Čistilo za stekla To hitro, odišavljeno čistilo je idealno za čiščenje stekel brez puščanja madežev.
/
Korekcijsko razpršilo Korekcijsko razpršilo za vsa vozila Toyota je s formulo, ki je odporna na svetlobo in slabe vremenske razmere, odlična rešitev za korekcijo poškodovanega laka.
/
Korekcijsko pisalo Zakrijte majhne praske in udarnine s tem okolju prijaznim pisalom, ki je preprosto za uporabo in zagotovi visokokakovostni zaključni premaz.
Zdaj se naročite na servis prek spleta v nekaj preprostih korakih

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotini akumulatorji Toyotini akumulatorji Sodobno Toyotino vozilo je opremljeno s številnimi elektronskimi sistemi, ki poskrbijo za še varnejšo, lažjo in udobnejšo vožnjo. Številne funkcije in sistemi, kot so satelitska navigacija, Bluetooth®, sistemi za pomoč pri parkiranju in avdio-vizualni razvedrilni sistemi, zahtevajo zanesljivo električno energijo. Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Nevozno vozilo močno zmoti potek vsakdanjega življenja, vendar lahko hitro in izjemno kakovostno popravilo takšno stanje v celoti odpravi. Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorni sistem je izpostavljen vsakodnevnim obremenitvam in občasnemu močnejšemu zaviranju, zato se obrablja. Najpomembnejša varnostna funkcija vašega vozila Toyota, to je zmožnost zaustavitve in upočasnjevanja, zlasti v primeru slabih voznih razmer ali nepredvidenih okoliščin, je v celoti odvisna od delovanja zavor. Toyotin filter zraka v kabini Toyotin filter zraka v kabini Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto.