Izdelki za nego vozila Toyota

Nega vašega vozila Toyota

Kot vsem stvarem, morate tudi vašemu vozilu Toyota vsake toliko časa posvetiti nekaj pozornosti, da ohranite njegov lep videz. Z našimi originalnimi izdelki za nego vozila z visokokakovostno rešitvijo za vsako situacijo bo vaše vozilo videti kot novo.

/
Razpršilo za kokpit To univerzalno čistilno razpršilo učinkuje na številnih tkaninah ter obnovi, očisti in zaščiti notranjost vašega vozila.
/
Čistilo za oblazinjenje Hitro delujoča čistilna pena, ki bo ohranila lep videz vaših sedežev.
/
Loščilo za vozilo Zaščitite karoserijo vozila s tem visokokakovostnim loščilom na osnovi voska, ki poskrbi za visok sijaj.
/
Čistilo za platišča Odstranite umazanijo in prah s platišč, da se bodo vrtela v slogu.
/
Sredstvo za odmrzovanje Ta hitro delujoča esencialna formula očisti stekla in preprečuje nadaljnje zmrzovanje, zato se lahko brez skrbi podate na cesto.
/
Čistilo za stekla To hitro, odišavljeno čistilo je idealno za čiščenje stekel brez puščanja madežev.
/
Korekcijsko razpršilo Korekcijsko razpršilo za vsa vozila Toyota je s formulo, ki je odporna na svetlobo in slabe vremenske razmere, odlična rešitev za korekcijo poškodovanega laka.
/
Korekcijsko pisalo Zakrijte majhne praske in udarnine s tem okolju prijaznim pisalom, ki je preprosto za uporabo in zagotovi visokokakovostni zaključni premaz.
Zdaj se naročite na servis prek spleta v nekaj preprostih korakih

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.