Izdelki za nego vozila Toyota

Nega vašega vozila Toyota

Kot vsem stvarem, morate tudi vašemu vozilu Toyota vsake toliko časa posvetiti nekaj pozornosti, da ohranite njegov lep videz. Z našimi originalnimi izdelki za nego vozila z visokokakovostno rešitvijo za vsako situacijo bo vaše vozilo videti kot novo.

/
Razpršilo za kokpit To univerzalno čistilno razpršilo učinkuje na številnih tkaninah ter obnovi, očisti in zaščiti notranjost vašega vozila.
/
Čistilo za oblazinjenje Hitro delujoča čistilna pena, ki bo ohranila lep videz vaših sedežev.
/
Loščilo za vozilo Zaščitite karoserijo vozila s tem visokokakovostnim loščilom na osnovi voska, ki poskrbi za visok sijaj.
/
Čistilo za platišča Odstranite umazanijo in prah s platišč, da se bodo vrtela v slogu.
/
Sredstvo za odmrzovanje Ta hitro delujoča esencialna formula očisti stekla in preprečuje nadaljnje zmrzovanje, zato se lahko brez skrbi podate na cesto.
/
Čistilo za stekla To hitro, odišavljeno čistilo je idealno za čiščenje stekel brez puščanja madežev.
/
Korekcijsko razpršilo Korekcijsko razpršilo za vsa vozila Toyota je s formulo, ki je odporna na svetlobo in slabe vremenske razmere, odlična rešitev za korekcijo poškodovanega laka.
/
Korekcijsko pisalo Zakrijte majhne praske in udarnine s tem okolju prijaznim pisalom, ki je preprosto za uporabo in zagotovi visokokakovostni zaključni premaz.
Zdaj se naročite na servis prek spleta v nekaj preprostih korakih

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika Nevozno vozilo močno zmoti potek vsakdanjega življenja, vendar lahko hitro in izjemno kakovostno popravilo takšno stanje v celoti odpravi. Toyotine originalne žarnice Toyotine originalne žarnice Žarnice vozila so pogosto nekaj samoumevnega, čeprav imajo ustrezne in brezhibno delujoče žarnice v vašem vozilu Toyota pomembno vlogo pri varni vožnji, zlasti ponoči. Originalno Toyotino motorno olje "Toyota Genuine Motor Oil" Originalno Toyotino motorno olje "Toyota Genuine Motor Oil" Naši motorji zagotavljajo vseživljenjsko zmogljivost brez primere, učinkovitost in zanesljivost ne glede na pogoje, vendar jih je treba redno vzdrževati in uporabljati najkakovostnejše olje. Toyotini originalni nadomestni deli Toyotini originalni nadomestni deli Vozilo Toyota vas spremlja pri številnih dejavnostih, kot so prevoz do šole in nazaj, tedensko nakupovanje in celo vožnja na poletne počitnice. Ob upoštevanju tega smo razvili Toyotine originalne nadomestne dele, ki ohranjajo kakovost in zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega vozila.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.