Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika

Vrnite se na cesto v rekordnem času

Nevozno vozilo močno zmoti potek vsakdanjega življenja, vendar lahko hitro in izjemno kakovostno popravilo takšno stanje v celoti odpravi.

Po trku je bistvenega pomena, da svojemu vozilu Toyota namenite popravilo najvišje možne kakovosti. S Toyotinimi originalnimi nadomestnimi deli se lahko vrnete na cesto mirne vesti, saj veste, da je vaš serviser posvetil največ pozornosti kakovosti in varnosti. Če se zgodi najhujše, vedno obiščite pooblaščenega serviserja Toyotinih vozil:

  • Naši deli imajo konkurenčne cene.
  • Vsi naši deli morajo izpolnjevati visoke standarde in specifikacije za dodatno brezskrbnost, ki jo potrebujete po trku.
  • Naši deli se popolnoma ujemajo z vašim vozilom Toyota.
  • Z našimi deli dobite izboljšano varnost in kritje v okviru garancije.

/
/

Hladilnik je izpostavljen okvaram po trku in zaradi staranja, kar lahko negativno vpliva na zmogljivost motorja. Originalni hladilniki Toyota ponovno vzpostavijo to bistveno funkcijo in poskrbijo za nemoteno delovanje vašega vozila:

  • So cenovno konkurenčni in odlikuje jih najvišja kakovost znamke Toyota.
  • Izboljšajo varnost.
  • Hladijo bolje od naprav, ki niso znamke Toyota.
  • Na voljo za vozila Avensis, Corolla, Corolla Verso, RAV4 in Yaris.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotine originalne žarnice Toyotine originalne žarnice Žarnice vozila so pogosto nekaj samoumevnega, čeprav imajo ustrezne in brezhibno delujoče žarnice v vašem vozilu Toyota pomembno vlogo pri varni vožnji, zlasti ponoči. Originalno Toyotino motorno olje "Toyota Genuine Motor Oil" Originalno Toyotino motorno olje "Toyota Genuine Motor Oil" Naši motorji zagotavljajo vseživljenjsko zmogljivost brez primere, učinkovitost in zanesljivost ne glede na pogoje, vendar jih je treba redno vzdrževati in uporabljati najkakovostnejše olje. Toyotini originalni nadomestni deli Toyotini originalni nadomestni deli Vozilo Toyota vas spremlja pri številnih dejavnostih, kot so prevoz do šole in nazaj, tedensko nakupovanje in celo vožnja na poletne počitnice. Ob upoštevanju tega smo razvili Toyotine originalne nadomestne dele, ki ohranjajo kakovost in zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega vozila. Izdelki za nego vozila Toyota Izdelki za nego vozila Toyota Z našimi originalnimi izdelki za nego vozila z visokokakovostno rešitvijo za vsako situacijo bo vaše vozilo videti kot novo.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.