Toyotino popravilo v primeru trka in popravilo hladilnika

Vrnite se na cesto v rekordnem času

Nevozno vozilo močno zmoti potek vsakdanjega življenja, vendar lahko hitro in izjemno kakovostno popravilo takšno stanje v celoti odpravi.

Po trku je bistvenega pomena, da svojemu vozilu Toyota namenite popravilo najvišje možne kakovosti. S Toyotinimi originalnimi nadomestnimi deli se lahko vrnete na cesto mirne vesti, saj veste, da je vaš serviser posvetil največ pozornosti kakovosti in varnosti. Če se zgodi najhujše, vedno obiščite pooblaščenega serviserja Toyotinih vozil:

  • Naši deli imajo konkurenčne cene.
  • Vsi naši deli morajo izpolnjevati visoke standarde in specifikacije za dodatno brezskrbnost, ki jo potrebujete po trku.
  • Naši deli se popolnoma ujemajo z vašim vozilom Toyota.
  • Z našimi deli dobite izboljšano varnost in kritje v okviru garancije.
/
/

Hladilnik je izpostavljen okvaram po trku in zaradi staranja, kar lahko negativno vpliva na zmogljivost motorja. Originalni hladilniki Toyota ponovno vzpostavijo to bistveno funkcijo in poskrbijo za nemoteno delovanje vašega vozila:

  • So cenovno konkurenčni in odlikuje jih najvišja kakovost znamke Toyota.
  • Izboljšajo varnost.
  • Hladijo bolje od naprav, ki niso znamke Toyota.
  • Na voljo za vozila Avensis, Corolla, Corolla Verso, RAV4 in Yaris.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotini originalni nadomestni deli Toyotini originalni nadomestni deli Vozilo Toyota vas spremlja pri številnih dejavnostih, kot so prevoz do šole in nazaj, tedensko nakupovanje in celo vožnja na poletne počitnice. Ob upoštevanju tega smo razvili Toyotine originalne nadomestne dele, ki ohranjajo kakovost in zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega vozila. Toyotini akumulatorji Toyotini akumulatorji Sodobno Toyotino vozilo je opremljeno s številnimi elektronskimi sistemi, ki poskrbijo za še varnejšo, lažjo in udobnejšo vožnjo. Številne funkcije in sistemi, kot so satelitska navigacija, Bluetooth®, sistemi za pomoč pri parkiranju in avdio-vizualni razvedrilni sistemi, zahtevajo zanesljivo električno energijo. Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorne ploščice in zavorni koluti Toyota Zavorni sistem je izpostavljen vsakodnevnim obremenitvam in občasnemu močnejšemu zaviranju, zato se obrablja. Najpomembnejša varnostna funkcija vašega vozila Toyota, to je zmožnost zaustavitve in upočasnjevanja, zlasti v primeru slabih voznih razmer ali nepredvidenih okoliščin, je v celoti odvisna od delovanja zavor. Toyotin filter zraka v kabini Toyotin filter zraka v kabini Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto.