Toyotin filter zraka v kabini

Svež zrak ne glede na okolico

Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto.

Priporočamo redno menjavo filtrov zraka vsakih 15.000 km. Razlogi za to so naslednji:
  • Filtri zraka preprečijo vdor dražljivih in škodljivih snovi, kot so cvetni prah, ozon, prah in izpušni plini ter tako pripomorejo k ohranjanju vašega zdravja.
  • Poskrbijo, da ostane zrak svež, zaradi česar je vaše potovanje prijetnejše. 
  • Pripomorejo k ohranjanju zmogljivosti klimatske naprave vozila v vseh vremenskih razmerah.
Vrste filtrov
Na voljo sta dve vrsti filtrov, med katerima lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim osebnim potrebam:
/
 
Toyotin standardni filter zraka v kabini

Filter zraka, ki je izdelan iz visokokakovostne netkane tkanine, odstrani glavne škodljive snovi, preden prodrejo v vozilo.

/
 
Toyotin izboljšan filter zraka v kabini

Ta filter iz visokokakovostne netkane tkanine s plastjo aktivnega oglja odstrani 25 % več škodljivih snovi kot standardni filter, vključno z alergeni in izpušnimi plini.

Ohranite svežino in zmogljivost vašega vozila Toyota s Toyotinimi filtri zraka v kabini ter uživajte v vožnji s čistejšim zrakom.

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Toyotini akumulatorji Toyotini akumulatorji Sodobno Toyotino vozilo je opremljeno s številnimi elektronskimi sistemi, ki poskrbijo za še varnejšo, lažjo in udobnejšo vožnjo. Številne funkcije in sistemi, kot so satelitska navigacija, Bluetooth®, sistemi za pomoč pri parkiranju in avdio-vizualni razvedrilni sistemi, zahtevajo zanesljivo električno energijo. Toyotine originalne žarnice Toyotine originalne žarnice Žarnice vozila so pogosto nekaj samoumevnega, čeprav imajo ustrezne in brezhibno delujoče žarnice v vašem vozilu Toyota pomembno vlogo pri varni vožnji, zlasti ponoči. Toyotini originalni nadomestni deli Toyotini originalni nadomestni deli Vozilo Toyota vas spremlja pri številnih dejavnostih, kot so prevoz do šole in nazaj, tedensko nakupovanje in celo vožnja na poletne počitnice. Ob upoštevanju tega smo razvili Toyotine originalne nadomestne dele, ki ohranjajo kakovost in zagotavljajo dolgotrajno delovanje vašega vozila. Izdelki za nego vozila Toyota Izdelki za nego vozila Toyota Z našimi originalnimi izdelki za nego vozila z visokokakovostno rešitvijo za vsako situacijo bo vaše vozilo videti kot novo.
Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.