Toyotin filter zraka v kabini

Svež zrak ne glede na okolico

Nič ni lepšega kot občutek, da dihate svež zrak, zlasti zaradi življenja v vedno bolj urbanem okolju. S Toyotinimi filtri zraka v kabini lahko to postane nekaj povsem običajnega, saj igrajo ključno vlogo pri tem, da zrak znotraj vozila ohranjajo čist in svež skozi celo leto.

Priporočamo redno menjavo filtrov zraka vsakih 15.000 km. Razlogi za to so naslednji:
  • Filtri zraka preprečijo vdor dražljivih in škodljivih snovi, kot so cvetni prah, ozon, prah in izpušni plini ter tako pripomorejo k ohranjanju vašega zdravja.
  • Poskrbijo, da ostane zrak svež, zaradi česar je vaše potovanje prijetnejše. 
  • Pripomorejo k ohranjanju zmogljivosti klimatske naprave vozila v vseh vremenskih razmerah.

Vrste filtrov

Na voljo sta dve vrsti filtrov, med katerima lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim osebnim potrebam:
/
 
Toyotin standardni filter zraka v kabini

Filter zraka, ki je izdelan iz visokokakovostne netkane tkanine, odstrani glavne škodljive snovi, preden prodrejo v vozilo.

/
 
Toyotin izboljšan filter zraka v kabini

Ta filter iz visokokakovostne netkane tkanine s plastjo aktivnega oglja odstrani 25 % več škodljivih snovi kot standardni filter, vključno z alergeni in izpušnimi plini.

Ohranite svežino in zmogljivost vašega vozila Toyota s Toyotinimi filtri zraka v kabini ter uživajte v vožnji s čistejšim zrakom.

Zdaj se naročite na servis prek spleta v nekaj preprostih korakih

Več Toyotinih originalnih nadomestnih delov

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.