Toyota Touch 2 - Nadgradnja

Z novo nadgradnjo boste od svoje Toyote dobili še več.

Najmanjši detajli pogosto ustvarijo odločilno razliko. To velja tudi za vožnjo, od vsakodnevnih opravkov do cestnih avantur. Nadgradnja sistema Toyota Touch 2 z multimedijskim sistemom Go omogoča dostop do novih funkcij, ki olajšajo vašo vožnjo z avtomobilom. Uporaba navigacijskega sistema je preprostejša, enako velja tudi za grafični vmesnik. Vse posodobitve pa se zgodijo tako rekoč v trenutku.

Nadgradite svoj sedanji sistem Toyota Touch® 2 z multimedijskim sistemom Go, ki omogoča naslednje funkcije:

  • Nova grafična zasnova zaslona omogoča večjo preglednost in lažji dotik, poleg tega pa je zaslon bolj intuitiven in zabaven za uporabo.
  • Med številnimi novimi funkcijami so tudi tako imenovani razdeljeni pogled, cestna obvestila TOMTOM® v realnem času in avtomatska navigacija. 
  • Odzivni zaslon in izboljšani meni omogočata preprosto pregledovanje.
  • Triletna brezplačna posodobitev zamljevidov pa vedno ponuja najnovejšo različico. Hkrati omogoča tudi najboljši izkoristek aplikacije, ko ste povezani s spletom.

Vzdrževanje zemljevidov


V Evropi se vsako leto spremeni več kot 700.000 uličnih imen in 300.000 omejitev hitrosti. Zato je še toliko pomembnejše, da imamo v vsakem trenutku na voljo zadnjo različico. Tri leta brezplačnih posodobitev poenostavlja življenje in omogoča točen prihod na cilj. Evropski zemljevidi bodo sprotno nadgrajevani, kar vam prihrani čas in denar, vaše potovanje pa je udobnejše in brez stresa.

/
Spletne storitve


Posodobitve ne bodo izboljšale le delovanja vaše navigacijske naprave. S spletno povezavo prek pametnega telefona ali hotspota v avtomobilu se bo odprl povsem novi svet številnih funkcij in storitev:

  • Poslovite se od vseh neprijetnih presenečenj, ki jih je v preteklosti povzročala uporaba navigacijske naprave. Preprosto vnesite vse svoje načrtovane poti, vključno z običajnim časom potovanja, in sistem vam bo vedno predlagal morebitno alternativo, če se bo na vaši ustaljeni poti pojavil zastoj.
  • Zaradi funkcije Real Time Information boste ves čas na tekočem z aktualnimi cestnimi in vremenskimi razmerami. Med iskanjem bencinske črpalke ali parkirnega mesta se ne boste nikoli več izgubili. Še več. Obveščeni boste celo o ceni goriva in parkiranja.
  • Ulični pogled Google vam bo posredoval zelo jasno sliko vaše ciljne destinacije.

Posodobitev je povsem preprosta. Obiskati je treba svojega lokalnega trgovca, ki bo opravil nadgradnjo. Lahko pa vse skupaj naredite sami s spletno posodobitvijo na My Toyota.

/
Toyota Touch® z Go+


Če že imate Toyota Touch® 2 z Go + in vzdrževanjem zemljevidov, lahko izvedete brezplačno nadgradnjo, ki vključuje tudi posodobitev programske opreme. Po nadgradnji lahko dokupite dodatne storitve, ki jih lahko tudi samostojno prenesete.

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota se s konceptom druge generacije modela Mirai še bolj približuje vzpostavitvi mobilnostne družbe, ki temelji na vodiku Toyota je bila leta 2014 prva, ki je z limuzino Mirai ponudila serijski avtomobil na gorivne celice. Zdaj je pripravljena, da brezemisijsko električno vozilo na gorivne celice dvigne na še višjo raven. Druga generacija Miraija bo deležna posebne predstavitve v sklopu letošnjega Tokyo Motor Showa. Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil Toyota za olimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja celovito paleto elektrificiranih vozil - Toyota za olimpijske in paraolimpijske igre v Tokiu 2020 pripravlja paleto vozil, med katerimi bo približno 90 odstotkov elektrificiranih modelov. S tem bodo poskušali doseči čim nižjo stopnjo emisij do zdaj na vseh olimpijskih igrah. Hkrati bodo s tem zmanjšali breme za okolje.
- Toyota bo izdelala nekaj unikatnih modelov, ki so jih namensko razvili prav za uporabo med igrami v Tokiu 2020.

Odkrijte podrobnosti Toyota Touch® 2

Vaše nastavitve piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se strinjate s tem, nadaljujte z uporabo te spletne strani ali pa si oglejte, kako spremeniti nastavitve piškotkov na tej povezavi.