Toyota Fuel System Cleaner - sredstvo za čiščenje sistema za vbrizg goriva

Z uporabo sredstva za čiščenje sistema za vbrizg goriva »Toyota Fuel System Cleaner« boste uživali v bolj čisti, tekoči, udobni in varčni vožnji.

Prenesite brošuro


Motorji Toyota so zasnovani tako, da zagotavljajo odlično zmogljivost. Njihovo delovanje pa je najboljše, kadar so čisti. Ker delujejo pri visokih temperaturah, že vsako najmanjše nabiranje odpadnih snovi povzroči slabše delovanje motorja.
Vendar se nabiranju snovi sčasoma ne moremo izogniti. To pa povzroči slabši zagon motorja, pomanjkanje moči, povečan hrup in vibracije ter tudi večjo porabo goriva.

S sredstvom za čiščenje sistema za vbrizg goriva Toyota zmanjšajte porabo goriva

Samo enkratna uporaba sredstva sistema za čiščenje goriva Toyota lahko zmanjša porabo goriva in izboljša zmogljivost motorja. Sredstvo namreč odstranjuje odpadne snovi v motorju in vbrizgalnega sistema. Tako pripomore k zmanjšanju emisij izpušnih plinov, spet povrne izgubljeno moč in poveča doseg.

Uporaba sredstva Toyota Fuel System Cleaner, ki je na voljo za bencinske in dizelske motorje, je enostavna in učinkovita.

/
Kako deluje sredstvo za čiščenje sistema za vbrizg goriva?

Sredstvo za čiščenje sistema za vbrizg goriva začne delovati v trenutku, ko ga zlijemo v sistem. Takrat sproži globinsko čiščenje sistema za vbrizg goriva in notranjih delov motorja. Očisti notranjost vbrizgalk goriva, izboljša pretok goriva in njegovo izgorevanje. V bencinskih motorjih odstranjuje obloge, ki preprečujejo pretok zraka in goriva v cilindre. Samo ena uporaba sredstva za čiščenje sistema za vbrizg goriva vzpostavi delovanje, ki je primerljivo z delovanjem povsem novega vozila.

Sredstvo za čiščenje sistema za vbrizg goriva za bencinske motorje

Čistilno sredstvo Toyota Petrol Fuel System Cleaner je opravilo številne preizkuse. Sredstvo čisti vžigalne svečke, izboljšuje delovanje motorja pri njegovem zagonu, globinsko čisti izgorevalne komore. Rezultat so večja moč motorja, tišje delovanje in bolj ekonomična vožnja.

Glavne prednosti:
  • Sodobna tehnologija brez pepela.
  • Deluje na vseh sestavnih delih sistema za vbrizg goriva.
  • Odličen za uporabo pri katalizatorjih in senzorjih kisika.
/
Odpadne snovi na sesalnih ventilih povzročijo lepljenje,
kar vodi do zmanjševanja moči motorja.
/
Vbrizgalna šoba pred uporabo čistilnega sredstva
/
Vbrizgalna šoba po uporabi čistilnega sredstva
/
Krona bata pred uporabo čistilnega sredstva
/
Krona bata po uporabi čistilnega sredstva
Sredstvo za čiščenje sistema za vbrizg goriva za dizelske motorje

Sredstvo Toyota Diesel Fuel System Cleaner je zasnovano za dizelske motorje in je ustvarjeno za globinsko čiščenje celotnega sistema za vbrizg goriva in motorja. Čistilno sredstvo je bilo intenzivno preizkušeno in zagotavlja odlične zmogljivosti. Odstranjuje odpadne snovi, zmanjšuje porabo goriva in omogoča brezhibno delovanje motorja.

Glavne prednosti:
  • Patentirana napredna tehnologija.
  • Preprečuje nabiranje ogljikovih odpadkov na vrhu in v notranjosti vbrizgalne šobe.
  • Optimizira izgorevanje.
  • Deluje pri motorjih z indirektnim vbrizgom goriva in pri dizelskih motorjih z direktnim vbrizgom goriva in turbo polnilnikom.
  • Deluje na vseh sestavnih delih sistema za vbrizg goriva.
/
Vbrizgalna šoba dizelskega goriva pred uporabo čistilnega sredstva
/
Vbrizgalna šoba dizelskega goriva po uporabi čistilnega sredstva

Več ...

Butik Toyota Butik Toyota Ljubitelji Toyote. V Toyoti ljubimo in skrbimo za naše avtomobile - in zdi se, da nismo sami! Veliko vas je, ki ste si želeli več od nas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Odkar smo pred 20 leti na tržišče poslali prvi konceptni hibridni model, je bilo po celem svetu prodanih 12 milijonov Toyotinih hibridov. Pomoč na cesti Pomoč na cesti Toyota z veseljem, kot del svoje zavezanosti k zadovoljstvu kupcev, ponuja svojim strankam storitev Toyota Eurocare. Toyotina priznana kakovost, združena s strokovnim znanjem in prednostmi, ki jih ponuja Toyota Eurocare, vam bodo med vožnjo zagotovili popolno brezskrbnost. Toyota Garancija Garancija Zavedamo se, da je Toyota nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.